Başımdan geçen 3 harfli vakası ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Başımdan geçen 3 harfli vakası

evet beyler başımdan geçen 3 harfli vakasını anlatacağım.son zamanlar sözlükte dalga geçmek için hikayeler çok çıkmaya başladı.millet ne ile dalga geçtiğinin farkında değil bu anımı ibretlik olması için anlatıyorum.konuyla ilişkin capsleri yeri geldiği zaman paylaşacağım.bu olay yaşandıktan sonra tedavi gördüm -hem psikoterapi hem psikiyatrist- ilaca hala devam ediyorum.bu da ilk capsim olsun.


http://imgim.com/zb23083.jpg 

not:bu olay öyle ayakları ters elleri kıllı bilmem ne olayı değildir.zaten öyle olayların %90 ı yalandır inanmayın.3 harfliler genellikle psikolojik etki ederler ve ilerlerse yönlendirebilirler ya da musallat olunan kişiye farklı şekillerde görünebilir.herkese görünmezler yani.

o zamanlar lise bitmişti bir daha hazırlanıyorduk sınava yani 3 sene falan oluyor. çok yakın arkadaşım emre ve ben sınava hazırlanmak için cemaat yurdunda kalıyoruz. normalde emre sevmez böyle şeyleri ama ailesi zorladığı için kalıyor. emre de zaten sırf ben oradayım diye gelmişti yurda. emre biraz inancı olmayan çocuktu yani tam inançsız da değil arada gidip geliyordu böyle 3 harflilere falan inanmazdı. hatta dalga falan geçerdi ben yapma olum manyak mısın dedikçe hani lan olsalar şimdiye çıkarlardı derdi.
yine bir gün yurtta işte ben etüd odasındayım test falan çözüyordum emre de odadaydı. dışarda yağmur yağıyordu. millet de yukarıda sohbetteydi biz gitmedik işte bizim kat falan boştu herkes yukarıdaydı herneyse. sonra birden gök gürlemesi oldu çok şiddetliydi birdenbire elektrikler gitti.
karanlıkta kaldım amk sonra ayağa kalktım dışarıya çıkmaya çalışıyorum karanlıkta kapıyı buldum koridora çıktım odaya doğru ilerliyorum duvarı takip ederek. sonra odanın kapısına geldim açmaya çalıştım çeviriyorum açılmıyor amk içerden kilitlenmiş dedim bu piç bana şaka yapıyor. sonra emre aç şu kapıyı dedim ses seda yok iki üç defa daha söyledim birden kapıdan tak diye ses geldi. geri çekildim amk manyak mı lan bu dedim kapıyı kıracak sonra birden emre çığlık atmaya başladı.
anasını sikeyim noluya lan dedim emre 3 harfli 3 harfli diye bağırmaya başladı kapıyı yumrukluyor ödüm bokuma karıştı amına koyayım ne diyeceğimi bilemedim karanlıktı bir de çok pis tırstım piçler o gün.
sonra ben kapıyı açsana olum diye bağırdım kendimde uğraşıyorum amk kırılırsa kırılsın dedim emre hala bağırıyo amk sonra elektrikler geldi şükür dedim amk.bu arada kilit açıldı emrenin bağırması da kesilmişti sikeyim dedim içimden kapının kolunu yavaşça çevirmeye başladım açtım kapıyı emre bana bakıp pis pis sırıtıyor.o an anladım zaten senin belanı sikerim dedim ben dışarda öldüm sen gelmişsin bana şaka yapıyorsun dedim.
bu da olum inanma bu saçmalıklara dedi götün tutuştu lan dedi.ben de nasıl inanmayayım olum dedim kuranda yazıyor millet bu 3 harflilerle falan uğraşıyor bildiklerim var dedim çağırıyorlar falan.
bizde bi kitap var gizli ilimler diye orada yazıyor nasıl çağrıldığı.o da getir o zaman amk çağıralım dedi ben korkmam öyle gözümle görmeden inanmam dedi.
dedim siktir git mal başına iş alacaksın. sonra hafta sonu oldu eve gittik işte herzaman ki gibi. emre ile aynı mahallede oturuyoruz zaten annelerimiz falan tanıyor birbirini. cumartesi günüydü işte ben geldim yurttan evde dinleniyorum emre telefon açtı napıyon nediyon size geliyorum dedi iyi tamam dedim. annem de onlara gitmişti zaten. geldi işte laptopunu da getirmiş çantasıyla oyun falan atarız diye. sonra oturduk işte bir iki saat falan geçti benim telefon çaldı annem arıyordu buraya gel dedi tamam dedim.ben geliyorum 10 dk ya annem çağırıyo sen takılakoy dedim emreye. gittim nazan teyze açtı kapıyı girdim içeri noldu anne dedim.ne noldu dedi. beni aradın ya dedim buraya gel dedin.ben seni aramadım telefon yanımda değil hem evde bıraktım dedi.ben şaşırdım bir de korktum amk emindim annem aramıştı. annem de şaşırdı noldu dedi ben de kadın korkmasın diye yok şaka yaptım ya börek yapmışsınız galiba ondan almaya geldim dedim güldüm.
sonra geldim eve annemin kaldığı odaya gittim baktım telefon orada hakkaten hiç arama falan da yok amk dedim kafayı yedim heralde. içeri geçtim emre yoktu tuvalete girmiş dedim içimden anlatsam mı anlatamasam mı şimdi anlatsam dalga geçer neyse dedim.
sonra bir iki saat daha geçti ben gidiyorum dedi eve tamam dedim akşam olmuştu nerdeyse.
o günün gecesinde çok iyi hatırlıyorum böyle kabus gibi bişey gördüm. evde oturuyordum odada gece saatiydi sanırım işte yatağa mı ne gidecekmişim tuvalete girecektim tuvalete bir giriyorum amk böyle yerlerde leş gibi et parçaları kapıyorum kapıyı sertçe sonra lavabodaki aynaya bakıyorum aynada ben varım sonra birden aynadaki ben farklı hareket etmeye başlıyor birden kararıyor üstüme doğru geliyor. sonra o korkuyla uyanıyorum amk çok pis rüyaydı hala korkarak hatırlarım. sonra korka korka uyumaya çalıştım yine amk ışığıda açtım. ardından iki hafta falan geçti.
işte dershaneydi yurttu gidip geliyorum. yurtta genelde etüd odasında ders çalışırdım. emre ve odada kalan bir arkadaş daha vardı adı yakup onlar bizim odada olurlardı.son bir haftadır bunlar tuhaf davranmaya başladı bana normalde her akşam dışarı çıkar bişeyler almaya giderdik yiyecek içecek sonra oturur muhabbet ederdik.
sonra bunlar bana yüz vermemeye başladı öyle geçiştirmeli cevaplar veriyorlar. neyse işte yine bir gün böyle yattık akşam, gece yarısını geçmişti ben uyandım baktım emre ile yakup yok ışığı yaktım. nerde lan bunlar dedim içimden aşağıya indim tenis falan oynuyorlardır diye düşündüm yoklardı.en üst kata çıktım orada da yoklar amk sonra bir tane boş oda vardı depo gibi kullanıyorlardı oraya bakayım dedim gittim kapıyı açtım yakupla emre orada yere bağdaş kurup oturmuşlar karanlıkta.ben kapıyı açınca vücutları hiç hareket etmeden kafalarını bana çevirdiler gözleri kızarmıştı bişey diyemedim öyle bakıştık asıl şok olmam ise yerde emreye bahsettiğim gizli ilimler kitabının bulunmasıydı. bununla birlikte bir çanağın içinde su ve kağıt parçaları vardı.
alın beyler bu da kitabın capsi sadece iki fotoğraf koydum içeriğini boşverin hiç girmeyin bu işe sakat işler bunlar 
normalde bunu bile yapmamam lazımdı.

