Cinlerle 1 gün. ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Cinlerle 1 gün.


12 yaşında yaşadığım bu olayda biçok şey benim için anlam ifade etmeye başlamıştı. o zamanlar inanmakla inanmamak arasındaki ince çizgide gidip geliyordum sürekli.


okurken bunları dinleyin süper oluyor
http://www.youtube.com/watch?v=w_0gihoebqa 

http://fizy.com/#s/1c8vqu 
http://fizy.com/#s/11ajn1 
http://fizy.com/#s/1h6lwu 
http://fizy.com/#s/1bumqq 
http://fizy.com/#s/1jr2b8 
http://fizy.com/#s/28kwxy 
http://fizy.com/#s/16jtjx

ateist değildim fakat birşeylere de inancım yoktu. 12 yaşındaydım ve herşey çok normalmiş gibi gözüküyordu. sıradan bir hayat sürüyordum . hiperaktif bir çocukluk dönemi geçirdiğim için benimle arkadaşlık etmek isteyen pek insan olmazdı. yerimde duramazdım ve diğerlerinin uyuşuk insanlar olduğunu söylerdim . haliyle bu da o yaşta kavgalara neden olurdu. o zamanlar anaya bacıya küfür etmek mi vardı lan eheh. saçma sapan laflar yüzünden kavgalar çıkardı ve sonra hçbişey olmamış gibi
evlerede dağılırdık ama ben herzaman kötü bir izlenim bırakırdım arkadaşlarımın gözünde.
arkadaş diyorum fakat onlar beni öyle görmüyordu esasen. bir bakıma asosyal olacak olduğumun göstergesiydi tüm bunlar.ben hariç herkes farkındaydı bunun fakat ben hiç aldırmadan yaşıyordum hayatı. daha önceki hikayelerde annemin ne derece iyi olduğunu anlatmıştım kısa olsada.o zamanlar keşfediyordum bu tarz garip olayları. evde kapıların açılıp kapanmasın , pencerelerin birden bire açılması , evin içinde duran çiçeğin sabah kapının önünde olması falan.
ürkütüyordu beni ama o zaman ben ne anlarım cinden periden amına koyim babam falan yapıyordur sanıyorum. kendisi pek çiçekleri sevmez o yüzden atıyordur diye geçiştiriyorm fakat kapı ve pencere konusna bilimsel ya da mantıklı bir açıklama getiremedim. o yüzden onada istemdışı olara rüzgardır rüzgar diyip geçiyordum eheh. yine böyle okula gidip geliyorum falan 
o günde okulda basketbol takımı seçmeleri var. zaten seçilememişim kafam bi ton . ona buna dalıyorum sınıfta. 12 yaşındayım fakat 173 vardı ve iriydim. okulun 2. en uzun çocuğuydum
kızlarla falan yürüyorduk mahalleye kadar kimisi " aa kardeşin de mi başladı okula " diye soruyordu. gülüyodum fıtıfıtıftıfıtı diye.
neyse eve geldi o gün ben canım sıkkın flan. anne dedim uykum var benim yemek yap
yiyip yatayım. tamam dedi içerde bişiler hazırladım git ye yat. iyi falan dedim geçtim mutfağa
bişiler yedim sonra yattım. 
karabasan diye birşey vardır bilir misiniz bilmem fakat şimdiki gencolar ya da inanmak istemeyenler ona psikolojik diyor ne bileyim rüya falan diyor. 
kıpırdayamıyorsun amk . görüyorsun , duyuyorsun , nefes alıyorsun ama konuşamıyor ve kıpırdayamıyorsun. kitleniyorsun yatağa. bi çok kaynakta karabasan yüzünden ölen insanları yazar ama ben öldüklerine inanmıyorum * karabasını dövmek için gece beklediğim bile olmuştur. yeter lan yeter gelme artık diye geceleri bekliyordum yarı uykulu. geldiği zaman dalacaktım falan kafamda bi ton senaryolar uçuşuyor ehehehe. ulan hep aynı rüyayı görüyorum ama o yüzden karabasana kılım.mahallede top oynuyoruz işte sonra top yıkık bir binaya kaçıyor.
atan alır diyorlar ama kimse siklemiyor. hadi sen gir sen kocamansın bişi olursa döversin falan gazlıyorlar beni. kızlar falan da var ya hemen atlıyorum içeri ben tabi. bakıyorum bakıyorum top yok amına koyim . arkamı bi dönüyorum en son kata çıkmışım millet aşağıdan bağırııyor dikkat ettttt dikkattt et diyeeee. tamam diyorum dönüyorum arkama merdivenden ineyim dışarı çıkayım diye. ulan bi adam var karşımda ama kıpkırmızı gözler . zaten onu görünce başlıyorum bağırmaya imdatttttttt diye. bi an heryer çalılık falan oluyor ağaçların arasındayım. bi bakınıyorum nerdeyim diye. bizim bahçeye giden yoldayım ve o yolda çok tenha amına koyim kuş uçmaz kervan geçmez. millet kendi bahçesine gitmek için bile zar zor kullanır olu yolu düşün öyle berbat bi yol. ağır adımlarla yürüyorum ben yolda topu arıyorum tabi bi de. bi anda o adam karşıda beliriyor gel diyor topun burda. tamam abi diyorum gidiyorum oraya doğru bi tane baraka gibi bişey var işte onun içinde diyor top. içeri giriyorum abi bi anda beni yatağa bağlamışlar olarak geçiş yapıyor ekran. ellerim kollarım bağlı kıpırdayamıyorum. başımda 2 kişi var bitanesinin sesi tom waitsin sesi gibi amk o kadar gür kü konuşurken hırlıyor adam düşünün. günde 7 paket sigara içiyor sanırsın ses tellerini siktiğimi. gözleri kıpkırmızı onunda. diğeride benim ağzımı falan tutuyor konuşmayayım diye. ama enteresan bişeyle tutuyor ağzımı dokunmuyor yani bana. 
