İlluminati 2015 Planları 2 -Türkiye'yi alacağız! ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

İlluminati 2015 Planları 2 -Türkiye'yi alacağız!

IŞİD: SIRA TÜRKİYE'YE GELECEK, İSTANBUL VE TÜRKİYE'Yİ ALACAĞIZ !!!!!!!!!!

* Soldaki fotoğrafa dikkat, sınırımızda güç gösterisi yapıyorlar.

* Işid lideri, Hatay'da tedavi edilip geri gönderildi. Adana'da, 71 Işid militanının tedavi edildiği haberleri var. 

IŞİD örgütünün, Suriye ve Irak gibi Türkiye'yi de cihat alanı ilan ettiği ortaya çıktı: "Sıra Türkiye'ye gelecek. İstanbul'u da alacağız"

Türkiye'nin Musul'daki konsolosluğunda bulunan personeli rehin alan Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün, Suriye ve Irak gibi Türkiye'yi de cihat alanı ilan ettiği ortaya çıktı. IŞİD'in Türkiye yöneticilerinin Suriye'deki iç savaşın sona ermesinin ardından İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de büyük eylemlere imza atmaya hazırlandıkları belirlendi. Hatta bazı IŞİD yöneticilerinin, “İnşallah İstanbul'u da alacağız” sözleri teknik takibe takıldı.
Türkiye'de yaklaşık iki yıldır cihat için militan toplayan IŞİD'in, Türkiye'ye ilişkin eylem planları da yaptığı ortaya çıktı. Bu konudaki bilgi ve belgeler Ocak ayı içinde örgütün Türkiye ayağına ilişkin yapılan operasyonda elde edildi. Van merkezli olarak düzenlenen ve İstanbul, Adana, Gaziantep, Kilis, Kayseri'ye de sıçrayan operasyonda onlarca IŞİD üyesi gözaltına alınmıştı. Operasyonda Türkiye'nin en büyük IŞİD hücrelerinin liderliğini yapan Halis Bayancuk da yer aldı.

KAMPTA ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Operasyonda, Bayancuk'un, Suriye'deki kamplarda çekilmiş bazı görüntüleri de ele geçirildi. Görüntülerin, Türkiye'den örgüte katılan üyelere verilen dersleri içerdiği görüldü. Örgüt üyelerine yönelik yapılan konuşmaların kayıt altına alındığı belirlendi. Kayıtların incelenmesinin ardından ise Bayancuk'un, Türkiye'nin de Suriye gibi cihat alanı ilan edildiğine yönelik sözlerinin bulunduğu belirlendi. CD'lerde Bayancuk'un, “Suriye'nin fethedilmesinin ardından sıra Türkiye'ye gelecek. İstanbul'da alacağız inşallah” demesi dikkat çekti.

500 BİN ASKERİNİN OLDUĞUNU IRAK TV'DEN TÜM DÜNYAYA İLAN EDEN EL KAİDE, "TÜRKİYE'Yİ ALACAĞIZ" DEDİ !!!!!!!!!!

* Peygamberlik mührüne dikkat edin, böyle bir hat türü yok, bu çivi yazısıyla yazılmış bir büyülü tılsım ve orda aslında Sabatay Sevi, Prens Nathalian ve Mehmed yazıyor, Mehmed Yahudiler'in İslam Dünyası için seçtikleri kişi, tıpkı Matrix'teki Neo gibi. Peygamberlik mührünü kim görmüş ki bayrak yapıyor, o mührü görebilmek herkese nasip olmaz.

* Bunların Suriye'deki şeyhleri "Türkiye NATO ülkesidir, Türkler'i öldürürseniz şehit olmazlar" şeklinde fetva verdi.

* 500 bin asker ne demek, 15 bin PKK'lıyla bile başa çıkartmıyorlar, ayrıca bu adamlar İstanbul'da yetişiyor, vatansever komutanlar da içerde, neyle başa çıkacaksın, çok zor, işimiz mucizelere kaldı, herkesin dua etmesi gerek. Görünür görünmez tüm tedbirler alınmalıdır. Manevi konular da çok önemli, şeytan ve maşaları son nefese kadar imanımızı bizden almak için uğraşacak, Allah cümlemize imanlı bir ölüm ve şehit olmayı nasip etsin. Amin.

Bu yazar, 8 Eylül 2013'te "Asıl Savaş, 2014'te El Kaide'yle" diyerek gerekli uyarıyı yapmış. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24667387.asp

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Van, Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri'de düzenlenen El Kaide operasyonuyla ilgili örgüt üyeleri çok çarpıcı iddialarla suçlanıyor. İddialar arasında ABD Başkanı Barack Obama'ya suikast düzenlemek ve Milliyet muhabirinin kaçırılmasına yardımcı olmak da iddialar arasında. Öte yandan, Suriye'de kampta çekilen görüntülerde örgüt mensubunun İstanbul'u ele geçirecekleri ve Türkiye'yi alacakları ifadeleri korkutan ayrıntılar arasında.

"SURİYE'DEN SONRA TÜRKİYE'Yİ ALACAĞIZ"

Suriye'de kamplarda çekilen görüntüde El Kaide Türkiye yapılanma sorumlusu olduğu iddia edilen Halis Bayancuk, Suriye'yi fethettikten sonra İstanbul'u ele geçireceklerini ve Türkiye'yi alacaklarını söylüyor. Bayancuk Hizbullah davasından ömür boyu hapis cezası alan ve firar eden Hacı Bayancuk'un da oğlu.

OBAMA'YA SUİKAST İDDİASI

Van merkezli başlayan ve 6 ilde gerçekleşen operasyonda 34 şüpheli bulunuyordu. 34 şüpheliden 25 kişi gözaltına alınırken 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerine yöneltilen suçlar arasında; Amerikan başkanı Obama'ya suikast, Milliyet gazetesi muhabiri Bünyamin Aygün'ün kaçırılmasını organize etmek, Suriye'de bir papazın başının kesilmesi olayları bulunuyor.

********************************************************************

ERDOĞAN'IN IŞİD'E DESTEĞİ

Tayyip Erdoğan, Yasin El Kadı'ya göbekten bağlıdır, El Kadı ile Katar emiri ne derse Tayyip onu yapıyor, hayatında bir defa olsun Suudi Yönetimi eleştirmemiştir, Vahhabiler'den çok korkuyor, bu yüzden IŞİD'e bile terörist diyemiyor, Tayyip Erdoğan, derin strateji nedir bilmiyor, daha çok Ticari yönden herşeyi ele alıyor, bu nedenle dış politikada Davutoğlu kararları veriyor, yani sonuç olarak Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'nun kararlarını uygulayıp Türkiye'nin etrafını bir ateş çemberine çevirmiştir, bugün Türkiye, dış ülkelerin operasyon merkez üssü olmuştur ve ülkede güvenlik denen birşey kalmamıştır, bu durumda Türkiye'ye yatırım yapanlar, Ev, Bina, Tarla alanlar ve Bankalara para yatıranlar, Türkiye'nin etrafında yakılan ateşi göremeyen, basiretsiz, olup biten olaylardan habersiz insanlardır, yakında tüm kazançlarını kaybedecekler, çünkü tüm yaşanan olaylar ve bilgiler bunu gösteriyor, unutmayın, "ne atarsan aşına, o çıkacak karşına."
Önceki
Sonraki »