http://imgim.com/gz139949.jpg 
http://imgim.com/gz21313.jpg 
sonra emre bana bakarken birden ağlamaya başladı yakup da şoka girmiş gibiydi. emre kalktı bana sarıldı.az önceki hallerinden normal hale dönmüş gibiydiler ben hala ses çıkaramadım şaşırdım amk. emre, seni dinlemedim ben dedi çocuk ağlıyordu ne biçim. noluyo emre dedim ne yaptınız siz dedim.iki hafta önce size gelmiştim ya dedi. sen annem aradı dedin gittin.ben de o boşlukta sizin kitaplığa gittim senin şu söylediğin gizli ilimler kitabını alacaktım buldum çantaya koydum.eve gittim sonra açtım kitabı okumaya başladım içinde 3 harfli daveti falan vardı. daha sonra yurda getirdim kitabı yakupa anlattım hadi lan eğleneceğiz dedim.(yakup da çok meraklı beyler böyle şeylere).işte gece herkes yattı biz geldik bu odaya orada istenilen şeyleri de getirdik. herşeyi ayarladık sadece oradaki 3 harflilerin isimlerini söylemek kaldı.

not:beni arayan galiba üç harfliymiş beyler amacı boşluk yaratıp kitabı aldırmaya çalışmaktı sanırım emreye
sonra o isimleri de sürekli tekrarlamaya başladık dalga geçer gibi gülerek söylüyoruz ben arada küfür de ettim.ilk bişey olmadı. sonra çok ağır bir küfür ettim ismiyle birlikte. emre burada bayağı kötü oldu beyler çocuk yere oturdu elini yüzüne kapatarak ağlamaya başladı yine. keşke yapmasaydım dedi.o küfürü edince kulağıma çok kötü bir ağrı girdi aynı zamanda çok fena çınlamaya başladı.o an yakupa baktım eliyle boğazını tutuyordu gözleri yukarı kaymıştı sonra burnumdan kan gelmeye başladı hiç bir şey göremiyorduk ama bize etki ediyorlardı.
ikimiz de bağıramadık hani karabasan geldiğinde sesini çıkaramazsın ya öyle idi. sonra çınlama ve ağrı geçti çok şükür dedim meğer ondan sonra başlıyormuş herşey.ben donakaldım amk emrenin dediklerine hiç bir şeye inanmayan korkmayan adam karşımda çocuk gibiydi resmen sığınacak yer arıyor gibiydi.

devam ediyorum beyler. çınlama ve ağrı kesildikten sonra arkamda birini hissetmeye başladım, sanki nefesini duyordum ama arkamı dönüyordum kimse yoktu. sonra onun sesini duydum.(emre yine kötüleşti burada) ne sesi kimin sesi dedim.o saydığımız 3 harfli isimleri vardı ya onlardan biri. bana artık kurtulamayacağımı söylüyordu.
o günden sonra beni hep yönlendirmeye başladı eğer istediklerini yapmazsan sevdiklerime zarar vereceğini söyledi.ben bu arada fena tırsıyorum beyler iki tane normal olmayan adamla aynı odadaydım amk. sonra yakupa baktım yakup hala emreyle bize bakıyor. yakup iyi misin dedim. yakup birden bağırdı susturun şu bebekleri diye anasını sikeyim dedim çok pis korktum amk. sonra yakup ağlamaya başladı kriz geçiriyordu sanki.o bağırmadan sonra millet uyandı herkes odaya girdi. yakupu sakinleştirmeye çalışıyorlar falan biraz iyileşti. sonra yurttan yakupun ailesini aradılar ailesi geldi aldılar götürdüler. ardında yurdun müdürü emreyle beni odasına çağırdı.ne oldu ne yapıyordunuz orada dedi.biz de olanları anlattık daha doğrusu emre anlattı. anlattıktan sonra müdür bir hocanın adını verdi adresini falan oraya gidin dedi.
ertesi gün oldu dershaneyi falan siklemedik zaten direk hocanın yanına gittik. çaldık kapıyı açtı işte adam. olayı anlattık hoca emrenin yüzüne baktı içerden oğlu bir kısım malzemeleri getirdi. içinde su olan bir kavanoz vardı emreye fotoğrafın varmı dedi cüzdanına baktı çıkardı bir tane verdi hocaya hoca kavanozun içine attı fotoğraf yüzeydeydi. sonra hoca bi kağıda arapça bişeyler yazdı sonra yaktı külünü kavanozun içine attı. atar atmaz fotoğraf dibe inemeye başladı. hoca biraz terlemişti. kalktı yerinden lavaboya gitti elini yüzünü yıkamaya geri geldi.
emreye döndü derdin büyük oğlum dedi bi muska gibi bişey yazdı bunu sürekli üstünde taşı dedi hala devam ederse yine gelin dedi. çıktık oradan yurda geri döndük. emre bana yurttan ayrılacağını söyledi.ben de tamam sen bilirsin dedim.sen de çık dedi ben tek başıma yapamam şimdi evde dedi. birlikte gider geliriz dershaneye falan dedi. sonra benim telefon çaldı bilmediğim bir numaraydı açtım yakupun babası arıyordu.alo dedim yakupun babası bizi evine çağırıyordu. kısa kesiyorum. gittik işte girdik eve annesi ağlıyordu. babası da bizimle hiç konuşmadan yakupun yattığı yatağı gösterdi.
yakup u gördüm anasını sikeyim dedim çocuğun gözler kıpkırmızı olmuş hani olur ya beyler filmlerde. çocuğu yatağa bağlamışlar zaten. sonra babası geldi yanına göbeğini açtı yakupun bir sürü yara izi vardı amk çocuk kendini tırnaklamış.bu çocuk neye bulaştı dedi bize. emre de mahçup bir şekilde anlattı. sonra hocanın adını adresini falan verdik belki giderler diye.
çıktık oradan yurda döndük. yurttan çıkmak için de müdürle konuştuk sonra aldık eşyalarımızı evimize gittik. sonra gece bir iki gibiydi bizim kapı birden çalmaya başladı açtık kapıyı nazan teyze. bize çabuk gelin dedi emreye bişeyler oluyor dedi. gittik emre bağırıyordu.git başımdan artık git ne olur git diye. sonra bizi gördü birden ayağa kalktı sehpanın üstündeki ucu sivri bir süs eşyasını alarak üstümüze doğru yürümeye başladı amk.biz odanın kapısına yakın olduğumuz için dışarı çıktık ve kapıyı üstüne kapadık.