öteki adam bana diyor ki " uyandığında buraya gelmezsen topu ve arkadaşlarını unut " sonra suratıma bi dokunuyor cısssss diyeeee yanıyor lan suratım. nasıl bağırıyorum ama öyle böyle değil.ulan gözleri bi açıyorum annem yanımda geçti oğlum geçti diyor. hergün bu rüyayı görüyorum ama ben . dizi şeklinde tabi devamı oluyor rüyanın ve her gece görüyorum işin garibi.
bu rüyalardan bizimkilerin haberi yok onlar sadece kabus gödüğümü falan zannediyor ben ayıktırmıyorum çünkü ayıktırırsam yok psikoloğa gidecez bilmem ne ayakları çekecekler.
o hafta bi kızla tanıştım ehehe öğlencilerden. biz beslenme tenefüsüne çıkmıştık 15 dakikalık
falan neyse maç yapıyoruz basketbol direklerinin arasını kale yapmışız . ben kaledeydim baktım bitane kız var . sihirli annemdeki çileğe benziyor lan kız hafif çilli milli çok hoşuma gitti.
benim de gözlüklü kızlara zaafım vardır amk * ama öyle dallama gibi kavanoz götü gözlük takan kızlar değil tabi. gözlük yakışacak aga. hiç unutmuorum üzerinde tivitili bir kıyafet vardı .senin adın xx mi dedi ? evet dedim ne oldu hayırdır ?
ya dedi işte çok yakışıklısın. ehehe swh kızardım amk . o ara zankkkkk diye bişey geldi kulağa
kulağıma gelen şey 5 numara mikasa toptan başkası değildi... 
bu hemen geldi işte iyimisin falan diye. bildiğin yamuldum amk zaten kafam kıza dönük o ara top geliyor onun etkisiyle takıldım yapıştım yere.abi kız elimi tuttu lan . daha önceden beri böyle beni takip ediyormuş o gün onların hocası yokmuş okula gelmişler 2 arkadaşyıla işte 1 ders sonra bizim beden dersi var biz de bahçede olacaz o yüzden onla bol bol muhabbet şansım olacak. daha 12 yaşında romantikmişim lan ben aslında ehehe swh. kızın yanına gitmeden önce meybuz aldım geldim portakallı. havalar ılımlıydı bu taraflarda martta başlar ısınmaya neyse meybuz yiyoruz işte dilini falan çıkartıyor böööö bak turuncu oldu ihihih yapıyor saçını falan tutuyorum tokan çok güzelmiş bana versene dedim. olmaz dedi. neden dedim sen de bilekliğini ver dedi. o an sol kolumu kesiğ komple kıza hediye edecektim al senin olsun diye.
gözlüğünü ver bakayım bi yaa dedim aldım gözlüğü koca kafama taktım ama senin burnun bi de kafan büyük sana olmadı bu dedi. ben çirkin miyim ddim jlasdhadksahd artık nasıl bir psikoloji amk ufacık velediz daha. yoo dedi gözlerin çok güzeller
çünkü şuan sana bakıyor o gözler ondandır diye hayvani bir laf ettim 18 yaş falan olsaydım kesin verirdi oracıkta kız ama daha 12yiz işemekten öteye gidemiyoruz. 
adresini versene dedi . neden dedim mektup yazalım dedi.iyi dedim olur hiç mektup arkadaşım olmamıştı amk 3 gün sonra mektup geldi kokulu falan 
sadece naber yazmış dangalak asdasd " iyidir .d.d "yazdım yolladım amk babamın parfümünden sıktım bi de kağıda ohh misss aklımı seveyim.
1 hafta falan okulda göremedim lan kızı bi denk gelemedik amk o öğlenci ben sabahçı ama ben hep ön kapıdan çıkıyorum o arkadan geliyor. onlarn evi üst tarafta bzimki okul karşısında.
