Acun Ilıcalı Çok tehlikeli ! ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Acun Ilıcalı Çok tehlikeli !


Acun ILICALI bir millet için Atom bombasından daha tehlikelidir.
Lütfen yazının başlığına bakıp, başarılı insanları eleştirerek, prim yapmaya çalışan bir kimse olduğumu düşünmeyiniz.
ismi geçen şahıs, çeşitli kayırma ve düzenbazlıklarla zengin edilmiş, servet sahibi birçok varlıklı “aile” üyesine göre kazandığı başarı ve serveti hak eden bir kimsedir. Ülkenin yetiştirdiği en başarılı televizyonculardandır. Başarı ülkemizde para kazanmayla orantılı kabul edildiği için servet kelimesin kullanma ihtiyacı hissettim. Lütfen kabalığımı affediniz.. Lakin Acun Ilıcalı‘ nın bu başarısı, bulunduğumuz ülke halkı için çok tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. Neden mi?
Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu günlerden bu yana en tehlikeli günlerini yaşıyor. Orta Doğu coğrafyasındaki yakın ve uzak komşularımız iç savaş batağına saplanmış durumda. Son birkaç yıl içinde milyonlarca insan topraklarımıza göç etmek zorunda kaldı. Tarihi süreçleri az buçuk analiz edebilen bir kimse çok iyi bilir ki, devletler büyük göç dalgalarının ardından zayıflar ve zamanla yıkılma tehlikesi geçirirler. Ülkedeki bir avuç aklı başında insanla bu önemli konuları tartışma ihtiyacı duyarken, dostlarım bir anda beni uyarıyor. Ekrana bak! Bozok halkayı atamadı…
ÜNLÜLER 1, ÜNSÜZLER 0.
Ülkenin kuzeyinde Rusya ve AB arasındaki gerginlik Ukrayna üzerinden devam ediyor. ABD, Rusya‘yı köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Ruble, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye devam ediyor. Rusya, Kırım ve Ukrayna üzerindeki haklarından vazgeçmemek uğruna tüm dünyayı tehdit ediyor. Bunların hepsi sadece bir kaç kilometre kuzeyimizde gerçekleşiyor ve ben dostlarımın ısrarlı ikazıyla tekrar ekrana bakıyorum. Begüm takıldı ve düştü…
ÜNLÜLER 2, ÜNSÜZLER 0.
Yaklaşık bir ay önce Yemen ‘de, Şia ‘nın Sünni inanca pek uzak olmayan bir akımı olarak kabul edilen Hursiler, başkent Aden ‘i ele geçiriyor. Suud ‘ların önderliğinde oluşturulan Arap Birliği havadan ve karadan Aden ‘e bombalar yağdırıyor. Türkiye operasyonu savunuyor. iran, Türkiye ‘ye “akıllı ol!” uyarıları yapıyor. Tansiyon iyice yükseliyor ki, ben dostlarımın ikazıyla bir kez daha ekrana bakıyorum. Neyse ki Doğukan basamağı doğru çiviye geçirebildi..
ÜNLÜLER 3, ÜNSÜZLER 0.
Ne oluyorsa koskoca ülkenin bir anda elektriği kesiliyor. Elektrikler kegibken birileri ülkenin en önemli davalarına bakan “Savcı”sını rehin alıyor. Yayın yasağı konuluyor. Biz de mecburen “Survivor” ı açıyoruz. Bir de bakıyoruz ki… Maalesef Sahra düşüp, kafasını yarmış..
ÜNLÜLER 4, ÜNSÜZLER 0
Sonra “Savcı” öldürülüyor. Ülke Batman‘ın kötülerden yıllarca koruduğu “Gotham” Şehrine dönüyor. Tam sesimi çıkartıp bir şeyler söylemek istiyorum ki dostlarım beni uyarıyor:
-Dur bir dakika susssss! Turabi, Nouma ‘nın kafasına vurdu. “Vay anasını arkadaş” diyorum ve ekrana bakıyorum...
ÜNLÜLER 5, ÜNSÜZLER 0.
Dolar aldı başını gidiyor. Ekonomi adeta “bizi Haziran‘a kadar at, yeter koçuma” dönmüş. Ama kimin umurunda krediler çoktan çekildi. Evler, arabalar alındı veya yenilendi. Ne olacak canım her ay azar azar öderiz. Hadi ekrana bak! Seda elendi bile..
ÜNLÜLER 6, ÜNSÜZLER 0.
Dünya nüfusu yedi miyarın üzerine çıkmış. Doğal kaynaklarımızı ve yaşam alanlarımızı süratle kaybediyoruz… Ulaştığımız teknolojiyle dünyanın eko-sistemini yenileyerek, yaşanabilirliğini sürdürebilmesi için 3 milyar nüfus olması gerektiği öngörülüyor. Anlayacağınız her geçen vakit, iki katından daha fazla hayatı tüketiyoruz. Bunu gören gelişmiş beyinlerin önemli bir kısmı kurtuluşu toplu ölümlerde arıyor. Savaş çıkartıp, nüfusu azaltmak ise en kolay yol. Dünya diken üstünde. Üstelik ikinci Dünya Savaşı‘na girmediğimiz için tarafsız kalma hakkımızda kalmadı. Savaşın gürültüsü uzaklardan kulağımda çınlamaya başladı bile… Peki bizim güzel ve neşe dolu insanlarımız ne yapıyor?
ÜNLÜLER 7, ÜNSÜZLER 0.
Ben bu yarışmanın sonunu tahmin edebiliyorum. Ünlüler kazanıp adayı terk edecekler. Özel uçaklarına atlayıp milyonlarca dolarlarıyla hayatlarını kurtaracaklar. Şimdi asıl ben sana soruyorum. Peki sen ne yapacaksın ÜNSÜZ?


