İstemsiz yaşadığım astral seyehat deneyimlerim ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

İstemsiz yaşadığım astral seyehat deneyimlerim



4 yıl önce astral seyehata kafasını takan bir panpanızdım.Her gün bununla ilgili yazılar okuyup saatlerimi öldürüyordum.1 gün sonra gece yarısı tuvalete uykudan uyandıgımda bunu yapmak aklıma geldi ama başarılı olamadım. Belirtiler gerçekleşti ama bi türlü çıkamadım.1 hafta boyunca denemelerim devam etti ama başarılı olamıyordum. Daha sonra bunun bir yalandan ibaret olduğu düşüncesine vardım ve gerçek olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış olan lucid dream yapma isteği doğdu içimde. Lucid dream olayı hem daha kolay hem daha zevkliydi 2 hafta boyunca uraştım ve sonunda ilk lusid rüyamı yapmıştım 3 ay boyunca bu olayda iyice profoyonellemiştim. Artık teknikleri uygulamasam bile yaşıyordum bu olayı bütün rüyalarımda anlıyordum rüyada olduğumu.3. ayın sonunda başıma gelen olaya kadar herşey çok güzeldi.


Gece saat 2 gibi uyandım. Uyku tutmadı. Yatağa uzandım. içerisi sıcaktı üstümü çıkardım. Terlediğim için yorganı örtünmedim ve zorlada olsa uyudum. Gene lucid dream yaşıyordum. Herşeyin netleşmesini bekledim konuşursam uyanacagımı biliyordum çünkü daha rüyaya tam girmemiştim konusursam gerçek hayattada konusacaktım ve uyanacaktım ve aynende oyle oldu. Hemen bulduğum ilk kızın yanına gibişme teklifi ederken uyandım. Başıma berbat bi olay gelmişti rüyada duyduğum ortam sesi gerçek hayattada devam ediyordu. Yani uyanmıştım ama rüyada duyduğum insanların sesi kulaklarımda çınlıyodu kulağımı tıkadım devam ediyordu sesler bi türlü susmuyordu.

Kendimi zorla uykuya sokmaya çalıştım ama nafile.Bi türlü susmuyordu o lanet sesler.Bi anda sustu sesler ve titremeye başladım beyaz olmaya başladı heryer.Her tarafım titriyordu. Bedenimden çıktığımı hissedebiliyordum. Azda olsa yükseldim. Kendi bedenime geri sokmaya çalıştım kendimi ama olmuyordu gittikçe yükseliyordum .Yükseldikçe korkum dahada artıyordu ve kendimi zorlada olsa bedenime geri soktum ama felç olmuştum. Hareket edemiyordum ,Konuşamıyordum bağıramıyordum zaten bağırsamda beni duyabilicek biri yoktu evde. Daha sonra halüsinasyon görmeye başladım ve içim rahatladı. Çünkü bunun sadece bir uyku felci olduğunu anladım.

Uyku felcinin geçmesini bekliyordum çünkü biran önce uyanıp araştırma yapmalıydım. internette okuduğum bi yazı aklıma geldi ve ayak parmaklarımı oynatmayı denedim .Ama olmadı bende işe yaramadı. Abartmıyorum 1 saat boyunca o şekilde uyuduğum yerde bekledim bi türlü geçmiyordu. Diyordum şimdi geçecek geçmiyordu. Gözümü kapasam halüsinasyonlar göriyordum oldukça rahatsız edici görüntülerdi bunlar. Sürekli korkunçlu karı göriyordum ve bağırıyordu. yaklaşık 10 dakika böyle geçti. Daha sonra halisilasyonlar da gelmemeye başladı. Terliyordum suya batmıştım kurtulamıyordum bu şeyden.Son kez konsantre oldum ve ayağa kalktım. Başarmıştım !Kurtulmuştum bundan.Çok terlemiştim ve susamıştım. Hemen mutfağa koştum ve bardağa elimi attım atmamla uyanmam bir oldu.

işte ozaman içimdin hasgibtir dedim. Astral seyehat yaşamıştım. Hatta mutfağa kadar bile gitmiştim. Herşey çok gerçekçiydi. Uyandığımda kendimi birdaha yokladım acaba suan gerçekten bedenimlemi hareket ediyorum diye evet öyleydi. Gittim suyumu içtim ve bilgisayarın başına oturdum saat 3 olmuştu. Astral seyehat ile ilgili forumlarda dolaştım ve bidaha başıma gelmesinden korktuğum uyku felcinden kurtulmanın çözümlerini aradım. Sırtüstü yatmayın diyordu benim için sıkıntı yoktu çünkü nasıl yatarsam yatayım lusid rüya yapabiliyordum her rüyamı yönetebiliyordum. Hatta bir keresinde 2 gün önce gördüğüm bir rüyama dönmeyi bile başarmıştım.Bu astrala kafam yeniden takıldı. Lucid rüya yapanların astral seyehatı daha kolay becerdikleri yazısını okuduğumda içimde anlamsız bir mutluluk doğmuştu. Bütün herkesin özelini bilebilicektim harika bişeydi bu.Bütün teknikleri boşverip lucid rüyadan astrala nasıl geçiş yapabilicegimi öğrenme yollarına koyuldum. Nerdeyse bu konu hakkında bütün yazıları okumuştum. Amacım lucid rüyadan astral seyehata geçmekti. Okuduğum bi yazıdan dolayı o gece uyumaktan vazgeçtim. Uyku felci yaşadığımız gece tekrar uyursak birdaha oluyomuş bu şey. Anladığınız korkudan uyuyamadım bilgisayarın başında inception izliyordum 4. izleyişim olmasına rağmen sıkılmadan izliyodum. Bilgisayarın başında kafam sürekli aşağı düşüyordu. Uyumamak için elimden geleni yapsamda sonunda uyumuşum ve pazarda uyandım.Ne alaka bilmiyorum ama pazardaydım.Önce uyanmak istedim daha sonra vazgeçtim. Astral seyehat yapmayı deneyecektim. Denemez olaydım