o gelsin triplerindeyim işin açığı. herneyse babacanlar günler akıp gidiyor falan tabi biz ilerlettik muhabbeti kızla. ananesinle falan tanışmıştım ama gariplikler başlamaya başladı amına koyim.bu kızın annesi falan görmüş beni aman demiş o çocuk tekin değil onla dolaşma etme bilmem ne saydırmış. okula geldi bigün ağlayarak işte konuşuyoruz bunla böyle böyle dedi üzüldüm amına koyayım. sonra bunun lisede hazırlık okuyan 14 yaşında bir abisi vardı. liseden arkadaşlarıyla beni dövmeye gelmişler okula :( 4 kişiden bi temiz dayak yedim
hani biri bana vursun ben amına korum felsefesi var ya . yalan o iş amına koyim
4 kişi girdiler bana. 1 vuruyorum 8 yiyorum sağlı sollu yumrukluyorlar
kapandım yere artık nabayım. hayat üçgeni kurdum hemenç ( ilk yardım ve trafik dersinde öğrenmiştim amk )
eve gittim gömleği falan çıkardım heryer kan amına koyim ağız burun dağılmış. tabi annem görünce direk olaya el attı. o zamanlar neler olduğunu bilmiyorum ben anlamıyordum o işlerden ta ki 1 2 hafta kadar sonra babamın eve gelip " kapının önündeki yağ ne " diye sorana kadar. annem bi durdu şöyle. onun bi bakışı vardır amk ne zaman öyle baksa " aha şimdi siki tuttular " derim.çünkü o bakıştan sonra hepi yarağı yer karşıdakilerin. nitekim de öyle oldu.
gelelim kapıdaki yağa. evinizin önnde girişte yağ gibi birşey varsa birisi size büyü yapmıştır. burdan bunu anlayabiliriz. sıcak suyla temizlenir ve güzel yıkanır. dualar edilir falan filan
ama bi kere yediniz o büyüyü ve mutlaka evinizin bi yerinden öyle yada böyle muska çıkacatır. o muskanın oraya nasıl girdiğinde asla ama asla bilemezsiniz ve bulduğunuzda onu yakmak için bi ton şey yapılır. 
daha önce bahsettiğim gibi benim validenin cinleri mevcut. 5 6 defa kendileriye konuşrken yakaladım fakat inkar etti. babam da yakalamış tabi babama anlatınca lan deli o deli boşver diyordu . ciddi ciddi sorular soruyordu lan . dışardan bakınca kendi kendine konuşuyor dersin ama durum hiçte öyle değil amına koyim. bi defasında istanbula gittim ben. babam aradı nerdesin oğlum diye. sanıyorlar beni dersteyim universtede. dedim baba okuldayım yurda gidince ararım.
5 dk sonra annem aradı istanbul nasıl soğuk mu diye. güldük ettik falan işte.herneyse kankalar bizim valide deli olduğu kadar akıllıdırda zaten bi bakışta ayıktı olayı falan hemen kurdu senaryoyu kafasında bi ton ıvır zıvır söyledi ulan dediklerinden hiç bi sikim anlamıyoruz orası başka muhabbet zaten. yok cin celbi diyor yok bilmem ne mühürlü daveti işte muska yazılır
sabunu suya atarsın saç çıkarsa şöyle olur yıldınızname bakalım suratlarını görürüz kimlerin yaptığnın falan bi ton yardırıyor kadın.
bunun bitane eski bir kitabı var amk necronomion gibi. 
amk küçükken bakardım içine falan pasta tarifi derdi bana . ulan pasta tarifi türkçe yazılır . türküz amına koyim yani 
saçma sapan bir dilde yazılmış bi ton yazı var ben de bakıyorum bunlar ne anlama geliyor.
yok 2 gram yarak tozu , göte sürülmüş ağaç kabuğu , üstüne işenmiş kaplumbağa kıyafeti falan böyle sikko sikko şeyler türkçe yazıyor içinde.neyse ben kitaptaki sikko şekilleri falan araştrıyorum amına koyim ama kayda değer bişi yok yani. la dedim annelik bu ne ?
dedi sen anlamazsın koy onu yerine . zaten 3 kere gördüm o kitabı ondan sonra görmedim nereye sakladıysa artık bunun bi odası var . oraya sadece kendisi giriyor başkasını sokmuyor değişik bir kilidi var amk. hani zor bela bişi oldumu öyle giriyoruz odaya git şunu al diyo anahtarı veriyor
o ara bakıyorum bakabildiğim kadar ama anlamıyorum neler olduğunu tabi. çok enteresan amına koyim
herneyse bu yağ mağ olayı üzerine anladık ki bize büyü yapılmış. benim aslında böyle biri olmamın sebebi oymuş beni sürekli sikiyorlarmış haberim yokmuş
o kızın nenesinle bizimkilerin daha önceden bir husumeti mi ne varmış. ulan husumet varsa çıkar sıkarsın 2 tane . hani erzurumluyuz bi yarımızda urfalı
her türlü kan davasına gireriz ayık olun modundayız. ama böyle cinli perili büyülü magicli harry potter gibi işler olunca insan ister istemez değişik hallere bürünüyor amına koyam.ben herşeyi normal yaşıyorum fakat gariplikler var amına koyim. gördüğüm birini bidaa görmüyorum
ulan adam okula yeni gelmiş ertesi gün başka okula gidiyor falan onun taşşağını yapıyoruz okuldaki kankilerle. 
bana sataşıyorlar hep 4 5 kişi giriyorlar bana ( şakasına tabi ) beden dersinde . minderlerin üstünde yığıyorum bunları sonra beni yığıyorlar
kitliyorlar amk kolları bacakları kıstırıp kıpırdayamıyorum eheheh swh derken geçiyor böyle zamanlar. ama rüyalar devam ediyor tabi
artık dizi boyutunuda geçti rüyalarım canlı canlı yaşıyorum gibi geliyor o beni ürkütüyor.