Son olarak videoyu izleyiniz


Önceki
Sonraki »

31 yorum

yorum
Adsız
admin
4 Mart 2016 15:08 ×

napabiliriz peki, çok zeki ve akıllı olduğundan her şeyi çözmüşsün de biz ünsüzler olarak nası bir önlem alabiliriz? bunları tartışırsak bir şeylerin değişeceğine mi inanıyorsun, yoksa kızgın haklı ve devrimci bir halk olarak bir araya gelirsek her şeyi başarabiliriz saçmalığına mı? dünyanın sermaye sahipleri istedikleri manipüle edecek dünyayı zaten, sen istediğin kadar tartış, istediğin kadar hicivli konuş. önümüzde bir savaş varsa da savaşacağız kendimiz için, ailemiz, torunlarımız için...evet klavye başından söylemek belki kolay ama biz dünyanın düzenini değiştiremeyecek kadar aciziz, o yüzden ölmemiz gerekiyorsa da öleceğiz, gerçeklerle yaşayın artık, hiç bir boku değiştiremeyiz. en son teknoloji silahların ve 100 milyar kadar bütçen varsa gel bir görüşelim bu konuyu, o zamana kadar acun izlemekle gelişmeleri takip etmek arasında bir fark yok.

Cevap
avatar
4 Mart 2016 16:15 ×

televizyon izleme veya o pragramın yayınladıgı kanalı açma sokağa cık kütübaneye git fikirlerinle insanları değiştir bu işler karalamayla olmaz onların sana yaptıgını sende onlara yaparak kazanmaya çalışıyorsun. Onlar bu oyuna gelmezler zaten en iyi yaptıkları şeyi gerçekleştiriyorlar karalama zihin bulandırma kaç çeşit isim takarsan o kadar şey yapıyorlar savunduğumdan da değil ama işin özü bu.Bunları görebilen kişiler olarak farklı yollar bulmazmız gerekiyor.Bu konu cok uzar saygılarımla..

Cevap
avatar
Adsız
admin
4 Mart 2016 21:21 ×

Bunların başında Rockefeller ve rothschild Ailesi var Yeni dünya düzenini kurmaya calışan ve dünya'ya hükmeden ailedir..Araştıran bulur ve anlar.

Cevap
avatar
Adsız
admin
4 Mart 2016 21:31 ×

Katılıyorum.

Cevap
avatar
Niyazi Kozan
admin
6 Mart 2016 14:28 ×

Çok doğru ama tabii çok eksik.

Cevap
avatar
Unknown
admin
7 Mart 2016 11:33 ×

siz ne iş ile meşgulsünüz? bilmediğimden dolayı örnek olarak diyelim ki memursunuz hergün mesainizi yapmıyor musunuz? şuan hali hazırda işinize devam etmiyor musunuz? o adam da mesleğini icra ediyor. Ülkede hali hazırda bir yayın yasağı var bu Acunun suçu değil o adam televizyoncu ve televizyoncu bir kimse televizyonculuk yapar ben burada bir hata göremiyorum. O zaman ben de rica edeceğim siz de hangi mesleği icra etmekteyseniz onu yapmayın mesaiye gitmeyin ve ülkenin mevcut durumuyla alakalı konulara, dış politikalarda dönen krizlere odaklanın. Bilinçli birey olmak survivor izlememekten ya da tv8 izlemek yerine haber izlemekten geçmez. Kişi bilinçli ise tv'de dönen 2-3 aptal saptal programı izlese bile güncel konular hakkında fikir sahibi olabilir yorum yapabilir. Acun Ilıcalı'yı eğlenceli program yapıyor dikkat dağıtıyor şeklinde kınama kampanyanız hakkında şu plaftormda bu paylaşımı yapmak yerine keşke Rusya'daki politik durumlar hakkında yahut yakın komşularımızın iç savaşları, krizleri hakkında bir başlık atsaydınız belki o zaman savunduğunuz fikrin amacına hizmet edip insanları bilinçlendirebilirdiniz ama şuan bu bana kalırsa sadece bir karalama kampanyasından ileri değil.