Okuduğum bilgilere göre rüyamızda gördüğümüz yeri gerçek yaşamdaki bi yere benzetiyomuşuz ve benzettiğimiz yere geliyormuşuz. Pazarı gibime benzetemediğimden dolayı gezmeye başladım. Amacım evime benzeyen biyer bulup evime gelicektim.Önümden taş gibi bi karı geçti astralden vazgeçip aklıma başka şeyler gelsede biraz sonra uyanabilirdim hemen yükseldim ve uçarak evime benzeyen bi yer aradım yoktu bulamadım ama avm ye benzeyen bi yer gördüm oraya gittim. içine geçmedim avm yi izleyerek gerçek hayattaki avmyi düşündüm bi an için orada olduğumu düşündüm ama olmadı. iyice odaklandım hatta o kadar odaklandımki sadece avmyi göriyordum etraftaki herşey yok olmuştu. Doğru yolda gittiğimi düşündüm ve devam ettim.Bi anda nefes almakta güçlük çektim. Boğazıma ağrı çöktü. Yere gömiliyordum yavaş yavaş hemen uyanmam gerekiyordu yoksa taku yiyecektim. Uyanmaya çalıştım olmadı gömülüyodum yere. Sıkıştım yere sonra hareket edemiyordum rüyayı artık ben yönetmiyordum. Sıkıştım orda zar zor nefes alıyodum. Konusamıyodum sesim çıkmıyodu bağıramıyordum. Kendimi gerçek yaşamdaki ortamımda düşünerek hangi pozisyonda olduğumu hatırlamaya çalıştım ve o pozisyona göre hareket etmeye uğraşıyordum olmuyodu oracıkta öyle sıkışmıştım.

Ve bi anda kütüphanenin birine geldim. Karşımda ayna vardı kendimi görebiliyordum. Bununda bi rüya olduğunu anladım. Yürümeye başladım ve avm deydim.Bi an olsa başardığımı düşünsemde aynada kendimi gördüğümden dolayı rüya olduğunu anladım hatta kendimi sakalsız görmüştüm gerçekte öyle olmadıgımdan dolayı anlamıştım rüya olduğunu. Yürümeye başladım azda olsa stres atmak için karı arıyordum. Gördüğüm ilk karıya hayvan gibi atladım. Kadın reddetti ben zorladım. Daha sonra kadının kocası geldi. Yanında 4 5 kişi daha üstüme yürüdüler. Bunları dövüp karıyı halletcektim ama bunlara karşı koyamıyordum sıkıştırdılar beni para istediler dedim peki istediğin para olsun sonuçta rüya hemen cebimde para olduğunu hayal ettim elimi cebime attım para yok gelmedi para. iyice odaklandım para olmasını istiyordum elimde olmuyordu iyice sinirim bozuldu. Sonra yandan bi dede geldi yaşlı bi dişinde altın vardı altın kaplamaydı yani. Dede öne çıktı ve bana onu sinirlendirdiğimi söyledi orda uyandım.

Uyandığımda film devam ediyordu ve dakikaya baktığımda sadece 30 sn ileri gitmişti.Bu kadar şey 30 sn içindemi olmuştu yani. iyice aklım karıştı. Dedenin söylediği söz hala aklımdaydı. iyice karışmıştı kafam korkarakda olsa gittim ve yattım sabah 9 da işe gitmem gerekiyordu saat 3:50 ydi korkarakda olsa uyudum.O gece rüya görmedim. Gördüysemde sabah uyandığımda hatırlamadım. Uyandım ve üstümü giyindim. Saat 8:30 du bişey yiyecek vaktim yoktu. Fırından bitane simit aldım.Ve yolda giderken simiti yiyordum. Simiti yerken yaşlı bir dede çarptı bana.O dedeydi bu rüyamdaki. Emindim aslında değildim emin olmak için seslendim ve onu konuşturmaya çalıştım dişindeki altın kaplamayı görecektim. Beni duymazdan geldi yanına gittim kolundan tuttum. Benim sinirimi bozma dedi ve gitti dişindede altın kaplama vardı.O anki kalbime giren ağrıyı görmeniz gerekti daraldım. Aşırı derecede korkmuştum ve şaşırmıştım. Böyle bişey olması mümkün olamazdı. Hemde rüyamda bile onun sinirini bozmuştum. Gerçek hayattada bozmuştum tesadüf olması imkansızdı.

Çalıştıgım yere geldim.(Bu arada kasaptım o zamanlar arkadaşımla ortak işletiyorduk arkadaşın babasından kalmaydı saolsun benide ortak etti.)Arkadaşım daha gelmemişti dükkanı ben açtım ve ortalığı toparladım. Koltuğa oturdum ve olayı düşünmeye başladım. Rüyamda olan olayların hepsini tamamen hatırlamaya çalıstım. Daha sonra arkadaşım geldi. Selam verdi ve karşıma oturdu benle konusuyordu ben ise onun yüzüne bile bakmıyordum kısa kısa cevaplar veriyordum.Çünkü hala o olayı düşünüyordum.O konuşuyordu bana soru soruyordu ben ise duydugum halde cevap vermiyordum. Daha sonra beni eliyle dürtükleyerek Lan cevap versene oğlum! diyodu. Bende onu desteklercesine bencede gibi laflar kullanıyodum. Bana sabah sabah sinirlerini bozduğumu söyledi. Rüyamdada birilerinin sinirlerini bozuyodum hayatımdada ne yapıyordum ben? Bugün kötü olduğumu söyledim ve eve gitmek için izin aldım önce izin vermedi ama daha sonra bu haftaki para senin olsun deyince kabul etti.Eve gittim ve yatağa uzandım. Telefonumdan inceptionu açtım ve izlemeye başladım. izlerken uyuya dalmışım ki otobüsteydim. Rüyamda bi otobüsün içindeydim bu sefer rüyayı yönetmeyecektim yani rüyada olduğumu bildiğim halde rüyayı değiştirmeyecektim. Rüyada olduğunu bildiğin halde rolüne uyum sağlamak aslında güzel bir duyguydu. Otobüs olması güzel bişeydi çünkü sürekli insanlar değişiyordu ve hepsinin sohbetlerini duyabiliyordum. Konuda değişiyordu. Güzel bişeydi bu eğleniyordum bi yandanda ta ki o durağa kadar.