annem hala bir çözüm bulmuş değil. babamın zaten dünya sikinde değil. anneannem haftanın 3 günü bizde takılıyor elinde kuranı kerim sürekli başımda okuyor beni bişiler yapıyor. annenem okudulda xp geliyor skillerim açılıyor sanki amk okula öyle gidiyorumbi sabah okula gittim. evden çıkmadan önce annem dikkat et dedi. ulan kadın hiç öyle bişey demezdi bana kafama da takıldı
annem bilir benim ne kadar cesaretli korkusuz olduğumu hani gidere gider yaptığımı ama öyle demes benim garibime gitti. kafamda kuruyorum yine ben
ulan bu kızın abileri gelcek heralde valide hisseti bi sikler olcağını ondan dedi . okula gittim bizimkilere dedim böyle böyle olabilir beyler
adam topluyorum. iyi dedik işte devam ediyoruz ogün okula. o günde okulda piknik mi ne varmış. öğlencilerle beraber pikniğe gidecekmişiz
8/a 8/b
8/c 8/d falan diye eşleşlemeler yapılıyor. her sınıf bi sınıfla eşleşecek işte. bize de bi sınıf denk geldi amına koyayım.
bizim sınıfta lütfi diye bi sikko vardı. sarışın piç gibi bişey annesi moldovyalı ( orospu mu bilmem ) onun kavga ettiği elemanda bizim eşleştiğimiz sınıfta.
bunlar anlaşmışlar. pinkiğe gittimizde kavga etcez diye. işte neyse herşeyi aldık ettik eve uğradım halım kilim paspas ovarlok ne varsa topladım geldim
anne dedim böyle böyle. tamam dedi dikkat et kendine kaybolmayın oralardan.
herneyse şarkılar söyleye söyleye gidiyoruz. herkes 10 ar lira veriyordu hocaya et met bişiler alınacak köfte sucuk ıvır zıvır. sikerler dedik ya
biz de alkole dayıcaz. o zamanlar yetimiz amk 2 birayla tırt oluyoruz am göt havada. la dedik açık havada olcaz. ekmek aralarını alır sıvışırız nevalaleride saklarız oraya bi yere orda demleniriz.
iyi falan dediler . başladık yürüyeye gidiyoruz işte pinkik alanına. gitceğimiz yerde aydının bi ucu amk. ama uzak değil yani sadece dağ yolu zorluyor adamı biz de yakınlarda bi yerde takılcaktık. yamacın diğer tarafına çıkalım dediler. 1 saat yürüdükten sonra oraya vardık.
herkesin zeytin bahçesi vardır o mevkide. sit alan sayıldığı için bırak kulübe dikmeyi tahta çakamassın kuma. belediye sikertiyor.
ama orda bi çadır gözümüze çaprtı amk . biz herşeyi kurduk ettik orda eşyaları bıraktık. aklımız çadırda ama... 
bizim piçler diyor olum hadi çaktırmadan sıvışalım . lan durun olum lutfinin kavgası var ondan sonra gideriz dediler iyi dedik madem amk.
lutfiyle o çocuğu kavga ettiricez böyle aşşağı ormana doğru yürüdük. zeytin topluyor edasında maç yapıyor edasında çemberimsi bişi oluşrurduk
ortada bunlar kavga ediyor kavgaya karışan olduğu zaman hemen ona da bi rakip geliyor öyle kavga ediyorlardı 
fight clup terkti amk. ama deliknalıydık lan o zamanlar biz. okuldaki kavgalar hiç 10 vs 1 olmazdı. kimin kimle problemi varsa
1vs1 takılırdı. karışana karışırlardı falan. neyse lutfi bi güzel sikti elemanı . bizim öteki eleman azcık hırpalandı ama o da sikti ( götü sağlamdı bi de onn etkisi var ) 
diğer sınfıtanda da samimi olduğumuz 4 5 piç var onlara anlattık olayı . tamam dediler gidek orda içek.
çadırın yan tarafında 1 2 delik var. böyle eski püskü bişey zaten
kullanmadığı belli ama ne olur ne olmaz kontrol edeceğizçadır da büyük amına koyim. 7 8 kişilik çadırlardan. bellki oraya gelenler malzemeleri falan oraya koyuyorlar işte sonra araba geliyor ordan çekiyorlar
kafada bunları kuruyoruz. adım adım yaklaşıyoruz çadıra. o yaşta sigara içen piçler vardı bizim çıkardılar sigra tüttürüyorlar.
ben de kristal kola almıştım köy bakkalından. başka kola yok amına koyim ne yapayım. içim yanmış.