Cevap
avatar
Tayfuntoo
admin
7 Mart 2016 12:10 ×

Adam kanalı açarken, bu kanal eğlence kanalı, ne haber kanalı, ne de spor kanalı dedi zaten. ulusal ve yerel olmak üzere 80 in üzerinde kanal var, yabancıları saydın mı 120 leri buluyor. bi zahmet başka kanal seyredilebilir. bu tür zihniyeti kısaca şu hikayeyle anlatabilirim.

Meşhur bir ressam, bir hayat dersi vermek amacıyla, bir gün talebesine bir resim yapmasını ve o resmi şehrin en kalabalık yerine asmasını söyler. Aynı zamanda resmin yanına bir fırçayla boya kutusu bırakırlar ve bir not düşerler: “Resimde eksik-hatalı bulduğunuz yerleri işaretleyin” derler.

Kısa bir zaman sonra ressam talebesinden gidip o resmi getirmesini ister. Talebesi bir de bakar ki, resmin her tarafı işaretlenmiş. Tabi, morali bozulur ve hocasına: “hocam bu ne haldir!” diye üzüntüsünü belirtir.

Bu sefer ressam bir resim daha yapmasını ve yine aynı yere asmasını söyler. Talebe resmi yapar ve aynı yere asar. Yine resmin yanına bir fırça ve boya bırakırlar, yanına bir de not: “Resimde hatalı gördüğünüz yerleri düzeltin.”

Bir süre sonra resmi alan talebe yine şaşkındır. Resmin üzerinde hiçbir düzenleme yapılmamıştır. Hatta işaret bile yoktur.

bu yazınında bu hikayeden hiç bir farkı yok.

Cevap
avatar
Bir Dost
admin
7 Mart 2016 20:54 ×

acun ılıcalı kadar başarılı bir adamın kötülemenin en kolay yolunu seçmişsin allah cezanı versin emi..

Cevap
avatar
Verimliyiz
admin
8 Mart 2016 19:42 ×

Tehlikeli olan Acun Ilıcalı mı, yoksa takipçileri mi? Arz talep meselesi, şeyh uçmaz, mürit uçurur derler ya, Acun'unki de o hesap... Rating'i dibe vursa, o da farklı bir programcılık anlayışına geçer, iki kere iki, dört, bu kadar basit. Bu arada ben eğlence programlarına, yarışmalara karşı değilim, ancak insanların para uğruna kendilerini hırpalamasına, belki de vücutlarında ya da psikolojilerinde yıllarca sürecek kalıcı hasarlar bırakmasına karşıyım. Tehlikeli olan izleyiciler ve yarışmacılar, Acun bir teklif koyuyor ortaya, yarışıp yarışmamak, izleyip izlememek sana kalmış, eski zamanların Gladyatörlerinden ne farkı var bunun? Acı çeken insanları izlemekten ne zevk alıyorlar, anlamış değilim. Teklifi rağbet gördüğü için de iyi para kazanıyor, olay bu kadar basit...

Cevap
avatar
Mrt...
admin
10 Mart 2016 00:20 ×

Bravo...Kısa ve net...

Cevap
avatar
Adsız
admin
10 Mart 2016 12:42 ×

Kesinlikle çok net. Tebrikler

Cevap
avatar
İlhan
admin
10 Mart 2016 18:54 ×

Paranın Anasını Ağlatıyor :)

Cevap
avatar
Unknown
admin
16 Mart 2016 08:48 ×

Adam çaresizliği nasıl kabullenmiş nasıl kanıksamış kendini nasıl küçültmüşse hiçbir boku değiştiremeyiz diye yorum atmış. Kendini değiştir yeter bi bok değiştirmek isiyorsan bu kafadan daha halis bok mu var onu değiş kardeş .

Cevap
avatar
Unknown
admin
16 Mart 2016 12:20 ×

Aynen katılıyorum yazdıklarınıza,bravo..