Durağa geldik ve yine yolcular değişti ama değişmez olaydı otobüse binen yeni yolcuların hepsi o dedeydi. inanabiliyomusunuz hepsi o dedeydi. Yanımda bi çocuk oturuyodu bi anda oda o dede oldu.Bu rüya lusid değilde kabus olmuştu artık uyanmam gerekiyordu hemen gözümü kapadım yanımdaki dede rahatsızmı ettim seni dedi. Gibtir git başımdan huur cocugu benim rüyam burası diye haykırdım. Dede cevap vermedi lan lusid rüyadaydım burası benim hakimiyetim altındaydı istediğimi yapardım dedenin orda olmadığını düşündüm ama olmadı sordum neden peşimden geliyon dedim. Cevap vermedi. Uyanmaya çalıstım olmadı başaramadım otobüsten inecektim kapıya gittim.Şoför arkasını döndü ve noldu sıkıldınmı dedi. Buda o dedeydi.Lan dedim ben senin ananı gibmessem huur cocuguyum dedim. Kapı açıktı aşağı atladım.Ve işe giderken gittiğim yoldaydım. Hemen aklıma astral seyehat geldi ve oraya bakarken gerçekte olan orayı düşündüm.O huur çocugu geldi çarptı bana evet o dedeydi. Arkamı döndüm ve ona seslendim bakmadı gene aynı şeyleri yaşıyordum uyanmak istedim ama uyanamadım. Olay iyice taka sardı. Yere oturdum ve bekledim. Uyanmayı bekledim çaresizce.

Uyandım. Uyandığımda başım ağırıyordu, terlemiştim. Telefon karnıma düşmüştü aldım ve baktığımda gördüğüm şuydu film sadece 15 20 sn ilerlemişti yine şaşkınlık geçirdim.O kadar şey bu kadar kısa sürede gerçekleşmiz olamaz. Aslında rüyaların gerçeye kıyasla kısa olduğunu biliyordum ama inanmıyordum artık onada inanıyordum herşeye inanıyordum astral seyehata da inanıyordum musallat olayınada inanıyordum. Bana musallat olan bir cin olarak düşünüyordum ben bunu.Ama yakınıma o kadar giremezdi benim enerjim ondan yüksekti onu istediğim zaman yok edebilirdim. Bunun bir musallat olmadığınıda anladım işte o zaman. Uykum vardı 15 20 sn yelik bir uyku yetmemişti filmi kapadım ve uyudum. Uyandım uyandığımda karnımda feci bir ağrı hissettim zar zor yataktan kalktım yatağımı düzenlemek için arkamı döndüğümde yatakta yatmakta oldugumu gördüm ve o anki korkudan bi anda uyandım.

Evet yine istemsiz olarak astral seyehat yapmıştım. Kalktım ve gidip bilgisayarın düğmesine dokunucaktımki dokunamadım. Elim içindende geçmiyordu. Hissedemiyordum bilgisayarı. Hasgibtir astraldeydim bu devam ediyordu efsane bi histi. Biraz dikkat edince aslında bi ağırlığımın olmadığını düşündüm. Hemen yükselmeyi denedim ve oldu. Uyandıktan sonra okuduğum yazılarda yükselmek pek kolay olmuyormuş ama ben lucid rüyadan yükselme kabiliyetine sahip oldugum için zorlanmadan yükselmiştim.Üst kata girmeyi denedim olmadı kafam deymiyordu ama daha fazla yükselemiyordum garip bişeydi bu hiçbir hissi algılayamıyordum ama dolasabiliyodum. Hemen bulunduğum odaya doğru gitmeye başladım ama o sırada bi anda hızlıca bedenime çekildiğimi hissettim karnım bir an için çok acısada 1 2 sn içinde geçti acı. Telefonum çalıyordu.O yüzden çekilmiştim bedenime. Saat akşam 11 e kadar herşey normaldi. Bilgisayarda inception izliyodum. Markete gidip bişeyler almak için ayağa kalktım kapıya kadar yürüdüm ve kapıyı açtığımda başıma feci bi ağrı girdi yere düştüm tutamadım kendimi. Biri başıma bastırıyordu sanki. Kafam ağırlaşıyodu.40 sn boyunca nefes alamadım. Kendime geldiğimde direk hastaneye gittim. Bana bi ilaç verdi ilaç demeyimde şöyle bişey düğmesine basıyorsun ağzına getirip oksijen veriyor sanırım tam olarak anlamadım bende. Düzenli olarak bunu kullanmam gerekiyormuş. Peki dedim çıktım.eve geldiğimde saat 12 ydi. Uykum gelmişti. Gittim televizyonu açtım ve koltuğa uzandım.30 dk ya kurdum televizyonu uyursam kapansın diye. Daha sonra gözüm kapanır gibi oldu. Hemen açtım gözümü. Uyumamak için elimden geleni yaptım.Çünkü korkuyordum o dedenin gelip rüyamda bana işkence yapmasından korkuyordum. Uyumamaya karar verdim o gece. Marketten gidip 3 tane redbull aldım uyumamak için. Onları içerken internette astral seyehat hakkındaki forumlarda dolaşıyordum. Okuycak konu kalmadı. Bende internetten rasgele videolar izliyordum. izlerken uyuya kaldım. Uyandığımda sabah olmuştu.Bu sefer rüya görmemiştim rahattım kafamı kaldırdım telefonu elime aldım. Düğmesine bastım ve önüme dedenin fotoğrafı geldi.

Korkudan uyandım. Uyandığım düşüncesiyle sürekli rüya göriyordum.Çok kötü bişey bu yaşayan vardır belki. Uyandığını sanıyorsun ama rüya oluyor. Yani bi uyanıyorsun deprem oluyor. Aslında rüyadasın. Uyanmamışsın.Kalktım ve işe gittim herşey düzgün geçti bi sorun yoktu akşam saat sanırım 10 oldu o civar bişey. ilacımı aldım ilaç dediğim o şey işte. Uykum vardı. Gittim yattım. Rüyamda yine otobüsteydim.Bu rüyanın devdıbını biliyordum.O yüzden otobüsten dışarıya atladım.ilk iş stres atmak için bi kız bulmak olacaktı. Saolsun o beni buldu. Yanımdan geçti. Teklif ettim kabul etti bu güzel bişeydi. Kızı aldım ve gördüğüm ilk binaya girdik. Kapı açık bi ev vardı hemen oraya girdim. Uygun bi oda arıyodum. Odaya bakıyordum bütün odalar çok incintı yer yoktu en son bi odaya girdim o huur çocugu ordaydı ve hoşgeldiniz dedi. Evet yanlış okumadınız dede ordaydı ve bize hoşgeldiniz dedi.

