İnsan Nasıl Toprak'tan Oluşmuştur ? ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

İnsan Nasıl Toprak'tan Oluşmuştur ?

Ateistler kardeşlerimiz düşünüp taşınmadan, bi yerden duydukları ve sürekli tekrar ettikleri şeylerden biri de ;


"topraktan yaratıldığına inanıyo da maynundan geldiğine inanmıyo aq .s .s " dir.
Birincisi, mantık olarak yine yanlış bi soru. Çünkü Allah'a inanan birisinin buna inancını tabi ki olur lan çünkü Allah'ın her şeye gücü yeter.
Bunun yeterli olmıcanı bildiğim için elimden geldiğince sizin seviyenize inip düşünmeyi denedim, başardım da.
Bakın kardeşlerim. Biyolojik olarak insanın spermden meydana geldiğini biliyoruz bunu da inkar etmeyin. Peki spermi bakkaldan alıp dişinin yuvalarına mı sokuyoruz? Hayır. Tabiki erkeğin vücudunda oluşuyor. Peki nasıl ve neyle oluşuyor? Bilimin bize söyledikleri sperm oluşumunu sağlayanlar:
Vitamin C (sen daha portakalda vitamindin lan derler hatta)
Çinko
Selenyum
vs..
Bunları da bakkaldan almıyoruz. C vitamini portakal-mandalina-kuşburnu. Çinko mantar-ıspanak. Selenyum kestane-ay çekirdeği vs.. Bu içerikler bi şekilde bitkilerden karşılanıyo. C vitaminini iyi düşünün. Beyler bu bitkiler nerde yetişiyo? Tabiki toprak. Dolayısı ile insanın özü toprak olmuş olmuyor mu? Toprak kendiliğinden vardır çünkü.
Diyeceksiniz ki bi yerde sudan yarattık diyor öbür yerde topraktan nasıl iş?
Hemen cevaplıyorum: varlığın bi özünün olduğu gerçek bunu da inkar etmeyin. Tarih boyunca felsefeciler bunu tartışmıştır. Kimisi toprak, kimisi su, kimisi de ateş demiştir. Kuran bize su olduğunu söylüyo. Niketim su olmasa hayat direk felç olur bu da bunu doğrular. Yediğiniz o yemeklerin hepsi suyun o gıdaların içine girmesiyle elde edilir düşünene yeter bu kadar.
Bütün varlık sudan yaratılıyo fakat insan sudan yaratılmış olan topraktan yaratılıyo. Bunda bi anormallik yok beyler bunun adı sistemdir. Nasıl c vitamini sperm olup devam ediyosa su toprak olup ordan da insan olmuştur.
Bunlar tamamen benim düşüncelerimdir, mantık ve edep çerçevesi içinde tartışmaya açıktır.
Özet:
Toprak-->Portakal(Cvitamini)-->sperm-->insan
Yani toprak-->insan
selametle...
Önceki
Sonraki »

3 yorum

yorum
Unknown
admin
22 Nisan 2015 20:48 ×

Merhaba ateist kardeşlerim hepimizin bildiği gibi insanlar kendi kendine oluşmuş bunun hiçbir yaratıcısı olmadığına eminim varsa arapların uydurduğu birşey inanmayın tanrı öldü herkes özgür

Cevap
avatar
Adsız
admin
18 Mayıs 2015 09:03 ×

kararına saygı duyuyorum ByFnx savunduğun şey hakkında kaç defa makale yazdın kaç defa seminere giddin cahil insanaz öğren oku bi kuran aç bu doğru olabilir diyosunki tanrı öldu bu dünyayı insanı yapmaya gücü yeten tanrı sence ölebilirmi

Cevap
avatar
Atacan Ata
admin
6 Mart 2016 18:58 ×

Canlılar evrim ile yaratılmıştır, ilk mikroorgnizmalar su ve toprak yani kuranda gecen "çamur-balçık" dan olusmustur, okyanusun kmlerce derinlerinde. Kuranda gecen Hz Adem ilk insan suurunu kazanandır. Kuran evrimi hicbir zaman yalanlamaz, dogrulamaz da ama ortada bilim var ve evrim gercegi var. Maymundan gelen bizim bedenimiz ama insan yok olup gidecek beden degil SUUR dur. Ayrica kuranda ebucehil gibileri icin hayvanlardan da asagadadir denir, kim bilir kac kisi firavun gibi insanlarin soyundan geliyor en azindan maymun daha serefli bunda inkar edip yediremicek durum yok. Evrim ve kuranla ilgili daha fazlasini okumak isteyenler, www.sonsuzlukkulesi.com a girebilirler.

Cevap
avatar

DönüştürDönüştür İfadeİfade