Cevap
avatar
Unknown
admin
18 Mart 2016 00:32 ×

Evet Ada'm çok zeki. Ve bence bunu yapmak içinde oturmuyor. Devamlı çalışıyor. Duyarlı ve işini çok iyi biliyor. Yıllardır haber programlarında abuk sabuk haberlerden sıkıldı insanlar. Ülkede son 10 senede sanki hiç iyi bir şey olmamış gibi haber bültenleri yayınlanıyor. Hele salak saçma diziler. Asıl ülkenin ananevi bütün değerlerini bitiren Geniş olmamızı isteyen diziler. Çocuklarımızın beynini yıkayan ve anne babaları ile sorum yaşayan çocuklar. Evden kaçanlar. Bu yolda kötü yola düşenler. Acunun programlarından daha mı iyi.
Zengin aileler fakir kızlar. Şaşalı yaşamlar. Bihterler. Siz bunları izlemeye devam edin. Çünkü acunu kötülerken. Sizlerin mahvetmeye çalıştığınız diziler izlenmiyor değilmi.

Cevap
avatar
Adsız
admin
28 Nisan 2016 09:53 ×

Bakıyorum da ne kadar çok Acun avukatı varmış böyle, hepsi Acun'u savunmak için sıraya girmiş. Hayırlısı olsun Acun'dan hediyeler yakında hesaplarınız da !!!

Cevap
avatar
Unknown
admin
29 Nisan 2016 04:39 ×

Adam ne güzel yazmış hatta çokta güzel yazmış ağzına sağlık hocam sonuna kadar haklısın. Televizyon içindekiler bir yana dışında ki soytarılar da hemen belli ediyorlar kendilerini. Başkasını eleştirmeden önce kendi öz eleştirinizi yapın. Bak adam ne güzel yazmış insanlar okusun bilinçlensin diye en azından o adam bir şey yapmış sen ne yaptın da o adamı topa tutuyorsun ? , aynaya bir bakın hele neler göreceksiniz orada kim bilir. Televizyon izleyerek ''VATAN'' kurtarılmaz, kitap okuyarak kurtarılır. Önemli olan vakti geldiğinde savaşa girip ölmek değil önemli olan o savaşı önleyecek yerlere gelebilmektir. Bu da sadece akıl ve bilgi ile olacak iştir. Öyle televizyona taparak olacak iş değil yani. İlk önce kendini değiştireceksin sonra aileni ve sonra çevreni. İzleme birader şu televizyonu aç gazete oku kitap oku oku anasını satayım. Bir boktan haberi olmayan insanlar gelip burada ahkam kesiyorlar. Böyle insanlar yüzünden bu ülke saplandığı cehalet bataklığından çıkamıyor.

Cevap
avatar
HMC Lifestyle
admin
3 Mayıs 2016 10:50 ×

Tugay bey selam, bu yazı blogumuzda editör olan Mert Öz'ün yazısıdır. Fikir ve sanat eserleri kanununa istinaden bu yazıyı derhal kaldırmanı istiyoruz. Eğer senin olmayan bir yazıyı yayınlamak istiyorsanız öncelikle eserin sahibi ile görüşmelisiniz.

Cevap
avatar
Adsız
admin
1 Haziran 2016 15:34 ×

Okuyoruz hergün haberleri seyrediyoruz geceleri uyuyamiyoruz da ne oluyor depresyon ve bunalım elimizden hiç birşey gelmez yapabileceğimiz en iyi şey gezi eylemiydi o da bu kadar başarılı oldu böyle şeyler izliyor olmak gerçeklerden kaçmak bizi hayatta tutuyor herkes herseyin farkında artık yapmayın bu genellemeleri elimizden bir şey gelmiyor bilmek hiç bir şeyi degistirmiyor bırakın şimdilik bilmiyormus gibi davranalim da ruh sağlığımızı koruyalım

Cevap
avatar
cenk
admin
1 Haziran 2016 17:40 ×

Futboldan ne farki var? Ulkede ayni sorunlar yasanirken yuzbinler kafayi futbola takmis

Cevap
avatar
Banjhakri
admin
2 Haziran 2016 11:54 ×

Oturup da burada Acur'u savunacak değilim. Ancak argumanın bir yere varmıyor. Yersiz bir serzeniş. Acur öyle çok zeki, çok bilmem ne falan değil. Bu işi bir tek Acur'da yapmıyor. Beyaz, Okan Kaan Görgün (aka Okan Bayülgen) ve Mesut Yar daha da beter. Hadi çık oradan Sertaç Ortaç, Demetakalın ve Hande Yener ne? Her yaza bunları zengin ederek girmeli miyiz? Haber bültenleri bile magazin şov, yok Fatih Ortakal, yok Cüneyt Özdemir. Üzgün - Sinirli bir ifadeyle "bugün 8 şehit var" diye haber bültenini açıp 2 haber sonra pişmiş kelle gibi magazin yaparlar. Olay bu herifler, bu adamlar işlerini yapıyor. Bence işlerinde de çok başarısızlar. Servet ve başarı aynı şey demek değil. Bunlar topyekün toplumu uyuşturuyorlar. Ama zaten toplum malum. Fazla söze gerek yok.