Yaşadığım korkuyu anlamanız gerçekten çok zor.O sırada uyandım. Hemen kendimi yokladım. Rüyada değildim içim rahatladı. Bişeyler yiyip işe gittim. Akşama kadar gene bişey yoktu herşey normaldi. Saat geç olmuştu baya uykum da gelmişti azda olsa uyumaya karar verdim ve uyudum. Rüyamda ormanlık bi alandaydım. Ağaçlar flan vardı. Yanımda el feneri vardı yaktım ama yanmadı o sırada anladım rüyada olduğumu. Hemen uyanmak istedim o dede gelip anamı gibmesin diye ve uyandım. Televizyon açıktı.Şaşırdım çünkü odamda uyumuştum televizyonu neden açayımki gittim kapattım. Bilgisayarın olduğu odaya geldim ve ışığı yaktım ama yanmadı. Sadece alttan bir ışık geliyordu yani lamba yukarda olmasına rağmen alttan bi ışık geliyordu hala rüyada olduğumu anlamam biraz uzun sürsede anladığım anda uyanmaya çalıştım ama olmadı. Beyler şimdi burası biraz rahatsız edici ve komik anlatmamı isterseniz anlatacagım anlat diyen olursa anlatıyorum beyler.

Beyler şimdi rüyada olduğumu anladığım anda heryeri erkek sardı. Burası biraz garip ama anlat dediğiniz için anlatıyorum. Erkekler birbirlerini gibiyorlardı abartmıyorum her tarafta erkek var birbirleriyle yapıyolardı. Hatta bitanesi hasan abi sağa sola gel gibi saçmasapan şeyler diyordu. Birazda şurdan flan diye. Trollemiyorum cidden gerçek burası.Ben uyanmaya çalıştım olmadı nereye gitsem bunlar birbirleriyle yapıyolar flan. Sonra bitanesini gördüm hemen dedim ben nasıl uyanabilirim flan.Oda bir ip çıkardı iğneyle elimi dikti bişeyler yaptı şimdi bunu çekince bişeyler olacak dedi hatırlamıyorum. iğneyle iki elimi birbirine dikti.Ve ipi çektiği anda uyandım.Bu biraz garip gelmişti bana rüyamda gördüğüm o adam sayesinde uyanmıştım. Aslında uyanmamıştım beni keklemiş huur cocugu. Uyandım sandım ve mutfağa gittim bişeyler yemek için dolabı açtım açmaz olaydım.

Dolapta dede vardı o lanet dede.Bu sefer ondan korkmayacaktım. Onunla konuşmaya calısacaktım. Neden peşimden geliyosun diye sordum. Lucid rüyada genelde beni kovalayan kişilere bunu soruyorum sonra o benden kaçıyodu. Dede cevap vermedi. Bende cevap vermedim dedeye bakıyordum dedede bana bakıyordu aslında o kadar korkutucu olmadığını farkettim. Dede dişindeki altını eliyle kopardı ve bana verdi. Elinden dişini aldım ve uyandım. Mutfağa gittim ve su içtim. Dolabı açacakken bi an içinde olsa dedenin dolabtan çıkabilmesi gibi bi düşünce vardı içimde. Sanki acacagım dolabı dede bana hoşgeldin diyecek. Herneyse açtım dolabı ve bişeyler atıştırıp işe gittim.Öğlene kadar önemli bişey olmadı ama öğlen içeriye bir müşteri girdi boynunda bir kolye vardı. Kolyenin ucunda bir taş vardı altın bir taş.Bu dedenin dişine benziyordu.

Müşteriye kolyesinin çok güzel olduğunu nereden aldığını sordum. Kuyumcuya yaptırdığını söyledi bana. Aradığım cevap bu değildi. Peki dedim. Kemiksiz but istedi tamam dedim. Kemiğini ayıkladıktan sonra parayı aldım kasaya koydum. Arkadaşıma 2 dk geliyorum dedikten sonra adamı takip etmeye başladım. Adam onu takip ettiğimi anlamamıştı. Baya bi yürüdü huur çocugu ben yoruldum adam yorulmadı yürümeye devam ediyodu. Adam bir binaya girdi.O bina ise benim rüyamda gördüğüm içeride dedenin beni karşıladığı binaydı.Önce arkasından girmeyi düşünsemde korkutuğum için geri döndüm.

Akşama kadar yine herşey normaldi ne geldiyse başıma o gece geldi yani aslında hikaye şimdi başlıyor. Aklıma bir fikir geldi ve normal hayattan direk lucid rüyaya giricektim bunu daha önce çok yapmıştım.Bu nası oluyor derseniz yatıyorsunuz ve bazı teknikleri uygulayarak bilinçli olarak rüyaya giriyorsunuz işte bu en zoru ama ben bunu yapabiliyordum.Öncelikle rahatladım ve koltuğa oturdum. Beynimi biraz rahat bıraktım ama oluşan şekillerin farkındaydım gelen şekilleri bir ovaya benzettim. Ovayı düşünürken sağ kolum bi anda kendi kendine yükseliyordu. Gittikçe hafifleşiyodum. Rüyaya giriyorum diye düşünerek kendimi rahatlasamda daha sonradan bunun astral olduğunun farkına vardım. Bedenime geri girmek için kendimi zorlamadım bende bunu istiyordum çünkü astral seyehata çıkıyordum.En baştaki amacım buydu. Aslında kalkanın gerçek kolum olmadığını anladığım zaman vardım bu karara. Gözüme beyaz bir ışık geldi kapalı olduğu halde görebiliyordum ve bi anda kendimi havada buldum. Kendime bakıyordum. Yüksekten kendime bakıyordum.Bu garip bişeydi ama hoşuma gitmişti kendi etrafımda gezdim. Farklı açılarda kendimi izledim ve duvarın içinden geçmeyi denedim.Üst kata çıkacaktım ve üst komşumun yatak odasına gidicektim. Kafam duvarın içinden geçti kafamın ucu ama gözlerim geçmemişti daha bişey göremiyordum. Orada sıkıştım ve öylece kaldım.Ne aşağı inebiliyordum ne yukarı orada öylece kalmıştım.

