Ölen kişinin ruhuyla iletişime geçme ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Ölen kişinin ruhuyla iletişime geçme


bu ritüel belki zor görünebilir ancak bir çok necromancy uygulamasına göre daha yapılabilir bulduğumu belirtmeliyim. öncelikle uygulayıcının kendi enerjisini bu uygulamaya göre hazırlaması gerekir*. bu enerji dört aşamadan geçecektir. uygulayıcı bu dört aşamayı bir sınav gibi düşünebilir. bir bölümü atlarsanız veya yeterli enerji seviyesine ulaşamazsanız zamanınızı boşa harcamış olacağınızı belirtmeliyim. ancak bu dört aşamaya geçmeden önce uygulayıcının birçok necromancy kitabında yazılan geliştirici formülleri uygulaması gereklidir. daha sonra meditasyonlar yapmalısınız ve enerji çalışmalarında bulunmalısınız. ayrıca bu ritüeli başarabileceğinize ve sonucunun başarılı olacağına inanmalısınız. 


birinci aşama
bu ritüeldeki amaç ruhlar dünyasına bir kapı aralamaktır. ilk ritüel dolunayın son gününde yapılmalıdır. ritüel için sessiz, sakin ve kapalı olmayan bir ortam gereklidir. eğer açık havada yapmanız mümkün değilse ay ışığının ritüeli yaptığınız yere ulaşması da yeterli olacaktır. özellikle daha önceden temiz ve kullanılmamış bir parşömene çizdiğiniz aşağıdaki şeklin üzerini ayın ışığı aydınlatmalıdır. bu yüzden tam saat belirli olmamakla beraber ayın tepe noktasında ritüele başlanması en faydalı zaman olarak belirtilmiştir. ritüel alanında beyaz, mavi, kırmızı ve siyah mum yakmalısınız. mumlar dairenin dışına karenin uçları ile orantılı şekilde çemberi dıştan saracak hayali bir karenin uçlarını gösterir şekilde yukarıda verilen renk sırasına göre sol üst köşe 1. sıra sağ üst köşe 2. sol alt köşe 3. sağ alt köşe 4. sıra şeklinde dizilmelidir. mumları yaktıktan sonra "a, sator, arepo, tenet, pera, rotas" bu kelimeleri titreşimli ve majikal bir ses tonuyla söylemelisiniz. bu kelimeleri her tekrar ettikten sonra derin bir nefes alıp içinizden “bu kapıyı açmak için izin istiyorum” demeli daha sonra tekrar kelimeleri söylemelisiniz. bu ritüele bir vizyon görene kadar devam etmelisiniz. genellikle doğru şekilde yapıldığında ilk yarım saatte bir vizyon görmenizle sonuçlanır. ancak başarılı olunmadıysa ay ışığı ritüel alanınızı terk edene kadar devam edilmelidir.

http://3.bp.blogspot.com/...25c3%25b6l%25c3%25bcm.jpg 

ikinci aşama 

ikinci aşama bir tür astral seyahat aşamasıdır. herhangi bir özel günü yoktur. birinci aşamayı geçtikten sonra herhangi bir gün yapılabilir. ritüel basit ve sade ancak biraz yetenek gerektirir. daha önceden yapmış olduğunuz enerji çalışmalarını burada yoğun olarak kullanmalısınız. ölüye ait avucunuza sığacak bir eşya bulmalısınız. beyninizden enerjinizi ellerinize doğru gönderin. bu gönderdiğiniz enerjinin yaşam enerjisi olduğunu zaten biliyorsunuz. yaşam enerjisi ile elleriniz belirgin bir şekilde normalin dışında ısınmaya başlayacaktır. yeteri kadar avuç içinizin ısındığını düşündüğünüzde ölüye ait eşyayı avucunuzla tutup sıcaklığın ve yaşam enerjisinin eşyaya geçtiğini hissedin. daha sonra yatağınıza uzanın rahatlayın, bu sırada eşya hala avucunuzda olmalıdır. sonra kendinizi ruhlar dünyasına hazırlayın, ruhunuzun ölülerin dünyasında gezindiğini ve avucunuzda tuttuğunuz eşyanın sahibini aradığını düşünün. uykuya dalana kadar devam edin. rüyanızda gördüğünüz vizyonlara dikkat edip yorumlayın. 