Cevap
avatar
Banjhakri
admin
2 Haziran 2016 12:02 ×

Ulan şimdi gördüm yazıyı sen yazmamışsın, üstüne yayınlarken yazarından ne bir izin almışsın ne de bir köşeye adını yazmışsın. İşte güzide toplumumuzdan bir örnek, senin gibiler varken Acun bu memlekette daha çok iş yapar.

Cevap
avatar
Banjhakri
admin
2 Haziran 2016 12:02 ×

Ulan şimdi gördüm yazıyı sen yazmamışsın, üstüne yayınlarken yazarından ne bir izin almışsın ne de bir köşeye adını yazmışsın. İşte güzide toplumumuzdan bir örnek, senin gibiler varken Acun bu memlekette daha çok iş yapar.

Cevap
avatar
Adsız
admin
4 Haziran 2016 01:01 ×

Hmmmm demek TV8 izlemezsek savcılar ölmeyecek, dolar düşecek. Tamam çok mantıklı.

Cevap
avatar
Unknown
admin
5 Haziran 2016 15:50 ×

İnsanların gönül verdiği ve yaparken eğlendiği izleyenlerin de eğlenerek izlendiği hip hop , break dans tan aptal- saptal hareketler diye bahsedene kadar ciddiyetle izliyordum ve hak veriyordum. Sanane insanların hangi sanatı icra ettiklerinden. Herkes vals, çaça, rumba, tango mu yapsın. Şöyle yüksek kültür havalarınızı alıp gidin burdan. Bu kadın rap türüne de aptal saptal saçma salak sözler der. Bi de hoca olacakmışsın. Yazık.

Cevap
avatar
Adsız
admin
8 Haziran 2016 14:49 ×

"Düzen böyle, yapabileceğimiz hiçbir şey yok" diyen umutsuz arkadaşlar, yanılıyorsunuz. İnandığınızı düşündüğünüz kitap size yapmanız gereken şeyi daha ilk kelimesinde söylüyor: "Oku!". Ama inanmıyorsanız üzgünüm, sizin için yapılabilecek hiçbir şey yok. İzlemeye devam edebilirsiniz...

Cevap
avatar
Adsız
admin
24 Mart 2017 20:20 ×

Acun ılıcalı ile ilgili bir şey göremedim.

Cevap
avatar
Adsız
admin
20 Temmuz 2017 13:31 ×

Sen izlemeye devam et o zaman survivör ü. saçma sapan yarışmayı savaş filmi gibi anlatan ve ahlak anlayışına uymayan bu programlara reyting yaptırın kazansınlar

Cevap
avatar
sevda
admin
7 Ekim 2018 08:41 ×

HİÇBİRİDE DEMİYORMU BU ADAM KANAL ALICAK PARAYI NERDEN BULDU ?CEVABI ADNAN OKTAR YAYININDA SOYLEDİ YANIMA GELDİ DİYEREK AANLATTI TAA ONCE TANISTIKLARINI ....FETOCU OLDUKLARI BARİZ ORTADA YADA AJAN OLABİLİR;)

Cevap
avatar
bloglarrr
admin
9 Mart 2019 01:39 ×

taklitlerimizden sakının !! İddia ediyoruz % 100 sadece Yerli çekim videoları sunuyoruz sitemize bir giren bizden ayrılamıyor ve sitemizi kısa yollarına ekleyip tekrar tekrar ugruyor ! Orjinal turk ifsa videoları sade temiz ve gezinmesi oldukca kolay bir sitemiz vardır bir kere göz atınız..



TURK IFSA VIDEOLAR=====> 2019 yeni ifsa videolar


ÜNIVERSITELI IFSALARI=====> Yerli amator videolar


LISELI ÇITIR LOLITALAR=====> Gizli turk adult videolar


SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




2019 En yeni adult videolar


SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk


SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



SITEMIZ TIKLA GIR=====> 18 lik türk kizlarinin seks videolari



TURK ADULT SITE


http://sakirabi.com



http://sakirabi.com



http://sakirabi.com









Güncel Turk ifsa Adult site > > > http://sakirabi.com

Cevap
avatar

DönüştürDönüştür İfadeİfade