sonra annemle nazan teyze dışından ayetel kürsiyi falan okumaya başladı seslerini gittikçe artırıyorlardı. emrenin sesi kesildi kapıyı tekmelemeyi yumruklamayı bıraktı. temkinle kapıyı açtık yavaşça emre yine kapanmış ağlıyordu. sakinleştirdik muska işe yaramamıştı. sonra hocaya tekrar gitmeye karar verdik.o gün ben emreyle kaldım. zaten nazan teyze korkmuştu bayağı. sonra nazan teyze rıdvan amcayı aradı emrenin babasını eve gelmeseni söyledi. rıdvan amca pazarlamacı gibi bişeydi şehir dışında olurdu genelde. işte ertesi gün oldu hocanın yolunu tekrar tuttuk. girdik işte içeri anlattık olanları. hoca ah evladım ne yaptın sen böyle dedi kimin musallat olduğunun farkındamısın dedi. yazdığım en kuvvetli muskaydı.o da işe yaramadıysa artık son bir çare var dedi.sen sadece onun sesini duyuyorsun dimi çocuğum dedi. emre evet dedi yüzünü görmedim ve çoğu zaman yönlendiriyor beni dedi. eğer kurtulmak istiyorsan oğlum dedi onun neye benzediğini çizip adıyla birlikte bana getirmen lazım dedi.iki tane kağıda çiz dedi biri ben de kalacak diğeri de sende kalacak dedi.
eve dönerken emre oğlum ben yapamam sesini duymaya tahammül edemiyorum bir de suratını mı görecem dedi. başka çaren mi var dedim hem onlar gerçek suretleriyle gözükmüyormuş bi şekle giriyorlarmış dedim. neyse dershaneyide salladık yine gittik eve. annemle nazan teyze oturuyorlar dua falan okuyorlardı.
sonra akşam oldu eve rıdvan amca geldi.ne oldu ne yaptınız derken anlattık olayları dinledi o da.biraz temkinli gibiydi. ardından rıdvan amca ayağa kalktı aşağıda depoda bunlarla ilgili kitap vardı çok eskiden almıştım kaldırdım koydum bi bakayım ona dedi.el fenerini aldı emre sen de gel de el fenerini tutarsın dedi. gittiler biz oturuyoruz içerde 10 dk falan geçti daha gelmediler. sonra nazan teyzenin telefonu çaldı açtı. nazan t ile mi görüşüyorum eşiniz izmit yolunda trafik kazası geçirdi şu an hastaneye kaldırdık durumu ciddi demiş oradaki polis. nazan teyze ne kazası eşim burada benim yanımda az önce geldi dedi. sonra köfteyi çaktık amk nazan teyze kafayı yiyecek gibiydi. gelen meğerse 3 harfliymiş. kadın eşine mi üzülceğeni emreye mi üzüleceğini şaşırdı. hemen el fenerini aldık aşağıya indik o korkuyla.
benim götümden terler boşalıyo karanlık amk. sonra emreye seslenmeye başladık hiç ses seda yok ben rıdvan amca diye bağırcaktım yanlış haberdir belki diye korktum amk bağıramadım. biraz daha ilerledik nazan teyze çığlık attı birden baktım emre yerde yatıyo ağzından burnundan kan geliyo götüm üç buçuk attı orada. hemen ambulansı aradık geldiler hastaneye götürdük şok geçirmiş kendine gelir bir iki saate bugün burada kalsın dediler.bir iki saat geçti kendine gelmeye başladı. nazan teyze de yanındaydı sarıldı annesine. nazan teyze de ağlıyordu. geçecek oğlum hepsi dedi.
sonra nazan teyze ile annem rıdvan amcanın yanına gittiler izmite ben emreyle hastanedeyim. emre iyi düşün bu illetten hem sen kurtulursun hem biz kurtuluruz dedim emre bişey demedi. neyse ben gideyim sana bir kaç eşya getireyim evinizden dedim. gittim eve amk korkuyorum zaten akşam bir de üç buçuk atarak kapıyı açtım gittim odasına bir kaç eşya koydum çantaya.tam çıkacağım birden kapı gıcırtıları duydum kendimi hemen dışarı attım. psikolojik bişeydi belki de ben öyle düşünüyorum. gittim emrenin yanına emrenin beti benzi atmıştı. noldu dedim. konuştum dedi. onunla konuştum. bana kendini gösterecekmiş ama bir şartı var.ne şartı. seni istiyor dedi. eğer onun istediği büyüyü yaparsam sana da bulaşacak seni de alabilecek.
olum ben yapamam kalpten giderim dedim. korktum amk bu kafayı mı yedi acaba dedim ama o kadar olay yaşamıştık öyle kafayı yemiş olamazdı. düşündüm sonra şimdi bunu yapmazsam çocuk iyice kafayı yiyecek hem de biz zarar göreceğiz eğer yaparsam belki kısa süreliğine musallat olacak ama sonra ikimiz de kurtulacağız. tamam dedim ne istiyorsa yap.
ertesi gün oldu akşama doğru hastaneden çıktık eve gittik.bu arada annemleri aradık rıdvan amcanın durumu için durumu ciddiymiş hala değişmemiş birşey. gece oldu ben diğer odaya geçtim emre kendi odasına geçti büyüyü yapmak için. yarım saat falan geçti odadan çıktı geldi yanıma.ne oldu dedim artık bana görünecekmiş seni de ele geçirecekmiş. içimden küfürler sayıyorum amk korktum ne biçim yanlış mı yaptım diye düşündüm.
bana bakıp konuşurken birden benim arkama baktı geri çekildi yüzü düştü ağzını kıpırdatıyordu ama konuşamıyordu sonra yere yığıldı. sonra isyan ettim bağırmaya başladım yeter artık lan yeter kimsin sen çık ortaya hadi engel kalmadı bana gelmen için dedim. çocuğun bu halini gördükçe acıyordum amk.
ses seda çıkmadı. sonra pişman oldum korktum amk bağırmasamıydım dedim. emreyi ayıltmaya çalıştım sonra.