Nasıl anlatılabilir bilmiyorum ama bugda kalmıştım. Gülmeye başladım.Ama sesim çıkmadı. Konuşamıyordum ama hareket edebiliyordum.Bi kaç dk bekledim böylece nede olsa uyanacagımı biliyordum çünkü gümüş kordon denen şey vardı. Bekliyordum bedenime dönmeyi bekliyordum çaresizce daha sonra olan oldu ve deprem oldu.O anki korkumu anlayamassınız.O an şunu düşündüm.Ya bedenim ölür ruhum burda kalırsa.Çok kötü bişeydi bu bedenime dönmeliydim ölsemde düzgün ölmeliydim bu şekilde ölmek çok saçmaydı bina bi anda sağa doğru yıkıldı.Ve uyandım.Bu bir rüyamıydı yoksa astral seyehatmıydı hala bilmiyorum.

Birkaç hafta sadece lucid rüya yapıyordum yani herşey kontrolüm altındaydı.Ama o gece gördüğüm rüyadan sonra depresyona girdim pgibolojim altüst oldu.Bu sefer rüyada olduğumu anlamamıştım herşey normaldi. Arkadaşımla yürüyorduk. Etrafımızda insanlar vardı arkadaşımla sohbet ediyorduk.Bi anda herkes durdu arkadaşımda durdu. Herkes duruyordu kimse hareket etmiyordu.En az 100 insan vardı orda yürüyen ama hepsi durmuştu konusmuyolardı donmuşlardı adeta. Korktum ve uyanmak istedim.Ama uyanamadım bu bir rüya değildi sanki gerçekti çünkü dilimi ısırdığımda acıyı aynen hissetmiştim. Uçamıyordum herşey gerçekti.Ve o dede yanımda duruyordu. Arkadaşımın yerine o gelmişti bi anda acı çekişiyordu.Her tarafından kan fışkırıyordu öliyordu adeta yanımda kaçmak istedim ordan kaçamadım felç oldum ayakta öyle durdum hareket edemiyordum konusamıyodum gözümü kapayamıyordum. Dede karşımda can çekişiyodu bağırıyodu bana kızıyodu.Ben sana sinirimi bozma dedim diyodu bana. Sesim çıkmıyodu konusmak istiyordum konusamıyordum herşey çok gerçekti dede üzerime kan tükürdü orada uyandım.

1 hafta boyunca işe gitmedim. Arkadaşım saolsun bana para gönderiyordu zor zamanlarımda yanımda oldu eyvallah onada burdan.Tek yaptığım şey yatmaktı ve artık hiç rüya görmiyordum belkide göriyordum ama hiç hatırlamıyordum. Rüya günlüğü tutmuştum zamanında ona devam etmeye karar verdim ama işe yaramadı çünkü rüya görmiyordum. Günlüğe yazacak bişeyim olmuyordu.1 haftanın sonunda uyudum ve rüyamda yükseliyordum evin tavanının içinden geçtim ve çatıdaydım. Yükseliyordum binanın boyunun 3 katına ulaşmıştım nerdeyse o zaman kontrolü elime aldım ve mahalleyi gezmeye başladım. Gece olduğu için bazı şeyler net değildi. Sokakta kimse yoktu. Aklıma bir eve girmek ve içini gezmek geldi. Hemen tanıdığım birinin evine gittim. Tahmin edebilceğiniz gibi bu bir karı kocanın eviydi onların yatak odasına giricektim. Girmez olaydım.

Evine girdim.Evi aynen gördüğüm gibiydi. Gerçekteki gibi. Yatak odalarına girdim ve dede yatakta yatıyordu benim gözümün içine baktı ve göz göze geldik. Korkudan hemen uyanmıştım.Bu bir rüyamıydı yoksa astral seyehatmıydı kafam iyice karışmıştı. Herşey berbat oluyordu saçmasapan şeyler yaşıyordum. Uyumaya korkar olmuştum. Yine bi gece rüyamda evde televizyon izliyodum.Bi anda dedenin yan koltukta yattığını gördüm ve korkudan uyandım. Aslında uyanmadım ben öyle sandım rüya hala devam ediyordu. Balkon cdıbını kırmaya calısıyordu dede.Bu sefer yolun sonuna geldiğimi düşündüm. Artık dede gerçek hayatımada girmişti ve beni öldürücekti. Camı kırdı ve içeri girmeye çalıstı ama sığmadı oraya mutafaktan bıçak aldım ve odaya geri geldiğimde dedenin içeri girmiş bana bakıyo oldugunu gördüm o sırada uyandım.

Beyler araya şöyle güzel bi lusid rüyamıda yazayım hep böyle olumsuz şeylerle doldu. Beyler ben şimdi yatıyordum rüyamda dede odanın kapısını çalıp içeri girdi. Sonra 2 kadın bunun arkasından gelip bunu aşağıya attı.2 si üzerime çıktılar daha sonra her taraf karı oldu beyler önümü göremiyordum buda dededen aldığım güzel bir intikamımdır.

O zamanlar dediğim gibi pgibolojim berbat durumdaydı hayattan zevk alamıyordum.O gece yine bir lucid rüyanın ortasındaydım. Uzun zamandır rüya dahi görmiyordum o yüzden bunu bir fırsat olarak bilip karı arama derdine kapıldım.Her yerde karı arıyordum. Etrafımda gördüğüm karıları pek beğenmediğimden, çoguda çocuk oldugundan dolayı en iyisini bulmaya çalısıyordum.Tam benlik bi karı buldum. Karıyla sokak ortasında işimizi hallettikten sonra. Karnımda dehşet bi acı hissettim ve uyandım. Duş almak için yola koyuldum. Banyonun kapısını açıcakken elim içinden geçti ve yine bir astral seyehatın ortasında olduğumu anladım. Hemen dışarıya çıktım bu anın tadını çıkarmalıydım.Çok iyi bir histi bu ama dışarı çıktıgımda gördüğüm herkesin rüyamdaki o kadın olduğunu anladım. Paniğe kapıldım ve uyanmaya çalıştım ama başarılı olamadım.Bu bir rüyamıydı yoksa astral seyahatmıydı hala emin değildim.

