İlluminati 2015 Planları 1 - Depremden Sonra Saldırı var ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

İlluminati 2015 Planları 1 - Depremden Sonra Saldırı var


IŞİD, İSTANBUL DEPREMİ'NDEN SONRA TÜRKİYE'YE SALDIRACAK !!!!!!!!!!

* IŞİD, saldırmak için İstanbul Depremi'ni bekliyor, denizaltında patlatılacak nükleer bomba ile Marmara Bölgesi'nde çok büyük kayıplar verebilir, NATO askerleri yardım bahanesiyle Türkiye'yi işgal edebilir, IŞİD tüm İstanbul'u ele geçirebilir, ekonomi çöker ve tüm ülke açlık, sefalet ve savaşla boğuşabilir, uyan Ey Türk Milleti, uyanın Ey Müslümanlar, çok önemli günlerdeyiz, Allah yardımcımız olsun.


* IŞİD sınıra dayandı diyenler var, google'a IŞİD İstanbul yazın ve görsellere bakın, adamlar Türkiye'de cirit atıyor, dükkan açıyor, tabela asıp üye topluyor, piknik yapıyor, açık havada konferans düzenliyor.

* IŞİD'in NATO tarafından kurulduğuna ve desteklendiğine dair, doğru haberleriyle bilinen, ünlü Alman sitesinin haberi.
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/f-william-engdahl/isis-im-irak-riecht-nach-einer-operation-schmutziger-krieg-von-cia-und-nato.html

NATO'DAN TÜRKİYE'YE IŞİD GÜVENCESİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/681242691957666/?type=1&theater

SİLAHLANIN !!!!!!!!!!

Silahlanın, kalaşnikof alın, mermi biriktirin, yoksa koyun gibi avlayacaklar, adamlar gün geçtikçe güçleniyor, çok yakında Türkiye'ye saldıracaklar, kariyeri, mutlu gelecek hayallerini bırakın, savaşa hazırlanın.

Yakın dövüş öğrenin, altın ve gümüşe yatırım yapın, erzak ve su depolayın.

Yapay depremler, yapay kasırga ve felaketler bir yandan, teröristler bir yandan, salgın hastalıklar bir yandan, kıtlık ve susuzluk bir yandan, Türkiye çok karışacak.

Avrupa, 3. Dünya Savaşı'na ve terör tehlikesine karşı hazırlanıyor, bombalı saldırı tehlikesine karşı çöp bidonlarını bile kapatan ülkeler var, hastaneler tam teşekküllü savaşa hazırlanıyor, Baptist Kilisesi, yeni üyelerine silah dağıtıyor, Hristiyan ülkelerde iç savaş yok, onlar bizden fazla hazırlanıyor, Türkiye'de yaşıyoruz, Suriye yanıbaşımızda, burayı yıkmaya geldik diyen Suriyeliler, İstanbul'da cihat çağrısı yapmaktan çekinmeyen IŞİD, Türkiye'yi alacağız diyen El Kaide, şehit muamelesi gören PKK ve CIA ajanları ülkede cirit atıyor, uyanın, savaş kapıda.

Her ilde en az 25 Hristiyan evi, Tunceli hariç tüm illerde en az 90 Suriyeli var, Tunceli'de o kadar çok terörist var ki, oraya Suriyeliler'i gerek görmediler.

Silahınız yoksa, yakın dövüş de bilmiyorsanız, dünya kadar paranız da olsa hiçbir faydası yok.

**********

Fitne [bid’at, sapıklık, küfür] yayıldığı zaman, hakikati, doğruyu bilen, [imkanı nispetinde, söz ile, yazı ile, medya = tv, radyo, gazete, dergi ile] başkalarına [mümkün olan her yere ve herkese] bildirsin, imkanı var iken [bir engel de yok iken] bildirmezse, Allah’ın, meleklerin ve tüm insanların laneti onun üzerine olsun. Hadis-i Şerif. Deylemi.

**********

Rt, savaşı, Ankara'daki Beştepe Camii'nden yönetecek, orda kendisi için yaptırılan özel sığınaklarda saklanacak, daha sonra Suudi Arabistan yada Katar gibi başka bir ülkeye kaçacak.

https://groups.google.com/forum/#!topic/karadeniz-add/kHfcdKoG9DQ

Türkiye'de iç savaş kaçınılmaz, bunun haricinde nükleer bomba felaketleri, NATO birlikleri, ABD'nin robot askerleri, doğal afetler, salgın hastalıklar, FEMA Toplama Kampları gibi felaketler de Türkiye'yi bekliyor.

**********

Yahudiler, 2014'te, HAARP Deprem Silahı'nı kullanarak, doğal afetleri en yoğun bir şekilde oluşturmayı planlıyor, Deccal'i en erken 2020, en geç 2023'te bekliyor, ancak kuvvetli ihtimal olarak 2020 yılını görüyorlar.

Diğer planlarını, 4 Kanlı Ay Tutulması paylaşımında bahsetmiştik.

15 NİSAN - 8 EKİM 2014'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Din savaşı. (ARMAGEDDON SAVAŞI)
* Dünya'nın büyük şehirlerinde ayaklanmalar. (İç Savaş)
* Ateş ve yangın. (Ateşli Chemtrail)

4 NİSAN - 28 EYLÜL 2015'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Devletlerin bölünmesi. (Griffin Tarpley: Yeni Osmanlı Yalanı)
* Göçler. (Deprem-Tornado-Kuraklık-Kıtlık-Susuzluk)
* Salgın hastalıklar. (Kanser-Veba-Zombi Projesi)

Yahudiler, 28 Eylül 2015'e kadar Kudüs'teki Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra camilerini yıkıp Süleyman Mabedi'nin inşaatını bitirmeyi planlıyor.

************************************************************************
Önceki
Sonraki »