üçüncü aşama 
ölü ile enerjinizi dengeleme aşamasıdır. bu aşama biraz korkutucudur ancak korkularınızdan sıyrılmanız gerekir. bu aşamada yeni ay yani ay ışığının olmadığı gün seçilir. ritüel güneş doğmadan yarım saat önce yapılmalıdır. ölünün mezarının üzerine sırt üstü uzanıp toprağından bir avuç alıp teninize değecek şekilde göğsünüze(kalbin üzerine) koyun. “ıod,ıah,vau,zıo senin sayende ıao ve gaıa’ya ebeu olarak doğdum.” isimler titreşimli ve majikal ses tonuyla söylenmelidir. güneş doğana kadar devam edilmeli, güneş doğduktan sonra dördüncü bölümdeki şekli çizecek kadar ölü toprağını yanınıza almalısınız.

dördüncü aşama
dördüncü aşamada yapılacak ritüelin günü ay’ın mars’ın açısında olduğu gece yapılmalıdır. bu günü bulmanız için astronomi takvimine ihtiyacınız var. çünkü ay dünya ile marsın açısına girmelidir. örneğin 14.01.2012 , 13.01.2013, 10.02,2013 bu günlerden bazılarıdır. çoğu majisyenin elinde zaten bu bilgiler mevcut. daha önce almış olduğunuz toprağı ritüeli yapacağınız yüzeye yayın. sonra aşağıdaki şekli yaymış olduğunuz toprağa çizin. şekli parmağınızla çizebilirsiniz. daha sonra toprağın etrafını kaya tuzu ile çembere alın. tuzdan yaptığınız çemberin içine çizdiğiniz şeklin dışına beyaz, mavi, kırmızı ve siyah mumları kare oluşturacak şekilde yerleştirip yakın. küçük bir oval kasede bulunan abramelin yağını çemberin merkezine çizgilerin kesiştiği noktaya yerleştirip yakın. “thıtasoe,gaıa balatha,ut adwnaıe ut ebeu, bu kapıyı araladım ve sen “ölünün ismi” buraya gelmen ve bu yanan ateş ile görünmen için sana izin veriyorum ve emrediyorum” ortada yaktığınız abramelin yağının üzerinde görünür ve duyulabilir şekilde ortaya çıkacaktır. eğer ilk denemede görüntü oluşmazsa denemeye devam edin. bir kaç denemenin sonunda gelecektir. ruha sorularınızı sorduktan ve konuşmanızı tamamladıktan sonra onun ruhunu tekrardan çağırmayacağınızı taahhüt etmelisiniz. sonra “sana ait eşyayı bu ateşle yok ediyorum” deyip ölüye ait daha önceden enerjinizi yüklediğiniz eşyayı ateşin içine atın ve “sen “ruh ismi”sana açılan bu kapıyı bu isimlerle mühürlüyorum huzurla gidebilirsin ıod,ıah,vau,zıo” (dipnot: eğer dördüncü aşamaya kadar gelemeyeceksiniz birinci aşamayı kesinlikle yapmayın, çünkü birinci aşamada açtığınız kapıyı dördüncü aşamada kapayacaksınız.ve bu kapının kesinlikle kapatılması gereklidir. bu uyarı altın şafak düzenlemesinde yer alıyor. diğer kitaplarda bu uyarı verilmemiş tercih sizin.)

http://2.bp.blogspot.com/...swe_e/s320/necromancy.jpg 
Önceki
Sonraki »