3. Dünya Savaşı geldi ! - İlluminati 2015-2016 ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

3. Dünya Savaşı geldi ! - İlluminati 2015-2016



Evet Arkadaşlar bildiğiniz  üzere 2015 yılına girmeye çok az bir süre kaldı ve 3. dünya savaşıda 2015- 2023 yılları arasında gerçekleşecek yanlız bir sorun var bildiğimiz savaşların aksine teklonoji ile savaşacak ülkeler yani bir silah olarak illa roket atar vesayri değil bir kamera bile yeter onlar için dikkatli olunuz ayrıntıları verelim


* Yahudiler'in planlarına göre 3. Dünya Savaşı, 2015'te başlayacak, 2023'te bitecek.

Bu tablo, savaşın şiddetini gösteriyor, buna göre aslında şu an bile halen savaş var, ancak ekonomik çöküntünün olacağı, nükleer silahların kullanılacağı ve birbirinden alakasız ülkelerin dahil olacağı 3. Dünya Savaşı, 2015'te başlayacak.

Savaşın bitiş tarihi ise 2023, bildiğiniz gibi 2023, Erdoğan'ın seçim sloganı, insanlar ne kadar şeytani bir tuzağa çekildiğini çok yakında anlayacak, ancak iş işten geçmiş olacak, çoğu kişi ayakta uyuduğundan bu savaşa ve ekonomik krize hazırlıksız yakalanacak, tüm servetini bir anda kaybedecek, elindeki varlığı hiçbir işe yaramayacak.

"That is a big idea. New World Order." George Herbert Walker Bush. 11 Eylül 1990. Aleister Crowley'in torunu G.H.W. Bush, ABD Meclisi'nde ilk kez Yeni Dünya Düzeni'nden bahsetti.

Güneş 11 Eylül 1990'da 360 derece döndü, 11 yıl sonra bir daha (11 Eylül 2001), 11 yıl sonra bir daha döndü (11 Eylül 2012), 11 yıl sonra bir daha 360 derece ile dönüşünü tamamlayacak (11 Eylül 2023).

3. Dünya Savaşı, Şeytanilere göre önümüzdeki günlerde yada 2015'te başlatılıp 2023'te bitirilecek, Deccal'in gelişine hazırlanıyorlar.

TÜRKİYE İÇİN TARİHLER ÖZENLE SEÇİLİYOR !!!!!!!!!!

* Tarihlere dikkat. Sevr, gizlice, kabul ettiriliyor.

* 9 Haziran 2013'te Vatikan, ilk kez Ermeni Soykırımı'nı tanıdı.

* 30 Temmuz 2013'te Abdullah Gül, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesindeki değişikliği onayladı, Resmi gazetede yayımlanan ve yürürlüğe giren yeni yasa ile TSK'nın vazife tanımı değiştirilerek, "Türk Yurdu'nu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kollamak ve korumak" ifadesi yasadan çıkartıldı.

* 18 Mart 2014'te (Çanakkale Zaferi) AİHM'de, Öcalan'ın serbest bırakılması, 3'e 4 oy ile kabul edildi.
* 10 Nisan 2014'te ABD, Ermeni Soykırımı'nı tanıdı.

* 23 Nisan 2014'te (Ulusal Egemenlik Bayramı), Türkiye Kürdistan Demokrat Partisi, İçişleri Bakanlığı'nın onayıyla resmen kuruldu.
* 23 Nisan 2014'te (Ulusal Egemenlik Bayramı) Türkiye, Ermeniler için ilk kez taziye mesajı gönderdi.

* 24 Nisan 2015, sözde Ermeni Olayları'nın 100. yılı. Taziye mesajı 99. yıldönümü için, 1 gün önceden gönderildi.

Taziye mesajı, 24 Nisan'da değil de neden 23 Nisan'da. Bu, gerçek niyetlerini gösteren çok önemli bir olaydır.