ulan çadırın yanına geldik bakınıyoruz işte delikten bakıyoruz falan karanlık gibi duruyor
çadır siyah bi de pencere falan yok. neyse ordan bizim kızlardan çıktı geldi. diyoruz kızları atıp içerde iteleyek mi ehehehhe
o zamanlar dayamak vardı. dayamayan piç varsa kesin gaydır. bunlar çadıra falan bakıyor delikten bakmaya uğraşıyorlar o ara elliyruz bunları mıncıklıyoruz zaten hepsi abaza amk kızların erkeklerde öyle durup durup öpen kızlar vardı siki taşşağı elleyen kızlar vardı. bitanesinin gögüsleri ellemiştim hiç unutmam 2 gün uyuyamadım sevinçten amk. nohut gibiydi ama olsun sonuçta meme yani bi kızın memesini elledim öptüm asdf
neyse çadırda takılıyoruz . kızlar dedik bak bunu kimseye söylemeyin hocalar falan görmesin yoksa buraya salmazlar bizi. söylersiniz sizi içeri alır kukularınıza pipilerimizi deydiririz. ihihihiih sapıklar iihihiih dediler göttleri attıra attıra gittiler.dedik tamam ortam bize kaldı. çadırı açın lan falan yaptılar. dedim siksen ellemem banane parmak izim falan kalır sonra ahahahah falan yaptık ettik
bizim ipnenin biri haşırt diye fermuarı içeri giriyim bi de ne göreyim amına koyayım. bitane masa var ama tanıdık geliyor bana o masa
daha önce gördüm o masayı ben diye kafamda gel gitler medceziler yaşıyorum levent yüksel söylüyorum. çok garip bi sahneydi o sahne yani değişikti.
lan ne yapıyorlar burda amına koyim diyolar ahaha gülyoruz ediyor bi yerde karı donu buldular. çakozlayanlar ahahah karı sikiyorlar lan falan diye gülüyor biz de gülüyoruz tabi. neyse biraları falan aldık geldik orda koyduk oraya. sonra mangal yapıldı işte aldım köfte ekmeği ben tin tin tin gidiyorum çadıra. arkdan gelenler var önden çaktırmadan sıvışanlar var. adres belli amk 
köfte ekmek bira yapıaz.neyse girdik çadıra halo biraları açtık herkesde 1 ekmek var ohhhhhhh muhabbet koyu . koyu dediğim yok ayşenin amı nasıldır
yok fatmanın götü nasıldır . seninki kaç cm ? en fazla kaç kız siktin yalanlar dolanlar havada uçuşuyor. herkesde bi ben daha iyiyim havası var tabi. attıkça atıyoruz. cerendi benimki olayları oluyor falan neyse yedik içtik amk dediler kızlarla beraber saklambaç oynayalım. koca orman amına koyayım
süper olur dedik. topumuzda var hem toplu saklambaç oynadık. top dediğim ali diye bi arkadaş var ondan. 
hep o ebe oluyordu . biz saklanıyorduuk. ulan ben bi fırladım çadıra doğru. baktım önden 5 6 kişi gidiyor çadıra doğru işte. ben de arkadayım
girdik çadıra oh tamam bu salak hayatta bulamaz bizi burda yapıyoruz. aylinle ceyda diye 2 tane kaşar vardı bizim sınıfta amk. derste silgiyi yere atar
eğilir almak bahanesiyle külotlarına bakardık bunlarda çakozlardı bacakları açardı oyhhhh der hemen kendimizden geçerdik.
işte çadırın ön tarafından hafifçe kafayı çıkarıp bakıcak tabi hemen damladık arkalarına bizde kafayı çıkarırdık ama maksat o değil dayardık amk. 
2 3 kşi dedi lan biz şuraya kaçıyoruz sigara içicez orda sonra tüyeriz sobeleriz iyi dediler fırladılar işte 3 kişi kaldık çadırda . aylinde fırladı çadırdan ceydayla ben kaldım
ceyda dedim bak bakayım geliyor mu
bakıyor bu bende arkadan dayıyorum. çek şunu dedi adasdadas bişi olmaz dedim bi 15 dakka falan dayadım ama rahat . sonra fırladık ettik işte sobeledik bilmem ne o gün bitti eve geldik.
nasıl yorulmuşum ama. anne dedim banyo etcem toprağın içinde yuvarlandık ettik bugün. ya dedi baban zeytinliğe gitcek sen de git biraz daha yorul gel
ne işim var dedim yaa. ya kum taşıncakmış yardım et dedi. istemeye istemeye gittim babamla amk. baba dedim şurda çadır vardı bugün takıldık baya
ne çadırır lan dedi.
baya dedim çadır işte eşya meşya koyuyorlar. amk oraya gittik aynı yere . sigara izmaritleri falan duruyor ama çadır yok amına kodumun yerindenasıl yaa dedim çadır vardı burda baba kaldırmışlardır dedim. maykıl sikkofield gibi adam amk
toprağa baktı biraz ayağınla deşti etti. yok dedi kurulmamış kurulmuş olsa iz olurdu bi de bu zemin düz olurdu dedi. o an anlamadım ama hak verdim
toprakta bi sik yoktu . ulan kafayı yiyecem amına koyam. öğlen oynadığımız içinde ceydaya dayadığım çadır yok. ses etmedim gittik babamla
kum falan çektik biraz taşıdık onları arabaya. pikap araba var bizde 8 10 çuval kum çektik. sonra baya bi yoruldum babam şarap almıştı
2 3 kadeh şarap içtik pederle eve geldik kafam 10 numro ama. banyo ettim falan dedim yarın okula gitmicem ben öldüm çok yoruldum
veli toplantısı var zaten öğleden sonra
o yüzden 3 ders olcakmış gitmicem dedim. iyi tamam o zaman gitme dedi. lan yatağa yattım sarhoşumda zaten. banyo ettim ama nafile 
kafam hala çadırda
bizimkilere çağrı atıyorum onlar çağrı atıyor falan sınıftaki herkese çağrı atıyorum uyanık olanlar geri dönüş yapıyor.
