Sivilcelerden Kurtulmak İstermisiniz ? ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Sivilcelerden Kurtulmak İstermisiniz ?



Bu başlığımda size sivilcelere sevgi koymayı gösterecem yani kurtulacaksınız şu lanet şeylerden
Size vereceğim bu kremler yüzünüzde götünüzde sırtınızda ki bütün sivilcelerin çözümüdür. Neyse veriyorum güle güle kullanın.



1) İSOTREXIN: Evet beyler bu jel yüzünüzdeki bütün mikropların anasını sikiyo bütün pislikleri temizliyo yüzünüzdeki gözenekleri açarak sivilce çıkmasını önlüyo. Fiyatını yanlış hatırlamıyosam 10 tl felandı.




2) IMEX: Fondoten renginde ve kıvamında olan bu krem akne tedavisi için bire bir.Yüzünüzde patlattığınız ve izi kalan sivilceleri siker atar izleri geçirir siveleri söndürür. Buda 16 liramıydı neydi.








3) GARNİER: Bunu çoğunuz biliyosunuzdur zaten.Ama gerçekten iyi bir krem. Yüzünüzdeki sivilceleri söndürüyo gözenekleri açıyo ve yüzünüzü temizliyo.Bunu maske olarak kullanıp yüzünüzdeki sivilceleri kurutabilirsiniz.Bimde satılıyo bu 5 tl felandı sanırım.









4) CLEAN&CLEAR: Siyah noktaların amına koymak için üretilmiş bir krem.Bunun fiyatını hatırlamıyorum.










5)  KİL MASKESİ: Evet beyler lokman hekime gidiyorsunuz ve biraz kil alıyorsunuz. Sonra o kili yoğurtla özdeşteştiriyorsunuz çok az da limon ekliyorsunuz ve maske yapıyorsunuz bütün sivilcelerinizi kurutur yüzünüzü temizler gözenekleri açar.
Önceki
Sonraki »

DönüştürDönüştür İfadeİfade