51.Bölge 2014-2015 - Çok önemli bilgiler. ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

51.Bölge 2014-2015 - Çok önemli bilgiler.

ahah evet dostum 51.bölge yi herkes merak ediyordur elbet nedir lan burası ne işe yarıyor amk falan dediğini olmuştur size vereceğim bilgileri iyi dinleyin ve dünyanın düzenin başladığı yere çok dikkat edin çünkü gerçekten burası küçük bir yer değil !
Önce size bir ön bilgi vereyim 51.bölge'yi  açıklandığı kadarıyla teknoloji alanında araştırma ve geliştirme yapmak için ABD tarafından kurulmuş.
Fakat işin aslı o değildir amerika sadece bölgenin oraya kurulmasına izin verdi çünkü kaynak açısından çok iyi bir yerdi orası görüldüğü gibi küçüçük bir ev gibi görünsede o evin içindeki asansörle tam olarak 720 metre aşşağı inebiliyorsun ve uzunluğu olarak'ta tam olarak bilinmesede 520 metreyi buluyor görüldüğü gibi bir göl görünüyor orada, orası aslında yapay ve doldurulmuş bir göl gölün derinliği 40 metre kadar birşey ve sadece süslenmek için yapılmıştır çünkü kaynak suyu buradan alıyorlar. aslında işin içinde tamamiyle illuminati vardır 51. bölge abdnin değil illuminatinindir içinde 1 türk bilim adamı ve 41 ingiliz 6 yunan 32 amerikan ve bir çok bölgeden sayılı bilim adamı bulunuyor ve uzaylılar ile ilgili çeşitli şeyler atılıyor. aslında uzaylılar bir bülöf'tür orada yapılan şeyler'den biriside yeni canlı yetiştirmek gök ve bazı şeylerle yapılan deneyler sayesınde yeni çağ oluşturulacak. tam olarak 2000'e yakın insan deneylerde hayatını kaybetti. amerikanın gönderdiği uzay aracının içinde 2 ölü insan bulunmaktaydı ve 23 kamera desteği ile . uzay aracının uzaya geçmesi ve uzaklara gitmesi 3 sene sürdü yakıt olarak Contorium kullanıldı ve bunu daha güçlendirilerek çok uzun süren yakıt elde edildi .gönderilen uzay aracının birden bire dünyaya 52,5 milyon kilometre uzaklıkta yok olduğu görüldü ve bunun nedeni hala araştılıyor  Ve yeni deneyler yapılıyor buraya girilmesi olduktaş zordur çok özel izinler alınması gerekmektedir. götü yiyen varsa girsin amk. obama bile sadece tanıtım amaçlı girdi oraya , yani nasıl birşeye benzediğini görmek için girdi içeriye 65 gizli bölme vardır her birinde binlerce deney saklanıyor. dünyanın kaderini saniyeler içinde değiştirebilecek güce sahip bir bölge orası. sizin yeni dediğiniz eşyaların mesela iphone 6 plus'ın aslında onlarca yıl önce keşfedildiği bir gerçektir. ve bir çok şey keşfedildi orada. Nicola teslanın özel belgelerinden'de yardım alıyorlar.

İyi günler bir sonra ki konularımızda görüşürüz.
Önceki
Sonraki »

1 yorum:

yorum
Adsız
admin
10 Ocak 2019 13:36 ×

nerden aldın bu kaynağı amk.

Tebrikler Kardeşim Adsız Adamın Dibisin :D
Cevap
avatar

DönüştürDönüştür İfadeİfade