Fitne [bid’at, sapıklık, küfür] yayıldığı zaman, hakikati, doğruyu bilen, [imkanı nispetinde, söz ile, yazı ile, medya = tv, radyo, gazete, dergi ile] başkalarına [mümkün olan her yere ve herkese] bildirsin, imkanı var iken [bir engel de yok iken] bildirmezse, Allah’ın, meleklerin ve tüm insanların laneti onun üzerine olsun. Hadis-i Şerif. Deylemi.


Erdoğan, savaşı, Ankara'daki Beştepe Camii'nden yönetecek, orda kendisi için yaptırılan özel sığınaklarda saklanacak, daha sonra Suudi Arabistan yada Katar gibi başka bir ülkeye kaçacak.

Türkiye'de iç savaş kaçınılmaz, bunun haricinde Japonya'daki gibi Nükleer Santral Felaketi, nükleer bomba felaketleri, NATO birlikleri, ABD'nin robot askerleri, doğal afetler, salgın hastalıklar, FEMA Toplama Kampları gibi felaketler de Türkiye'yi bekliyor. 

**********

Yahudiler, 2014'te, HAARP Deprem Silahı'nı kullanarak, doğal afetleri en yoğun bir şekilde oluşturmayı planlıyor, Deccal'i en erken 2020, en geç 2023'te bekliyor, ancak kuvvetli ihtimal olarak 2020 yılını görüyorlar.

Diğer planlarını, 4 Kanlı Ay Tutulması paylaşımında bahsetmiştik.

15 NİSAN - 8 EKİM 2014'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Din savaşı. (ARMAGEDDON SAVAŞI)
* Dünya'nın büyük şehirlerinde ayaklanmalar. (İç Savaş)
* Ateş ve yangın. (Ateşli Chemtrail)

4 NİSAN - 28 EYLÜL 2015'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Devletlerin bölünmesi. (Griffin Tarpley: Yeni Osmanlı Yalanı)
* Göçler. (Deprem-Tornado-Kuraklık-Kıtlık-Susuzluk)
* Salgın hastalıklar. (Kanser-Veba-Zombi Projesi)

Yahudiler, 28 Eylül 2015'e kadar Kudüs'teki Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra camilerini yıkıp Süleyman Mabedi'nin inşaatını bitirmeyi planlıyor.

**********

SİLAHLANIN !!!!!!!!!!

Silahlanın, kalaşnikof alın, mermi biriktirin, yoksa koyun gibi avlayacaklar, adamlar gün geçtikçe güçleniyor, çok yakında Türkiye'ye saldıracaklar, kariyeri, mutlu gelecek hayallerini bırakın, savaşa hazırlanın.

Yakın dövüş öğrenin, altın ve gümüşe yatırım yapın, erzak ve su depolayın.

Yapay depremler, yapay kasırga ve felaketler bir yandan, teröristler bir yandan, salgın hastalıklar bir yandan, kıtlık ve susuzluk bir yandan, Türkiye çok karışacak.

Avrupa, 3. Dünya Savaşı'na ve terör tehlikesine karşı hazırlanıyor, bombalı saldırı tehlikesine karşı çöp bidonlarını bile kapatan ülkeler var, hastaneler tam teşekküllü savaşa hazırlanıyor, Baptist Kilisesi, yeni üyelerine silah dağıtıyor, Hristiyan ülkelerde iç savaş yok, onlar bizden fazla hazırlanıyor, Türkiye'de yaşıyoruz, Suriye yanıbaşımızda, burayı yıkmaya geldik diyen Suriyeliler, İstanbul'da cihat çağrısı yapmaktan çekinmeyen IŞİD, Türkiye'yi alacağız diyen El Kaide, şehit muamelesi gören PKK ve CIA ajanları ülkede cirit atıyor, uyanın, savaş kapıda.

Her ilde en az 25 Hristiyan evi, Tunceli hariç tüm illerde en az 90 Suriyeli var, Tunceli'de o kadar çok terörist var ki, oraya Suriyeliler'i gerek görmediler.

Silahınız yoksa, yakın dövüş de bilmiyorsanız, dünya kadar paranız da olsa hiçbir faydası yok.
Önceki
Sonraki »