emre ayıldı noldu dedim. göründü hemen gidip kağıda çizeyim ikincisine tahammül edemem dedi. gitti sureti çizmeye başladı biraz ikinci kağıda da çizdi.bu arada ben kendimde değişiklik var mı diye bakınıyorum amk ama bi bok olduğu yoktu. neyse ertesi gün oldu hocaya doğru gittik baktık hocanın evinde kalabalık vardı. noluyo lan dedik gittik sorduk oradaki birine hoca vefat etti dedi. orada siki tuttuk amk. içeri girdik hocanın oğlunun yanına gittik baş sağlığı falan diledik. sonra bizim durumu biliyordu zaten sonraki olayları anlattık. bize bi hocanın ismini adresini yazdı kağıda verdi. çıktık oradan ilerliyoruz emre o adresin yazıldığı kağıdı yırttı attı. noluyo oğlum dedim manyak mısın niye attın kağıdı. hocaya falan gitmeyeceğim kendim halledeceğm herşeyi dedi.
tamam bunu bugün halledelim dedim ertesi gün izmite gidecektik. gittik eve bizim şu kitabı kurcalamaya başladık hocanın dediği şeyi arıyorduk. bulduk en sonunda. kitapta bu büyünün gece on ikiyi geçince seher vaktine kadar yapılabileceği söyleniyordu. herneyse gece oldu abdest falan aldık oturduk yerimize oradaki duaları okumaya başladık. sonra oradaki talimatları yapmaya başladık.3 harflinin çizili olduğu kağıtlara bişeyler yazdık vefk oluyor bilen bilir.
en son kağıdı yakmaya kaldı iş. sonra dış kapı birden gürültüyle çalmaya başladı yumrukluyordu kapıyı birisi üç buçuk attık zaten açtık kapıyı karşımızda yakup duruyordu üstünde yattığı kıyafet vardı. karşılıklı bakışıyoruz korktuk zaten amk. sonra yakupun gözleri birden değişti amk burnu kanamaya başladı aşağı akıyor.biz anladık git dedim emreye kağıdı yak emre koştu gitti yakmaya başladı. yakup ya da 3 harfli cebinden jilet çıkardı bileklerine vurmaya başladı orada ağlayacaktım amk emreye bağırdım çabuk ol diye. emre yaktı kağıdı yakup yere yığıldı.

--önemli direk tıklamayın--

http://imgim.com/vw73y7.jpg 

not:beyler 3 harflinin suret capsini atıyorum etkilenecekler bakmasın psikolojik olarak etkilenebilirsiniz.atıp atmamakta çok düşündüm.
not2:beyler bu 3 harflinin gerçek şekli değildir onlar bize başka şekillere girerek gözükür dediğim gibi bu suret emrenin gördüğüdür.

sonra ambulansı aradık -yakupun bayağı kanaması vardı bezle kapatmaya çalıştık kanamayı- hemen geldiler gittik hastaneye. aileini falan aradık. artık doktorlara intihara kalkıştı diyoruz. yakup için kan gerekiyordu onu da bulduk herşey güzel gidiyordu. annemleri aradık rıdvan amcanın durumu da iyiye gitmeye başlamış. şükür dedik içimizden bitti bu kadar diye.
aradan 15 gün falan geçti herşey normal gidiyordu ta ki o geceye kadar. gece oturuyorum evde nette falan takılıyorum yine pencere gıcırtısı duymaya başladım. ardından banyodan çok kötü bi gürültü geldi. hemen kalktım annem de uyandı gittik banyoya duvardan iki tane fayans inmiş. hayırdır dedik rutubetten oldu galiba diye düşündüm. neyse sabah oldu emreyle dershaneye gitçez ona anlatsam mı anlatmasam mı diye düşündüm. emre geldi morali bozuk gibiydi.ne oldu dedim. bişey yok dedi. sana bişey oldu mu dedi.ben de dün gece sesler duydum dedim. sonra o da anlatmaya başladı.
kaç gündür kadın gülme sesleri duyuyordum ama sana anlatmadım korkma diye dedi. böyle geceleri yatarken sanki yüzüme doğru birisi eğiliyormuş gibi hissediyorum gözümü açıyorum hiç bir şey yok. sonra birden gülme sesi geliyor ama korkutucu değil sanki mutluymuş gibi.en son bu sabah işte anormal bişey oldu. emre cebinden bir kağıt çıkardı. içinde hiç görmediğim dilde birşeyler yazıyordu. bunu sabah uyandım yastığımın altında buldum dedi. daha önce hiç görmediğim biz yazı dedi.
napalım dedik. sonra bizim vefat eden hocanın oğluna gitmeye karar verdik ondan söylediği hocanın adresini alacaktık. neyse kısa keseyim gittik aldık. hocanın yeri de böyle tenha ıssız bir yerde. bulduk evini girdik içeri. hocaya başımızdan geçenleri anlattık. hoca çanak içinde su,kağıt, mürekkep,kalem getirdi. önce birşeyler yazdı(emrenin ne zaman doğduğunu annesinin adını sordu) kağıda bu arada dualar ediyor. sonra o yazdığı kağıdı suyun içine attı. mürekkepler suyun içinde çözünmeye başladı hoca dimdik suya bakıyordu. beş dk geçti. hoca sen birinin intikamını almışsın dedi. sonra hocaya bu sabahki kağıdı verdi emre. hoca baktı kağıda sonra kağıdı yaktı. şimdi daha iyi anlaşılıyor dedi. oğlum sen o gece dişi olan 3 harflilerden birinin yakınını öldüreni öldürmüşsün. burada da o dişi üç harfli sana bir mesaj yollamış yazmış bu sana tutulmuş evladım onun intikamını almışsın dedi. kağıtta ne yazıyor diye sorduk -sen bana aitsin- dedi.