kendi kendime cassio saatimde maç yapıyorum . 00 00 yakaladın mı gol oluyor işte 99 da penaltı 98 de bi daha atıyorsun falan kronometrede.
bilenler bilir o oyunu ehehe. kafam dağılsın diye onu oynuyorum ama aklımdan bi türlü çıkmıyor bunda bi iş var diyorum lan nasıl olur.
ertesi gün olsun okulda sorarım millete diye bekliyormneyse sabah okula gidiyorum ben işte samimi oludğum 1 2 kişi var bi de onlarda vardı çadırda işte onları çekiyorum kenara beyler bişi sorcam ama dalga geçmek yok diyorum. tamam lan sor falan diyorlar. geçen pikniğe gittik ya hani dün değil evelsi gün eee diyorlar. orda çadır vardı hatırlıyonuz mu lan diyorum. ne çadırı olum çadır madır yoktu amına koyim diyorum. lan olum çadır madır yoktu diyorlar. olum biz giderken bira aldık mı ? aldık diyorlar
köfte yedik mi yedik diyorlar bunları çadırın içinde yapmadık mı diyorum ? ahahahha manyak mısın amına koyim orda mağara gibi bi yer vardı oraya girdik içtik sıçtık sen sarhoş oldun biraz sonra gittin hasıra yattın diyorlar.lan diyorum bitane kadın donu vardı amk ormanın içinde beraber bulduk diyorum
lan sen uyuyodun o nasıl gördün diyorlar. olum uyumuyordum amına koyim ya diye diretiyorum ben olayı bunlara ama kimi görsem eheheh 1 2 saat uyudun lan temiz hava mı çaprtı diye taşak geçiyorlar benle. ama inanasın gelmiyor hiç ben herşeyi hatırlıyorum adamlar benim hatırladıklarımı doğrulayıp geriliyorlar amına koyim olum nerden gördün lan falan diye. ben uyuduktan sonra saklambaç oynamışlar işte
oynayanları tek tek sayıyoyrum sigara içenlere diyorum tam şurda sigara içtiler işte şu ağacın altında şunu yaptılar ayline dayadı hatta diyorum
olum nasıl lan yani olum bak bak korkutma amına koyim lan kafamız karıştı diyorlarulan am fortlamasına dönmüşüm zaten o an . herşey bi anda anlamsız geliyor. aslında görmediğim şeyleri görmüşüm ama millete orda olduğumu kanıtlayamıyorum . ondan bundan duydun deseler kim bana anlatacak ki o kadar ayrıntısına kadar onu düşünüyorlar ben iyice kafayı bozmuşum.
lan öyle böyle derken eve gidiyoruz . anneme anlattım bi tek tepki verdi kadın " allah allah " dedi ve sustu. 
makarna yaptım dedi sarımsaklı yoğurtla sosta var gel ye hadi bırak şimdi onları dedi. zaten ben sarımsaklı yoğur ve sosu duyunca topukları göte vura vura mutfağa fırladım. hayvan gibi yedim sonra odama geldim oturdum ders çalıştım 2 3 saat. pcyi açtım amına koyim kontorlu internet vardı o zamanlarda.
ixir mi ne sikimdi. bilgisayarda windows media player yok ama ben nete gircem diye kasıyorum nettede bi sik yok aslında ne yapcam bilmiyorm
sırf hava olsun diye işte egolar siker. akşam oldu oturduk babamla satranç oynuyorz falan muhabbet ediyoruz gülüyoruz işte saat 21:00 hadi bakalım yatağa dedi.
ulan hep 21:00 da yatardım amk :( neyse bro yatar yatmaz uyumuşum. yine herzamanki gibi bir ekran belirdi ve bi önceki gün gördüğüm kabus adlı dizinin devamını izlemek üzere ayrıldım annemle babamdan. 

okulla beraber pikniğe gidiyoruz. ulan diyorum bu sahneyi hatırlıyorum ben bi yerden. eşlemede aynı sınıf çıkıyor . lutfinin kavga edecek olduğu sınıf işte. piknik yolunda ilerken çadırı görüyoruz. 
herkesin kafada çakallar beliriyor tabi. köfte ekmek bira ve mekan çadır. gidiyoruz kuruluyoruz oraya falan . o gün piknikte ne yaşadığımı sandıysam rüyamda hepsini görüyorum . saklamabç sırasında ceyda kalmıştı bi tek çadırda itşe ona diyorum bak bakalım gelen var mı? tam kafasını çıkartaak ben de dayıcam arkadan.bu çadırın dışına çıkıyor ondan sonra herşey kayboluyor. sadece çadırda ben varım masa var.
yine o 2 adam var. beni yatırıyorlar ordaki masaya. ellerim ayaklarım bağlı olarak değişiyor rüya arkada ateş gibi bişe yanıyor. 
bana sordukları soru hala aklımda. " hala devam etmek istediğine emin misin " diyorlar. ulan diyorum neye devam edicem içimden.
içimden geçenleri okuyabiliyoruz diyorlar. inanmıyorum aklımdan saçma sapan bişey geçiriyorum ve zırt diye söylüyorlar. sonra yine elini yüzüme getiriyor okşarmış gibi bi koyuyor casssssss diye bir yanıklık hissiyle uyanıyorum. 

