Kıramadığınız Wİ-Fİ kalmasın! ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Kıramadığınız Wİ-Fİ kalmasın!


Merhaba arkadaşlar ben Tugay SR. bugün sizlere kıramadığınız wireless ağlarını nasıl kırabileceğimizi anlatacağım,üstelik sadece bir android telefon ile yapacağız bunları, öğrenci arkadaşlarımızın tam da aradığı şey bu olmalı bence, bilirsiniz yurdun interneti felaket olur, siz ise kendi internetinizi çalarak kullanacaksınız (he söyleyim şifreyi kimseye vermeyin ben verdim daha da o wireless'a giremedim.). YEDİM SENİ Wİ-Fİ.

Yeter amk ver şu programı dediğinizi duyar gibiyim, sabret yazıyorum.

İlk programımız : Router Keygen : Bu programımız wi-fi sahiplerinin sabırlarını zorlayacak derecede iyi bir program tek yapmanız gereken programı indirip açmak, ve şöyle bir kural var ;

Yeşil renk wifi isimleri :  bak abi program burada diyor ki "Bırak beni kıracağım  şifresini." sizin yapmanız gereken buna basmak ve bi keyif sigarası yakmak.

Turuncu renk wifi isimleri : Bak kardeşim bu biraz korkak gibi yani hem dövebilirim diyor hem de dayak yiyebilirim diyor, anlayacağınız kırabilirde kırmayabilir de.

Kırmızı renk wifi isimleri :  Bu bildiğin güçlü bir renk, gücü dağları devirir,ilk okulda okulun reisi gibi takılan çocuk kadar cool ve o kadar sevilmeyen tip, bu rengi kıramazsın abi git linux öğren bu kadarı androidin sınırlarını zorlar.



ROUTER KEYGEN İNDİRME LİNKİ : Tıkla kanka


İkinci uygulamamız : WİBR+ : Bu program bildiğin airmon-ng aga indir bunu, mantığı bruteforce yaparak şifreleri kırmaktır.
yanlıııız biraz sabır gerektiriyor, eğer sabrınız yoksa ilk uygulamamıza geçin.

WİBR+ İNDİRME LİNKİ : Tıkla kanka

Hepsini denedin olmuyorsa son yapacağın şeyi söylüyorum ; Gideceksin wi-fi sahibinin kapısına vuracaksın kapıya, kapıyı açınca adama bi kafa atıp bayıltacaksın, modemi çalıp kaç, kesin bilgi yayalım.
Önceki
Sonraki »

1 yorum:

yorum
29 Kasım 2016 14:53 ×

Linuxla wifi kırma ile ilgili makale yayınlarsan güzel olur incici kardeşim

Tebrikler Kardeşim Muhammed Bolat Adamın Dibisin :D
Cevap
avatar

DönüştürDönüştür İfadeİfade