bundan sonra işler iyice kötüleşiyor beyler. herneyse işte hocadan bişey demeden çıktık. olum benimle ne alakası var 3 harfli sana aşık olmuş ben neden tuhaf sesler duyuyorum hem korkuyorum amk dedim.(meğerse benim olayım farklıymış beyler daha sonra anlatacağım bunu)aynı zamanda ben birşey fark etmiştm sadece korkutucu şeyler duyuyordum ama hiç gözümle birşey görmedim ya da bana doğrudan bir zarar gelmedi.
sonra çıktık gidiyoruz emrenin sevgilisi aradı. kız buluşalım anlatacaklarım var demiş. sesi korkmuşa benziyor dedi emre. neyse gittik bi mekana oturduk on dk sonra sibel geldi.ne oldu dedi emre. sibel anlatmaya başladı. dün garip şeyler oldu gece yatacaktım uykuya dalmak üzereydim bebek sesi duydum. açtım gözümü merak ettim dışarı baktım. bizim evin ilerisindeki ağaçlık yer var ya orada kapkaranlık bişey hızlıca hareket etti. korktum yattım yine.biz de korktuk tabi neyse hayal görmüşsündür dedik geçiştirdik öyle. geçiştirmeseydik keşke.

iki gün geçti aradan sabahtı bizim kapı çaldı. gelen emreydi çok telaşlı üzgün korkmuş gözüküyordu.ne oldu lan dedim. sibel intihar etmiş dedi. siktir dedim içimden yeniden başlıyoruz amk. hemen çıktık gittik ailesi perişan olmuş.ne oldu nasıl oldu diye sorduk orada birine. kız gece yarısı ana-babası uyurken çatıya çıkmış atmış oradan kendini. emre ağlamaya başını yumruklamaya başladı.
ben sakinleştirmeye çalıştım. annesinin yanına gidemedik kadın kötüydü kız kardeşi kenarda durmuş öyle bakıyordu donakalmıştı sanki. yanına gittik kız bizi görünce ağlamaya başladı.bu arada cebinden bir kağıt çıkarttı. kağıt elinde sıkmış gibi buruşuk buruşuktu. ablam intihar ettiğinde elinde bu kağıt vardı dedi kız. aldık kağıdı içinde yine o anlamadığımız yazı vardı. emre sinirlendi duvarları yumruklamaya başladı.
o günden sonra hocaya gidip yazıda ne yazdığını sorduğumuzda , 'sen ban aitsin' dedi yine.

evet beyler bundan sonraki olaylar benim mesele ile birleşik olduğu için daha sonra devam edeceğim yazıya. şimdilik bu kadar yeter kusura bakmayın.

not:beyler bu olayları anlatmak benim için kolay değil aradan 3 sene geçti ilaçlar olmasa ayakta zor dururum. lütfen biraz anlayış gösterin.
not2:başlğı uplarsanız daha çok panpamıza ulaşıp bilinçlendirmiş oluruz.
o gün sibelin cenazesi kalktı. emre hiç iyi görünmüyordu. neyse aradan bir hafta falan geçti.-arada izmite de gitmiştik-.rıdvan amca falan hastaneden taburcu oldu hepsi geldi eve. emre konuşmamaya başladı bizimle içine kapandı sürekli sibel yüzünden.ben gittim yanına biraz dertleşmek için. emre anlat konuş bizimle artık dedim. konuşacak bir şey yok artık bundan sonra dedi. yüzünü bana çevirdi. artık onun kölesi oldum dedi. bana tutulan 3 harfli benimle konuşmaya başladı kimse ile konuşmamı istemiyor beni herşeyden uzak tutmak istiyor sadece kendisine istiyor dedi. önceki yaptığımız büyüyü ona da yapalım onun yüzünü görürsen eğer ondan kurtulabiliriz dedim. hayır bunu söyledim ama hiç bir zaman bana kendisini göstermeyeceğini söyledi. senden de uzak durmamı istiyor.
emrenin durumu beni çok üzdü gerçekten elimizden hiçbirşey gelmiyordu.o günden sonra eve gittim akşam oldu bu durum için neler yapabiliriz diye düşünüyordum. internetten falan araştırma yaptım ama hiçbirşey yoktu. neyse yatayım dedim. yattım amk tam uykuya dalacağım karabasan geldi üstüme. bilirsiniz beyler karabasan geldiğinde sesinizi çıkartmassınız.
neyse amk bağırmaya çalışıyorum sesim çıkmıyor hiçbir yerimi hareket ettiremiyorum.en sonun aklımdan geçirerek dua okumaya çalıştım fenal nas ayetelkürsi gitti. kalktım hemen yataktan ışığı yakmaya gittim korkuyla ışık yanmadı amk. dışardan zaten kedi sesi geliyor böyle ağlama sesi gibi çıkarıyorlar ya bazen.amk çok fena korkmaya başladım dua ediyorum içimden kapıyı açtım hemen çıktım dışarı.tam gidip koridorun ışığını açacaktım. arkamda bir hareketlenme hissettim. besmele çektim döndüm baktım bir gölge gibi karanlık birşey hızlıca hareket etti geçti. sonra ışığı yaktım annemi uyandırdım. sabaha kadar uyuyamadım amk.bu böyle devam etmez dedim sürekli korkutuluyordum amk. sonunda hocaya gitmeye karar verdim.
neyse sabah oldu emrelere gittim birlikte gideriz diye kapıyı çaldım nazan teyze açtı. emre napıyo dedim. emre kendini odaya kilitledi açmıyor kapıyı git buradan diyor her kapıyı çaldığımda dedi.ben girdim içeri çaldım kapıyı. hiç ses yok. emre kapıyı aç benim dedim.git buradan seni istemiyorum dedi. sesi tuhaf çıkıyordu. çok zorlamadım neyse dedim kendim gittim hocaya.
vardım hocanın evine girdim içeri hocaya olanlardan bahsettim. oğlum sana kimin neyin geldiğini sonra öğrenebiliriz ama şunu söyleyeyim bu herneyse seni sadece korkutmaya gücü yetiyor seni koruyan bir şey var dedi.ben de ne olabilir beni koruyan diye düşündüm amk. abdestli gezsem neyse. hoca muska takıyor musun dedi.ben de babamın küçükken taktığı cevşen gibi midir muska mıdır nedir çıkardım boynumdan verdim hocaya. hoca açtı içini. seni koruyan bu evladım şu dua ve şu vefk dedi göstererek.bu sana kalkan olmuş bunu kim verdiyse sana bu ilimlere yatkınmış.sen şimdilik sabret bunlara sana neyin kimin bulaştığını çözümünü de bulacağız inşallah dedi.sen üç gün sonra yine gel dedi.
çıktım oradan yakuplara uğrayayım dedim durumu nasıl diye bakacaktım. gittim evlerine girdim içeri yakup eli sarılı yatıyor yatakta. nasıl iyisin dedim.iyi değilim dedi. dün gece dün gece yatarken ışıklar kapalıydı tam ukuya dalacaktım. pencerenin önünden hızlıca karartılar geçmeye başladı perde olmasına rağmen geçtiklerini görüyordum.en sonunda dayanamayıp korkarak da olsa perdeyi açtım birden geri fırladım korkudan. karşımda kapkara uzun birşey duruyordu kıpkırmızı gözleri vardı elinde bir levha gibi birşey vardı. üstünde arapça olarak intikam yazıyordu. sonra dua etmeye başladım korkudan ter boşalıyordum resmen dedi
.bana bulaşan herneyse yakupa da bulaşmıştı.