bi uyandım annem beni izliyor. yok bu böyle olmayacak dedi.
anlamsız anlamsız bakıyorum kadının suratına amk.
sen dedi okula git sonra gel halledelim. 
işte herşey o zaman başladı.kalktım elimi yüzümü yıkadım içeri geldim. kahvaltı hazır sıcacık çay var. ohh dedim biraz olsun rahatladım 
annem geldi yüzünü yıkasana oğlum dedi. bi baktım şöyle suratına ama değişik oldum . gittim aynaya baktım lan çapaklarım duruyor.
daha 10 saniye önce yıkadım suratımı. geldim oturdum kahvaltıya ekmek kızartmış bi güzel.
lan çemen çok severim ben bilenler vardır muhakkak bilmeyenler için kahvaltılık sos diyelim. çok az farkı vardır çemenle sosun neyse
ben çemene abandım. ekmeğe sürdüm. ulan ekmeği yiyyorum yiyorum bitmiyor. 8 tane zeytin yedim çekirdikleri koydum ama tabakta full zeytin dolu
2 tane ekmek var ve yarım saatte bitmiyor ekmek. noluyor amını sikeyim diyorum içimden. çayı yarılamışım ama çay hala çok sıcak.
10 dakkada soğumaz mı bi çay lan ? abi cayır cayır yanıyor hala. üstünden duman çıkıyor bardağın ama 10 dakka olmuş dolduralı
sikerim amına koyim yemicem lan bişey dedim kalktım giyindim. elbiselerimi giydim okula gideceğim
saat 06:45 falan. açtım kapıyı sokağa indim. elemanları çağırca işte zile basıyorum basıyorum kapıyı açan yok
mahallede 1 gram insan yok. ulan diyorum ne oluyor kafayı yiyeceğim.http://fizy.com/#s/1h6lwu 
okul yolunda ilerliyorum. 300 metrelik bir yol var dümdüz o yolda gidiyorum. etraf daha yeni aydınlık fakat kimse yok. ses seda çıkmıyor
ayağıma bişi denk geliyor tak tuk ses gelince ürküyorum istemsizce. paranoyaya kapılmışım zaten evde olanlar yüzünden bi de yoldaki sikko durum iyice ödümü kopartıyor. ulan benim bildiğim millet işe gider o saatlerde arabalar olur ama arabalr yerinde duruyor kimsescikler yok sanki ihtilal olacak da dışarı çıkma yasağı var. ben de önde ismet paşa gibi sik sallandıra sallandıra tek başıma gidiyorum. durum aynen o halde yani.
yürüyorum boş boş bi tane eleman gördüm. abi dedim bakar mısın ? adam döndü bana
buyur dedi.
insanlar neden yok dedim hayırdır?
bilen biline sormak lazım gel benle dedi. 
yok dedim abi okula gidicem ben . iyi madem bak köşede adam var dedi. la demin yoktu o adam yani ne ara geldi oraya. neyse dedim gideyim sorayım adama ben. gittim abi dedim bugün okullar mı tatil. yoo dedi hayırdır. ne bileyim kimse yok
sen git okula git dedi.
bastım gidiyorum okula ağır ağır ama biri beni takip ediyor belli yani. o kadar sessiz bir ortamda yürüyorsun 
kendi ayak sesinden başka ayak seslerini de elbet duyarın. arkadam bi topuk tıkırtısı.
okulun oraya yaklaştım hızlı hızlı yürüyorum ama nasıl korkuyorum.
ulan okula varamıyorum ? 0kul 50 60 metre ilerde nerdeyse koşar adım gidicem ama okula varamıyorum .
cesaretimi topladım arkama döncem kim bu lavuk diye. babamın isveç çakısı vardı bana verdiği. ne olur nolmaz taşırım. attım cebi ele çıkardım
arkayı döndüm kimse yok.
hay amk dedim ohhh elim ayağım boşaldı 
önüme bir döndüm zankkkk diye o adam çıktı karşıma.
bak dedi okulda kimse yok eheh eve git sen dedi.
ulan bu kadar yolu boşuna mı geldim ben dedim.neyse dedim yapcak bişi yok vurdura vurda ev yolunu tuttum ben. gene ıssız yolu tek başıma gideceğim için göt yusuflarda. 
döndüm gidiyorum işte tıngır tıngır yine evle okul arasındaki 300 metrelik yola geldim. yine kimse yok yine evler boş ve yine o abi.
abi dedim hayırdır sen aşşağı iniyordum 
ehehe bi bilene sormak lazım gel dedi. la dedim taşak geçiyon abi. efendi ol koçum diye çıkıştı bişi diyemedim amk.
yok dedim neyse ben eve kaçıyorum. eve geldim kapıyı çaldım işte annem açtı hoşgeldin oğlum deid nasıl geçti okul.
ne okulu yaa dedim. ee okula gitmedin mi nerdesin kaç saattir dedi.
saate baktım saat 13:40 amk
ulan anlam veremiyorum patır kütür içeri giriyorum . annem yapıştı hemen ne oldu bişey mi oldu diye
ya yok dedim anne ne olacak gittim gldim işte dersler iyiydi falan gittim geldim okula dedim. 
