Deep Web insanlar üstünde deney ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Deep Web insanlar üstünde deney

İnsan ile '' Deneyler " Bilimsel " ''

Uzun zaman önce ,akıl hastası yönetmen Tom Six,filmi Human Centipede yayınlandı . Film üç turist kaçırır ve ameliyatla bağlantılı anüs onlara ağız katılır , insan kırkayak oluşturan bir Alman doktorunhikayesini anlatıyor . Operasyonunbaşarı iledoktordünyadan gizlemek için çalışırken ,kırkayak eğitim başlar . Birçokları için ,en rahatsız edici filmlerinden biri hiç icat .


Tüm zorluklara rağmen , bu sadece bir film. Hiç kimse , olur böyle bir şey yapmak mümkün olurdu? Evet, öyle ! DeepWeb deliler bir grup tarafından gerçekte yapılan deneylere göre " Human Centipede "çocuğungün özel Telettubies olduğunu kanıtlıyor . Ağır tabakalarınkaranlık sokakları , her türlü insanlar ile deneyler üzerinde belge ve fotoğraf paylaşımı için forumlar var . Böcekleri kaplanlar insan duvarlar gibi bir anlam olmadan çoğu ve o direnir kaç gün not veya pençeleri keçi insan bacakları değiştirin.

GenellikleDW istila bu pislik ile , verimsiz de olsa , iyi bitirmek için deneyin korsanları tarafından - - keşfedilen bu sitelerin çoğu busuçluluk ya da acımasızlığı azalmış sanki kobay olarak " Dilenciler sadece kullanılan " iddia etti . Doktor, kimyager, biyolog gibi - - sorumlu olanlar gruplar ya da bilim ile ilgili kişilerdir ayrı oyunculuk ve bu forumlarda istihbarat toplamak . Bu " insan atıkları " bu sitelerin çoğu Doğu Avrupa'dan gelen ve her zaman büyük gözetim altında işletmek ve her şeyi bulmak için daha kararlı göre kraker otomatik olarak silinir birisi ince ağını gösteren , öğrendim kiufak bir ipucu yapılandırılmış ve bu menfur eylemlerin arkasında büyük bir yatırım . Şansı bu suçlara karışmış olan para bir sürü insan vardır .
Önceki
Sonraki »