Uyanmıştım bunun ne olduğunu düşünürken duvar saatine baktım. Saat 9 olmustu. Direk üstümü giyip işe gittim. Arkadasım dükkanı açmıştı. Bana sen içeriyi topla ben geliyorum dedi. Peki diye cevap verdim. Akşama kadar yine önemli bi olay olmadı. Akşam dükkanı kapattık. Arkadaşımın yanında bi kadın geldi. Arkadaşımın yeni manitasıymış. Evet beyler bildiniz o kadın benim rüyamda ilişki yaşadığım kadın.O anki şaşkınlığımı size anlatamam. Kız beni tanımıyo tanıştırdı tabi benim şaşkınlığımı görmeniz lazım. Rüyada yaptığınız kadın arkadaşınızın sevgilisi çıkıyor.

Bi kaç ay boyunca anlatacak pek önemli bişey yoktu.Bi gece yine lusid rüya yapıyordum.Ama bu seferki çok farklıydı. Ağırlığımı hissediyordum. Sanki gerçek hayatta gibiydim. Dilimi ısırmayı denedim. Acıdı.Etrafta pek kimse yoktu. Sıkıcı bir rüyaydı .Yolda rasgele birini çevirip sohbet etmek geldi içimden.Önümde yürüyen bi adam vardı. Omuzundan tutum ve Hey baksana bi gerizekalı diye seslendimArkasını döndü ve olan oldu. Dedeydi.Bana bişeyler dedi ama anlamadım türkçe konuşmuyordu. Bilmediğim bir dilde konuşuyordu.2 elini boğazıma yasladı ve beni yukarı kaldırdı. Elimle bende onun boğazını tuttum. Boğazımı sıkmaya başladı bende onunkini sıkıyordum.Ama acıyı gerçekten hissediyordum. Beni yere bıraktı ve orda uyandım. Aslında uyanmamıştım sadece uyandığımı zannetmiştim.

Yine kafamda durduramadığım düşünceler geçiyordu. Sürekli bu olay hakkında düşünüyordum. Neydi bu dede ne istiyordu benden. Hemen bilgisayarın başına oturdum.Bi forumda başlık acacaktım ve hikayemi anlatıp yardım istiyecektim bilgisayarın düğmesine bastım açılmadı.Bir daha bastım yine açılmadı. Elektrikmi yok acaba diye lambayı açtım oda yanmadı. Gidip evin kapısını açtım asansörün ışıgı yanıyordu sigortaya baktım oda atmamıştı neoluyordu. işte o an anladım rüyada olduğumu yine aynı şey olmuştu. Uyandım sanmıştım ama uyanmamıştım odama geri döndüm. Yatağımda kan lekeleri vardı.Kan lekeleri gitikçe büyüyordu nerdeyse yatağın yarısını kaplamıştı.Bi anda uyandım.Ama tavandaydım. Yukardan kendime bakıyordum. Kontrol benim elimdeydi hareket edebiliyordum. Yatağımın etrafında biraz dolaştıktan sonra bu seferki astral seyehatımda kendi mahallemde değilde başka bir yerde gezmeye karar verdim. Vermez olaydım.

Hemen izlediğim filmlerdeki mahallelerin bitanesini aklımda canlandırdım. Oraya gittiğimi düşündüm ve oradaydım. insanlar sokakta yürüyodu. Bende don ile yatmıştım insanların beni böyle görmesinden korksamda daha sonra onların beni göremeyeceğini bildiğim için rahatladım. insanların yanında yürüyordum önlerine geçiyordum ama onlar beni göremiyorlardı bu aşırı zevkli bişeydi.Ama olan oldu o dede geçti yoldan. Gözlerimin içine baktı.O kadar rahatsız edici bir şekilde baktıki korkudan koşmaya başladım oradan uzaklaşmam gerekiyordu. Kimse beni göremiyordu ama o dede görüyordu. Nereye gitsem o lanet herifi görmeye başladım. Herkes o oldu. Yine seyahatım tak olmuştu. Uyanamıyordumda.Aslında bu bir astral seyahat olmayabilirdi ama lusid rüya olmasıda imkansızdı çünkü herşey gerçek hayatla aynıydı ta ki dede gelene kadar.

Evet daha sonra bi şekilde uyanmıştım nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bi şekilde uyanmıştım. Yine günlük rutin şeyleri yaptım ama akşam yatağa girdiğimde başladı herşey. Yatağa uzandım. Gözlerimi kapadım uyumaya çalışıyordum.Ama bir anda silah sesi duydum aniden yerimden fırladım. Kafamı yastığa geri koydum ve uyumaya çalıştım.1 dk sonra yine o sesi duydum. Silah sesi gibi birşeydi bu iyice sinirim bozuldu. Kulağıma kulaklığımı takıp müzik dinleyerek yatmaya karar verdim. Lucid dream için olan müzik listemi açıp uykuya daldım. Rüyamda müziği hala duyuyordum hatta rüyada olduğumu müzik sesi sayesinde anladım. Hemen bir bina düşündüm büyük bir bina karşımda oluşu verdi. Tepesine çıktım. Amacım aşağı atlıyacaktım havadayken geri yükselecektim garip garip şeyler geçiyodu kafamdan. Aşağıyı ful kumsal olarak düşündüm derin bi kumsal. Amacım içine balıklama dalmaktı. Aynende öyle yaptım kumsala balıklama daldım ve uyandım. işe gitmek için üstümü değişecektim şortumu çıkardığımda şortumun cebinden yere kumların döküldüğünü farkettim. Aşırı derecede şaşırmıştım. Hatta beni şaşırtan en büyük olay buydu aslında yaşadıklarım arasında. Korktum.Kumların hepsini toplayıp bi kutuya koydum.Bu işlerden anlayan birinden yardım isteyecektim yola koyuldum.

Yola koyuldum derken arama çabalarına girdim. Yani hocaya gitmeyecektim. internetten bu konu hakkında gerçekten bilgili birini buldum. Adamla irtibata geçtim. Başımdan gelen olayları anlattım.1 hafta sonra adamdan bir mesaj geldi. Bana kumun rüyadan gerçek hayata geçmesinin imkansız olduğunu gerçek hayatta kumlu biyerden geçip geçmediğimi sordu. Hayır cevabını verdim.Bu olaya mantıklı bi açıklama yapamayacagını söyledi.Bi hocaya flan görün istersen dedi. Peki dedim ama hocaya görünmüyecektim. Aklıma bir fikir geldi. Gece üstümün temiz olup olmadığını kontrol edip uyuyacaktım. Rüyamda yine aynı şekilde binadan kuma dalacaktım.Bu düşünce nerden aklıma geldi bilmiyorum ama gelmeseydi bazı şeyler daha farklı olabilirdi.