beyler bazı arkadaşlarımız muskayı sormuşlar muskayı şimdi takmıyorum ama saklıyordum yine alın bu da capsi

http://imgim.com/127739ms.jpg
yakupa aynı şeylerin bana da olduğunu söyledim.ne olacak herşeye yeniden mi başlayacağız ben bundan sonrasını kaldıramam dedi. doğru söylüyordu aslında beni koruyan bir şey vardı ama o savunmasızdı. merak etme korkma dedim. hocaya gittim bize çare bulacak inşallah dedim.
aradan iki gün geçti. yine o geçen sürede evden yine sesler geliyordu. ayak sesleri koridorda sanki birisi hareket ediyordu ne kadar zorlasam da korkuyordum. annemle aynı odada kalıyorduk çoğu zaman.o gün akşamı bayağı yağmur yağıyordu gökgürültüsü korkuma korku katıyordu.bi ara elektrikler gitti ama 5 dk falan kesildi yine korku psikolojisi yaşıyordum bişeyler olacak diye. ardından gece yarısı oldu kapı çaldı hayırdır dedik korktuk annemle gittik açtık nazan teyze. kadın telaşla korkuyla emre evde yok odasında yok odasına girdim çok çok kötü durumdaydı ne olur gelin bakın dedi. kadın bayağı korkmuştu. gittik eve rıdvan amca yatağında yatıyordu o da telaşlanmıştı ama ayağa kalkması zor olduğu için kalkamadı. gittim emrenin odasına hay lanet olmasın dedim ne yapmış çocuk.amk yerlerde kemikler duvarlarda kanla yazılmış arapça şeyler masanın üstünde büyü yapmak için değişik malzemeler bi çanağın içinde kırmızı birşey vardı baktım içine kan. ayrıca oda da değişik berbat bi koku vardı dolaba doğru yaklaştım koku artmaya başladı dolabı açtım hassiktir dedim iki tane kedinin cesedi duruyordu kemikleri ayrılmış vücudundan. emre bunu nasıl yapar dedim. nereye gitti bu çocuk neden bunları yaptı.
çıktık oradan dışarı çıkıp emreyi arayacaktık dışarısı da yağmurlu amk.tam çıkacaktık dış kapı açıldı içeriye emre girdi eline baktım lanet olmasın dedim elinde bi kedi vardı ölü gözüküyordu boğazlamış mı ne yapmış bilmiyorum. napıyosun emre sen ne yaptığının farkında mısın dedim. bunları sana o mu yaptırıyor sen yapamazsın böyle şeyler allah onun belasını versin dedim. bunu dediğim an emre emre kediyi atıp boğazıma sarıldı. sakın onun hakkında bir daha böyle konuşma dedi.ben nefes alamadım çok güçlü sıkıyordu gözleri kızarmıştı sonra bıraktı beni aldı kediyi odasına gitti.biz korkuyla ona baktık.
o gece çok kötü geçti sabaha kadar uyuyamadım sabah zaten hocaya gidecektim. sabah oldu çıktım yola geldim hocanın evine. geçtik odaya oturduk yere hocanın önünde kağıt, mürekkep,kalem, kibrit ve bardağın içinde su vardı. hoca kağıda arapça birşeyler yazdı vefk çiziyordu bana öldürdüğümüz üç harflinin adını sordu sonra benim ne zaman doğdumu annemin adını sordu oraya yazdı yine birşeyler.
sonra isimler saymaya başladı isimleri sayarken kibriti yaktı kağıdı tutuşturdu. kağıt yanarken kibrit daha yüksek alevlenmeye başladı. hoca kibrite odaklandı. kibrit söndü hoca kibriti suya attı. kağıt da kül oldu zaten.
hoca yüzüme baktı acıyan bir şekilde. çok kötü çok kötü dedi. oğlum öldürdüğünüz 3 harflinin intikamını alıyorlar sizden kendinize mukayet olun bu işin kurtuluşu allaha kalmış artık bol bol kuran okuyun dua edin abdestiz gezmeyin ben de sizin için dua edeceğim dedi. kafamı eğdim amk moralim bozuldu bi bu eksikti nerden bulduysam o kitabı başıma beladan başka birşey getirmedi dedim içimden.
çıktım oradan sokakta yürüyorum tek başıma bitkin düştüm ne olacaksa olsun dedim kendimi bıraktım resmen.
yakupu düşündüm çocuk ölümden dönmüştü nasıl başa çıkardı şimdi bunlarla. emreyi düşündüm bi 3 harfli onu ele geçirmişti onun kontrolündeydi artık.o ise başka bir dertti. bize musallat olanların emreye musallat olup olmadığını bilmiyordum.
eve gittim dershane sınav falan unuttum herşeyi. annem kadıncağız kuran okuyup duruyordu evde. akşam oldu evet yine akşam oldu karanlık bastı yine. nefret etmeye başladım bu kabustan. bugün ne olacaktı merak ediyordum. annem ile birlikte aynı odada yatıyoruz artık. yine yattık. annem hiç bir şey duymamasına görmemesine rağmen ben yine sesler duyuyordum o ayak sesi yok mu koridordan gelen ayak sesi bu beni bitiriyordu. dışarıdan gelen kedi sesleri. bebek sesleri. beni psikolojik olarak öldürüyorlardı yavaş yavaş.tek isteğim ise o karanlık gölge gibi şeyin ya da şeylerin karşıma çıkmamasıydı.o gün abdest alarak yattım.
gece ilerlerken dışarıda balkonda birşeylerin hareket ettiğini gördüm gidip bakamadım ama içeri giremedikleri belliydi.
o gün sabah ezanına kadar uyuyamadım orada bekliyorlardı hep ezandan sonra gittiler. sonra düzgünce uyuyabildim. ertesi gün oldu emrenin yanına gidecektim hem nasıl olduğuna bakacaktım hem kitabı alacaktım. gittim evlerine tam kapıyı çalacaktım nazan teyze açtı kapıyı elinde valiz vardı dışarı çıkarttı.ne oldu nazan teyze dedim. gidiyoruz oğlum dedi artık korkunun ötesine geçti geceleri sesler geliyor kapılar açılıyor kapanıyor ışıklar yanıp sönüyor mutfakta bardaklar kırılıyor. dün gece en kötüsü oldu emre elinde kanlı bir bıçakla yanımıza geldi. bizi tehtit etti sesi kendi sesi değildi çok kalın çıkıyordu bizim bu evi terketmemizi söyledi. gidiyoruz buradan annemlere gidiyoruz(rıdvan amcanın annesi).
