Lucid rüya nasıl yapılır ? ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Lucid rüya nasıl yapılır ?

Bu yazımız da sizlerinde merak ettiği Lucid Dreams (Lusid rüya) Nasıl yapılır sizlere anlatacağız, dediklerimizi yaptığınız takdir'de yapmama gibi olasılığınız yok

Evet beyler öncelikle şuanda uğraştığımız bir iş varsa mesela bu oynadığımız bir online oyun olabilir veya 1500 taşlı puzzle gibi şeyler olabilir. Eğer böyle uğraşlarınız varsa bunları bırakmanız gerekebilir. Bırakmasanızda olabilir yalnız işiniz baya bir zorlaşır.Çünkü lusid rüya yaparken beynin hiçbirşey düşünmemesi gerekiyor yani tamamen odaklanmanız gerekecek. Bununda çözümü var beyler korkmayın. Günlük 15 dk meditasyon yapmanız gerekecek. Peki meditasyon nasıl yapılır diyen arkadaşlarımız için bir blogda okuduğum ve benim kullandığım meditasyon tekniğini sizlere diğer partta anlatacağım bi yere ayrılmayın.

Herhangi bir yerde rahat edebileceğiniz bir pozisyonda oturup gözlerinizi kapayın.(Başınız ve boynunuz dik olmalı yani dik oturmanız gerek) Bir dakika kadar sessizce bekleyin. Dışarıdaki sesleri, kokuları fark edin. Havanın sıcaklığını, elleriniz dizlerinize dokunurken parmaklarınızdaki hissi, ayağınızın ayakkabınızın tabanına uyguladığı baskıyı hissedin.
Bir dakika sonra içinizden sessizce “hu” ya da “om”(mantra) sesini tekrar ederek içsel yolculuğunuzu başlatın. Siz derinlere inerken bir ses ya da düşünce yüzünden dikkatiniz dağılacaktır. O anda mantranızı tekrar etmeyi bırakıp sesi ya da düşünceyi isimlendirin
Şimdiki okuyacaklarınızı hayatınızın pir parçası haline getirin.Öncelikle haftada 1 görsem yeter bana diyenler bir renk ve sembol seçiyorlar.Ben hergün yaparım diyenler ise hiçbişey seçmiyorlar ve dediklerimi yapıyorlar.(haftada 1 den fazla yapmak tehlikeli bu arada) Sembol veya renk seçenler o renk yada sembolü gördükleri her saniye kendilerini yokluyolar. Seçmeyenler ise akıllarına gelen her saniye kendilerini yokluyacaklar. Nasıl mı ? Mesela dilinizi ısıracaksınız baktınız acı geldi o zaman rüyada değilsiniz ama acı gelmesse artık lusid rüyanın tam ortasındasınızdır. Sembol veya renk seçmeyenlerin işi daha zor olacak ve ilk lusid rüyalarını yapmaları daha uzun sürecektir.

Ne iş yaparsak yapalım sürekli lusid rüyayı düşünmemiz gerek. Bizim için en önemli şey lusid rüya. Aklımızdan çıkarmıyacağız bunu. Uyurken sırt üstü yatmamız gerekiyor.Üstümüze örtü örtmemiz gerek yoksa işimiz dahada zorlanıyor.Çoraplarımızı çıkarmayalım mümkünse ayaklarımızın sıcak olması lazım. Zaten bunların hepsini hergün uyguladığımız zaman bugün kerhanede olacam ve lucid dream yaşayacam deyip yattığımız zaman kerhanede uyanıyorsunuz. Beyler sorunlarınızı yazın buraya diyer entryde hepsinin cevabının bulunduğu bir yazı yazacağım.

He beyler bu arada vebalini ben almayım. Arkadaşımızın biri yazmış ucunda ölüm var diye. Doğrudur ama bu çok nadir bir ihtimal. Mesela lusid rüyada çok yüksek bi yerden atlarken salgılanan adrenalin ile kalp krizi geçirme gibi bir ihtimalimiz var ama çok düşük bir ihtimal bu.Bide merak edenler olacaklardır. Cinleri de görmemiz mümkündür orda. Zaten normal rüyamızdada görebiliriz.


Nootropil ve modiodal gibi ilaçlar insanların bilinçlerini açık tutarlar. Hatta hafızayı bile güçlendirdiğini söyleyenler var.Bu ilaçları kullanan biri gece uyumakta çok zorlansada lucid dream olayını yapmasıda bi o kadar kolaylaşır.Bu gibi ilaçları kullanıp lusid rüya yapmak isteyen kişi sabırlı olmalıdır. Uykuya dalmak için yatakta 1 saat bile kalmak zorunda kalabilir, hele modiodal almışsa.Bu yüzden bu tür ilaçları kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Nootropil kullanmadım ama modiodal kullanmıştım.Bu ilaçların yan etkiside oluyor bildiğim kadarıyla. Bende meydana gelen şeyler baş ağrısı ve karın ağrısı olmuştu.

Beyler diyelim yaptınız lusidi dikkatli olmanız gereken bazı unsurları anlatayım.Çünkü bazı arkadaşlar şansına yarın öbürgün yaşarlar başınıza iş almamanız için şimdi yazacağım yazıyı iyi okumanız gerek. Beyler öncelikle zorla güzellik olmaz. Mesela lusid rüyaya girdik.Önümüze gelen ilk karıya saldırmayacağız.Önce adam gibi gidip soracağız. Kabul etmiyosa hafif zorlayacağız. Etmedi bırakın onu beyler hayır gelmez ondan. Bide lusid rüyaya girdiğimiz zaman saçma bir şekilde uyanmak isteyebiliriz. Belkide başımıza kötü bişey gelebiliceğinden korkup uyanmışızdır.Ama beyler emin olun uyandıktan sonra küfür edeceksiniz o anki aklınıza. Yani dediğim gibi saçma sapan iş yapmayın. Bide beyler cinler sizi kandırmaya çalışabilir. Gerçekten söyliyorum bunu. Gelip sizle anlaşma yapabilirler. Yada size özel biri olduğunuzu söyleyebilirler. Bunların oyununa düşmeyin. Böyle bir durumla karşılaşırsanız Felak ve Nas surelerini bolca okuyun. Bide beyler sadece ciks için yapmayın şu işi başka şeylerinde tadını çıkarın. Mesela uçun gezin tozun. Kavga edin. Adam öldürün ne biliyim. Değişik değişik şeyler yapın.


Önceki
Sonraki »

DönüştürDönüştür İfadeİfade