Akşama doğru temiz bir kıyafet buldum.Her tarafını iyice yokladıktan sonra giydim.Bu sefer işi riske atmayacaktım. Direk olarak gerçek yaşamdan lucid rüyaya giricektim.Öncelikle yatağa uzandım. Hiçbişey düşünmemem gerekiyordu.15 20 dakikaya yakın meditasyon yaptım. Artık hazırdım. Gözlerimi kapadım ve odaklandım. Gözümün önüne gelen şekilleri bir yere benzetmem gerekiyordu. Gördüğüm tek renk yeşildi. Bunu bir dağa benzettim ve odaklandım. Gittikçe herşey biraz daha netleşiyordu.Bir süre sonra herşey netleşti. Artık lusid rüyaya girmiştim. Herşey kontrolüm altındaydı. Yada ben öyle sanıyordum.

Hemen burayı bir kumsal olarak düşündüm. Kumsalın ayaklarımda yarattığı hissi düşünerek bunu gerçekleştirdim. Orada bir bina olmasını istedim ve oldu. Uçarak tepesine çıktım. Artık hazırdım. Aradığım bütün soruların cevabını alacaktım. Eğer uyandığımda üzerimde kum gibi herhangi bişey olmassa önceki rüya tam bir tesadüf olacaktı.Ama ya olursa. işte o zaman gerçekten başımda bir bela olacaktı. Daha fazla zaman kaybetmeden kuma atladım. Kuma düştüğüm anda hissettiğim acıyı hala hatırlıyorum. Saniyesinde uyandım. Kafamda feci bir acı vardı.Kum sanki gerçekti. Aynaya gidip baktıgımda başımda herhangi bi kırmızılık olmadıgını farkettim. Kafayı yiyordum heralde.O zamanki yaşamım aşırı berbattı ve bu olaydan sonra dahada berbat oldu.Çalışmamaya başladım işe gitmiyordum. Geçimimi arkadaşım sağlıyordu. Bana sürekli para gönderiyodu.Bu nasıl olabilirdi? Rüyada yaşadığım şeylerin acısını hissediyordum.Bu sorular kafamda sürekli dönüp durdu. iyice asosyel oldum. Hiç kimseyle görüşmüyordum. Artık rüya bile görmüyordum. Görsemde hatırlamıyordum.Bi zamanlar rüya görmek istemeyen ben rüya görmeyi özlemiştim. Yaklaşık 3 ay boyunca rüya görmedim. Yalnızlaşmıştım.Benim hayatta sadece 2 dostum vardı.Bir tanesi rüyalarımdı bir diğeri ise ismini vermediğim arkadaşımdı.Bu dostlarımdan birini kaybetmiştim. Pgibolojim hiç iyi değildi. Arada bir evin içinde salak gibi koşuşturuyordum. Kendi kendime şarkı söylüyordum. Delirmiştim resmen. işte o güne kadar hayatım böyle devam etti ama o gün bazı şeyler düzelmeye başlamıştı.

2013 ün yılbaşıydı yalnış hatırlamıyorsam. Yani 2013 e giriyorduk. Arkadaşım bana bir evde toplanıp kutlama yapcaklarını söyledi.Önce kabul etmedim çünkü insanların içine çıkmak istemiyordum. Daha sonra bana kızların da gelecek olduğunu söyleyince bunu bir fırsat olarak bildim ve kabul ettim. Nedenmi kızlar olunca kabul ettim ? Çünkü artık rüyada görmüyordum. Yaşadığım bütün ciks deneyimlerim lusid rüyadan ibaretti. Daha milli bile olmamıştım. Nası diyecem bilmiyorum ama büyük yokluk içindeydim. Avmye gidip kendime 1 ceket ve 1 pantolon aldım. Kasiyer kızla konuşurken 2 lafı bir araya getiremiyordum. Yüzüm kıpkırmızı oldu. Rezil oldum resmen.Ama umrumda değildi sadece akşamı düşünüyordum. Akşam olacak şeyleri.Üstümü giyindim ve artık hazırdım. Parti arkadaşımın sevgilisinin evindeydi ve ben onla rüyamda ilişki yaşamıştım hemde bilinçli olarak.O yüzden biraz tedirgin oldum. Beni görüp tanıyabilicek olmasından korktum ve arkadaşımın verdiği adrese gelmiştim. Arkadaşımı aradım ve kapıyı açmasını söyledim. Kapıyı açtı ve bana seslendi. Sesin geldiği daireye gittim. Kapıda beni arkadaşım karşıladı. Bana salonun yolunu gösterdi ve oraya doğru yürümeye başladık. içimde dehşet bir heyecan vardı. Uzun süre sonra insan içine çıkmıştım. Salonun kapısını açtım ve olan oldu.

içerideki kadınların hepsini tanıyordum. Abartmıyorum hepsini tanıyordum. Tümüyle rüyamda yapmıştık.Bu efsane bişeydi çünkü hepsinin mahremini biliyordum.Ama onlar beni tanımıyordu.Bu biraz garip olsada zevkli bişeydi. Hepsiyle tanıştıktan sonra oturduk. Yanımda taş gibi bir hatun oturuyodu.O beni ilk kez görüyordu ama ben onunla rüyamda türlü türlü fanteziler yaşamıştım. Daha sonra arkadaşımın sevgilisi içeriden biraları getirdi. Birayı elime aldım ve tek dikişte bitirdim. Hepsi bana bakarak oha diye kahkaha attılar. Daha sonra tabu oynamaya karar verdik.ilk 15 20 dakika herşey düzgündü ama daha sonra olan oldu ve bütün sinirim bozuldu.