içerden rıdvan amca geliyordu yanında yardım etmek için gelen kardeşi vardı. rıdvan amca, oğlum ne yapacağımızı bilmiyoruz elimiz kolumuz bağlandı ne olur allah rızası için yardım et dedi ben çaresiz bir şekilde baktım sadece.ben bi emrenin yanına gideyim dedim. gittim kapıyı çaldım emre benim dedim. kapının kolunu çevirdim kilitliydi. kapıyı yumrukladım emre aç şu kapıyı dedim. ardından emre hiç anlamadığım dilde birşeyler söyleyerek bağırdı. kapı birden açıldı kitabı bana fırlattı buna ihtiyacım yok artık sakın bir daha buraya gelme dedi.ben yapma emre nolur neye dönüştüğünü görmüyor musun birlikte kurtulabiliriz hadi hocaya gidelim dedim. gözleri yine kızardı bana bakıp ağlayacak gibiydi sanki kurtar beni demek istiyordu ama onu engelleyen biri vardı. sonra yavaş yavaş arkasını döndü içeri girdi kapıyı kilitledi.o günden sonra umudum tükendi. önce kendi derdimi halletmem gerekiyordu. yerden kitabı aldım dışarı çıktım. nazan teyzeden ne olur ne olmaz diye anahtarı aldım.
eve gittim yatağa uzandım ne yapabilirm diye düşündüm. uykusuz olduğum için uyuya kalmışım.iki üç saat uyuduktan sonra uyandım.bi duşa gireyim dedim. bilinçaltım beni korkutuyor tabi her zaman ki gibi sanki bişey olacakmış gibi çıktım hemen banyodan. neyse akşam oldu. nette takılıyorum gözüme uyku girmeye başladı çok kötü bi ağırlık çökmüştü üstüme girdim yattım yatağa. yine korkutucu bir rüya gördüm amk.
rüyamda annem babam ben oturma odasına oturuyoruz. babamı rüyamda çok az görürdüm vefat edeli uzun zaman olmuştu. neyse oturuyoruz işte elektrikler gidiyor birden karanlık çöküyor odaya ben mutfağa mum almaya gidiyorum yakıyorum bir tane mum oturma odasına dönüyorum annem babam yoklar bağırıyorum nerdesiniz diye diğer odalara bakıyorum yoklar sonra birden deprem olmaya başlıyor. kahkaha sesleri geliyordu. rüya sanki gerçek gibiydi. koridora çıkıyorum bakıyorum koridorun ucunda annem ve babam var ayakta durmuşlar bana bakıyorlar. deprem geçiyor kahkaha sesleri kesilmişti.
annemle babamın yanına yaklaşıyorum yavaş yavaş suratlarına bi bakıyorum çürümeye başlıyor kurtçuklar çıkıyor korkunç bir hal alıyordu. ardından birden üstüme yürümeye başladılar.ben korkuyorum kapıya doğru ilerliyorum kapıyı açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. gittikçe yanıma yaklaşıyorlar. kapıyı en son zorluyorum açılıyor. aşağıya inicem ama merdivenin olduğu yerde duvar vardı. sonra yukarı çıkmaya başladım onlar da beni takip ediyordu.en son çatıya çıktım çatıda artık kaçacak yer yoktu bana çok yaklaşmışlardı.tam bunlar olurken birden uyandım. uyandım ve birden şok oldum dışarda sabah ezanı okunuyordu ve ben çatıdaydım.
korktum birden amk ne oldu nasıl buraya geldim hayatımda hiç uykudayken gezmemiştim. rüyanın etkisi zaten hala sürüyordu kapıya baktım biri beni takip ediyor mu diye. sonra neden böyle oldu diye düşündüm bana zarar veremezlerdi. muskayı kontrol ettim boynumda değildi. hasiktir dedim. gittim hemen aşağıya banyoya baktım duş alırken çıkarmıştım geri takmayı unutmuşum.o saatten sonra uyuyamadım. sabah sekiz dokuz gibi oldu kapımız çaldı. annem gitti kapıyı açtı beni çağırdı.ne oldu dedim gittim karşımda iki tane polis duruyordur. buyrun dedim korktum amk bişey mi yaptım acaba uyur gezerken diye. bizimle merkeze geleceksiniz dedi ben siki tuttum orada. neyle ilgili dedim. yakup e ile ilgili bu gece intihar etmiş. bileklerini jiletle kesmiş dedi.
orada dünyam başıma yıkıldı beyler. orospu çocukları diye bağırdım kapıya vurdum ağlamaya başladım annem , polisler sakinleştirmeye çalışıyor beni.o gün kendimde çok büyük suçluluk hissettim dilip kopsaydı da bu kitaptan bahsetmeseydim dedi.
neyse merkeze gittik. amirin yanına vardık. olayın benimle ilgili kısmı nedir diye sordum. intihar etmeden önce bir mektup yazmış mektupta sizin adınız yazıyor size yazmış mektubu dedi. neyi vardı ne sorunlar yaşıyordu dedi.ben de düşündm amk 3 harfliler musallat oldu desem inanmayacaklar yaşadığımız şeyleri anlatsam deli muammelesi göreceğim belki dedim içimden.
psikolojik sorunları vardı bana sürekli geceleri halüsinasyon gördüğünü söylerdi son zamanlarda iyice arttı sanırım bu şizofreniye kadar varmış olabilir dedim.
ardından mektubu sordum okuyabilirmiyim dedim verdiler okumaya başladım.
kardeşim ***

tahammül edemiyorum artık. hergün başka bir şey yaşıyorum.
gecelerim kabus oldu. hayatımın en güzel yılları işkence gibi geçiyor.
keşke o gün hiç bulaşmasaydım bu işe. ölümden döndüm, kendimi kontrol
edemedim, kendimi kontrol edemiyorum, ağlıyorum,sürekli ağlıyorum.
onlara yalvardım. geceleri onların gelmesini beklerken beklerken ağlıyordum.
karşıma çıktıklarında yalvarıyordum. onlar beni hiç dinlemedi.
psikolojim alt üst oldu ***.ne olur bana yardım et ben ölsem bile bu işin peşini
bırakma.
dayanamıyorum. nefesim daralıyor. uyuyamamak ne kötü.
bugün içimden bir his bugün herşeyin biteceğini söylüyor.
artık sıkıldım ağlamaktan, korkmaktan,zarar görmekten.
evet kendi hikayemi bitireceğim seni yalnız bırakacağım.
kendine dikkat et.ailem evet ailemin zarar görmesini istemiyorum.
onlara da gidecek işin ucu biliyorum ama gitmeden ben bu işi burada
bitiriyorum.
allaha emanet ol kardeşim.