Bana gelen kelimeye bakarmısınız .Astral Seyahat Bunu karşımdaki bayana anlatmam gerekiyordu.Bi kızla takım olmuştuk. Direk pas dedim.O gece öyle devam etti herşey normaldi. Herkes aşırı derecede içki içmişti yani hepsinin kafası güzeldi. Salak gibi gülüyorlardı sağa sola devriliyorlardı. Bende bundan yararlanarak kızların diplerine giriyordum.O gece orda kalmaya karar verdiler.Bu fırsatı kaçırmamalıydım kafası güzel taklidi yapıp bende o gece orda kaldım. Açılan 2 tane koltuk vardı 2 sinide açtık ve normalde dik yatılan koltuğa tersten yattık yani her koltuğa 4 yada 5 kişi yattı. Bende hemen sarhoş taklidi yapıp en ortaya yattım. Amacım kızların arasında kalmaktı. Yanıma arkadaşımın sevgilisi onun yanınada arkadaşım yattı. Arkadaşımın sevgiliyle temasta bulunacak kadar şerefsiz değildim ve diğer tarafıma yanaşıp fiziği çok kötü olmasada arkadaşımınki kadar güzel olmayan kıza yaklaştım. Herkes uyudu bende uyumaya çalışıyordum.Bir anda vicudumda titreme hissettim.Ve bulunduğum yer gittikçe beyazlaşıyordu. Bunu daha öncede yaşamıştım.Şuan astral seyahat yaşayacağımı biliyordum.Bu sefer bedenime geri dönmek yerine daha çok odaklanıp çıkışa katkıda buluncaktım. Gittikçe yükseliyordum. Aslında ben değil astral bedenim yükseliyordu. Gittikçe yükseliyordum. Kendimi bir anda tavanda ve kendime bakar halde buldum.Öncelikle evin içini biraz dolaştım. Evin tamdıbını dolaşmıştım.O zamana kadar herşey normaldi ama bulunduğum odaya tam dönecekken yaşadığım şey çok kötü bir deneyimdi.

Karşımda arkadaşımın sevgilisini gördüm aniden uyandım.Oda uyandı. ikimizde çığlık atmıştık.Bi anda birbirimize baktık. Karnımda müthiş bir ağrı vardı.Bu nasıl olabilirdiki? rüya olsa kız nasıl uyanıcak. Peki astral seyahat olsa kızın astral bedenini nasıl görebilicem? Etrafımızdakiler çığlığımıza uyandılar. Kız hemen dediki ben onun çığlığına uyandım. Bende ona destek çıkacak cümleler kurdum. Böylece kimse bişeyi çakmamıştı. Sabah oldu herkes evine gidiyordu. Gitmeden önce bi kağıda telefon numaramı yazıp kızın cebine koydum. Kız bunu bulmuş olmalı ki beni aradı. Kız benimle görüşmek istedi. Kabul ettim.Ara sokakların birinde buluşacaktık. Bulaşacagımız vakit geldi ve yola çıktım. Kızı bir 15 20 dk bekledikten sonra geldi ve konuşmaya başladık. Kız bilinçli olarak astral seyahat yapıyormuş.Ben ise bilinçsiz yapıyordum. Biraz konuştuktan sonra kızla bidaha buluşmayı deneyecektik.Ben astral seyahat yapamadığımı söylediğimde kız şaşırdı.Çünkü 1 gün önce astral seyahat yaparken buluşmuştuk. Bunu bilinçsiz yaptığımı söyledim ona. Bana kendinin bütün yöntemlerini anlattı. Yapabiliceğime inanmıyordum ona bu gece bunu yapacağız dedim. Buluşacagımız yer onun eviydi.Çünkü 2 mizde adresini biliyorduk.Bu akşam gerçektende deneyecektim. Denemez olaydım.

(FiNAL) Gece mesajlaşıyorduk. ikimizde uykumuzun gelmesini bekledik. Böylece daha kolay olacaktı. işte vakit geldi. Astral seyahata çıkıcaktım. Gözlerimi kapadım ve iyice odaklandım. Astrale çıkmam yarım saatten fazla sürdü ama aradaki olayları anlatmayacagım. Sonunda astral seyahata çıkmıştım. Kızın evinde olduğumu düşündüm. Oradaydım.Kız yatıyordu. Ruhu bedeninin üzerinde duruyordu. Acayip bişeydi bu acaba şuan astrala çıkıyormuydu.Ben o görüntüyü izlerken kızın yüzü bi anda yüzümün önüne geldi. Bedenime hızlıca çekildiğimi hissettim.Hem başıma ağırıyordu hem kafam. Başım feci şekilde ağırıyordu. Bulunduğum yerden kalktım. Direk mutfağa gidip su içtim.Çok aşırı derecede korkmuştum.O an gerçekten iyi değildim. Halüsilasyonlar görüyordum. Saçmasapan şekiller görüyordum heryerde. Telefonla kızı aradım. Açmadı.Bidaha aradım, bidaha açmadı. Endişelenmiştim.Kızın evine gittim. Kapıyı çaldım açmadı. Hemen arkadaşımı çağırdım. Olayları bilmiyordu. Bana ne olduğunu soruyordu.Ben ise daha sonra anlatacağımı anahtarı olup olmadığını soruyordum. Anahtarı olmadığını söyledi bana.Tek çaremiz kapıyı kırmaktı. Arkadaş ayağıyla kilidin olduğu yere vurdu. Kilid kırıldı kapıyı ittirdim ve açıldı. içeri girdik kız olduğu yerde bayılmıştı. Hemen hastaneye zütürdük.(Buraları atlıyorum)Kız uyanmıştı. Arkadaşım içeriye girdi onunla konuşmaya çalıştı. Kızın uyanmasını beklerken arkadaşıma herşeyi anlatmıştım. Kız konuşmuyordu. Arkadaşım ne yaparsa yapsın kızı konuşturamadı. Kız 1 ay boyunca sadece 3 4 kelime etmiş bildiğim kadarıyla. Daha sonra düzelsede yine çok az konuşuyomuş bildiğim kadarıyla. Benim o günden sonra bidaha astral seyahat deneyimim olmadı ama lucid dream alanında kendimi iyice geliştirdim. Artık dedeyi flanda görmüyordum. Kızla o olaydan sonra pek konuşmadık ama duyduğuma göre kız normal değilmiş zaten. Neyse beyler lucid dream yapma hakkında başlık açmayı düşünüyorum lütfen isteyen herkes yazsın isteyen sayısı yeterli olursa başlık açıp linkini burdan vereceğim herkese iyi akşamlar.


Önceki
Sonraki »

DönüştürDönüştür İfadeİfade