duygulandım yine amk

mektubun capsini atıcam birazdan bekleyin
beyler buyurun mektubu attım bana bir kez daha o günü yaşattı amk

http://imgim.com/mk12002.jpg


amire mektup bende kalabilir mi dedim. tabi kalsın dedi. kendimi çok kötü hissettim okuduğumda çaresiz birinin gözümün önünde gitmesi çok acı verdi bana. artık birşeyler yapmalıydım gerçekten eve gittim kitabı açtım tek tek sayfaları okuyorum. kitapta bir yer gördüm aklımda birşeyler şekillenmeye başladı ama çok riskliydi. yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım ama artık kaybedecek birşeyim yoktu.
evet karar verdim kitaptaki yazılan isimleri davet edecektim bunlar ifrit isimleriydi.(beyler ifrit 3 harflilerin en güçlüleridir bilmeyenler için)
fakat bu kadar kolay değildi kitapta uygulanan şeyleri aynen yapmalıydım yoksa benim için zararlı olabilirdi. üç gün riyazete(az yemek az uyumak az konuşmak çok zikretmek) girmem gerekiyordu belli sayıdaki esmaları okumam gerekiyordu.
üç gün boyunca bunları yapmaya başladım çok fazla kuran okuyordum geceleri zaten az uyuyordum beni rahatsız ediyorlardı yine ama bu sefer korunmam daha kuvvetliydi.
ve üç gün geçti herşeyi tamamlamıştım. gece yarısını bekliyordum belli bir vakitte yapılması gerekiyordu.
ardından gece yarısı oldu. vefkleri isimleri kağıda çizdim rulo şeklinde yaparak bağladım ve siyah mürekkepli suyun içine attım. sonra dışımdan isimleri saymaya başladım. gözlerimi kapadım bu arada korkuyordum yine amk. isimleri daha kuvvetli saymaya başladım. kulağım çınlamaya başladı kalbim farklı ritimde atıyordu. ardından birden kulağıma darbe aldım sanki kulağım çok kötü çınlamaya başladı sadece çınlamanın sesini duyuyordum.o an bayılacak gibi oldum korkudan amk. isimleri saymayı bıraktım çınlama yüzünden kendi sesimi bile zor duyuyordum. ardından olan oldu onların seslerini duydum.
beyler bunu yazarken iyi değilim şu an

gözlerimi açamadım korkudan. bana seslendiler.ne istediğimi sordular. sesleri kokutucuydu ilk başta konuşamadım.bu sefer seslerini yükselterek sordular.bu sefer cevap verdim bana musallat olan 3 harflilerden bahsettim bana yardım etmelerini söyledim. onlardan kurtulmak istediğimi söyledim. bana yardım edeceklerini söylediler ama bir şartları vardı bir can karşılığında istediğimi yapacaklardı.
ben de kabul ettim onların direk yardım etmeyeceğini biliyordum bir şarta bağladıklarını biliyordum öyle okudum çünkü.
hemen oradan kalktım emrelere gittim. zili çalmama rağmen kapıyı açmıyordu. yanıma anahtarı almıştım allahtan. girdim içeri emrenin kapısını çaldım. emre benim aç kapıyı nolur aç bitecek herşey dedim. emre bana gitmemi söylüyordu yine.ben bu sefer bayağı zorladım en son kapıyı açtı.o kapıyı açtığında içim gitti çocuğun artık korkudan kederden yüzü çökmüş. ağlamaktan göz altı torbaları şişmiş. bana baktı çaresiz bir şekilde kafasını salladı hayır yapamam dedi. bana sadece onun adını söyle dedim ne olur bana adını söyle bitecek herşey dedim. birden evin kapıları açılıp kapanmaya başladı.ben sinirlendim dışımdan bağıra bağıra ayetelkürsiyi okumaya başladım ben okudukça emre kulağını tıkıyordu. çocuk acı çekiyor gibiydi. okumayı bitirdim.en son elini kulağından çekti.
nolur emre dedim söyle adını hemen şimdi dedim. bana dişi 3 harflinin adını söyledi. ardından hemen eve gittim yine vefkleri yazdım aynı şeyleri yaptım isimleri saymaya başladım. yine kulağıma darbe indi kulaklarım çınladı ve geldiler. onlara ismi söyledim sadece ve bana bir kağıda onun ismini yazmamı kendi isimlerinden de vefk oluşturup kağıdı yakmamı istediler. hepsini yapmıştım ve birden etrafıma hızlıca bir hareketlenme oldu karanlık gölgeler etrafımda hızla dönüyordu. ardından kulağım normal hale döndü çınlama geçti. gözümü açtım yavaş yavaş kimse yoktu. bitti buraya kadar dedim. hemen emrenin yanına koştum açtım kapıyı girdim emre yerde yatıyordu çok korkmuş gözüküyordu. yanına gittim. kardeşim herşey bitti dedim. emre korka korka şoka girmiş bir şekilde konuşuyordu bir sürü gölge geldi karanlıktılar çok hızlı hareket ediyorlardı ardından *** öyle bir çığlık attı ki hayatımda hiç böyle bir çığlık duymadım. bitti mi gerçekten herşey dedi. bitti kardeşim dedim çok şükür kurtulduk dedim.
evet o gün herşey bitmişti emre normale döndü. nazan teyze ve rıdvan amca ise evlerine geri döndü. geride ise acılarımız kaldı.

edit:evet beyler bu olayı anlattım ki ibret alalım unutmayalım ki en büyük düşmanımız korkularımızdır. korktuğunuzda beyniniz size hertürlü oyunu oynar.
edit2:bu konuların derinine inip uğraşmamak gerekir. etrafta kitapın uploadını paylaşanları görüyorum.bu doğru birşey değil.
edit3:bu işler kolay işler değildir ilmini öğrenmek gerekir bilen birinden her okuduğunuza inanmayın.


Önceki
Sonraki »