odama girdim giyiniyorum bu çıktı geldi. bugün okula gitmemişsin veli toplasında konuştuk hocalar msj sistemi yapıyor artık gitmediğin zamanlarda haber gelecekti dedi ve bugün gitmemişsin dedi. şok oldum amına koyim kadına ne anlatıcam şimdi onu geçtim nasıl anlatıcam
deli damgası koyucak direk bana kafayı yicem . anne dedim bugün çıktım okula giderken kimse yoktu ne mahallede ne okulda bi tane adam gördüm işte böyle böyle anlattım. adam kır saçlı 170 boylarında mıydı dedi
evet dedim sen nerden biliyorsun. hmmm dedi bu sonra neyse hadi sen ders çalış biraz dedi. iyi dedim oturdum ders çalışıyorum
işte pat diye kapı açıldı babam geldi. oğlum nasılsın iyimisin durumun nasıl oldu falan diyor 
ne oldu amına koyim dedim kafamı çevirdim yataktayım . ulan işler yarak gibi oluyor
rüya mı gördüm acaba diyorum ama rüya görsem anneme okulu nasıl anlatıcam 
annem geldi bugün okula gitmedi dedi. çok hastaydı rahatsızlanıp gelmiş bizimkini görmüş dedi.
bizimki diyince babam bi geri bastı. nası yani dedi
öyle yani görmüş dedi. ee bunun onlarla ilgisi var mı dedi. büyük ihtimal dedi
erzurumdaki cemaatcileri aramak lazım falan dediler ya da beni oraya yollacaklar işler karışıyor hafif hafif ama ben çakozlayamıyorum durumusaçma sapan bi hal almışım zaten herşey yarak gibi gidiyor o andan itibaren. lan diyorum ne oluyor bana amına koyayım akıl oyunlardaki john nash gibi kafayı mı yedim acaba. konuşmalar gerçek yaşanılan gerçek fakat olay yerinde ben yokum ama yinede biliyorum herşeyi ben. nasıl olduğu merak konusu oluyor bende. annemle peder az buz konuştuktan sonra valide kitli odasına gidip bişiler arıyor neyse ordan bi kaç alet edebat çıkartıp bişiler yapıyor
derken anneannem çıka geliyor işte dedem falan toplanıyorlar nedir ne değildir nasıl olcak diye.
gerçeği orda öğreniyorum . bana cin musallat etmişler kafayı yemem an meselesi . gördüğüm şeyler onlarmış falan bu tarz şeyler anlatıyorlar fakat ben siklemiyorum hani. ulan şimdi aklı mantığı yerinde olan bi adam gidipte millete lan ben cin gördüm demez
dersende sonuçlarına katlanırsın. benim gidipte okulda " la beyler cinlerle kanka oldum " diyecek halim yok.
zaten diyemem amk cin diyince ister istemez insanın içine bi korku geliyor
hele ışıklar kapalıysa ve oda da ayna benzeri kendinizi yansıtan bişi varsa kafayı çevirip bakmak bile adamı sikyor
hatta öyle bir hal alıyorsun ki pencereden bakamıyorsun sürekli tetik halinde oluyorsun
daha önce duyup ama duymamazlıktan geldiğin sesler seni ürkütüyor
mousenin kablosu takılır vızzt diye çıkar ona bile ürküyorsun amk o derece oluyor insan yanihttp://fizy.com/#s/16jtjx 
bizim evin 25 metre ilersinde ağaçlar vardır. çevrede 3 4 ev vardır bahçeli olan diğerleri apartmandır onlarda 100 metre ilerde işte. 
yani 100 metrelik alan ipsiz sapsız bir alan gibi duruyor geceleri. 
her sabah kalktığımda babam şunu derdi " gece nereye gidiyodun " 
ne bileyim amk gözleri açıyorum pederin kucağındayım beni eve götürüyor. saate bakıyorum 3 falan gözleri kapatıyorum açıyorum okuldayım.
ulan çok değişik bir durum oluyordu. herneyse ben gerçeği öğrendim tabi elim ayağım buz kesildi amına koyim
nasıl yaa nasıl olmuş şimdi ne kaldı nasıl oldu nasıl bitecek bu diye sayıklıyorum içten içe.
anneme soruyorum anne nasıl kurtarıcasksınız beni diye . olum okuyacağz edicez bilmem ne saydırıyor ama konuşmaları boğuk boğuk geliyor seçemiyorum.
sabah oldu kalktım giyindim. rüya mı değil mi diye kendimi cimcikliyorum canım acıyor . dedim tamam gerçekteyiz reel hayat siker hertürlü.
annemi öptüm harçlığı aldım fırladım evden. apartmana gidip arkadaşları çağırıcam işte o 100 metrelik yolda tıngır mıngır gıdılanıyorum.
ağaçlarının önüne geldim bizim çile orda. nabıyosun bu saatte dedim. bando çalışmalarımız var ondan erken geldik dedi.
ulan tarihe baktım daha eylül mü ne. niye bu kadar erken dedim. bilmem dedi güldü. iyi dedim yürü gidelim.
ben herşeyi unuttum ama görünce yelkenler indi hemencik. arkadaşların ziline bastım diyafondan seslendi geliyorm diye.
iyi dedik bekliyoruz. bu indir naber lan dedi iyidir dedim ya işte biz de ok... dedim baktım kimse yok :s
kim kimsiniz ki dedi. yok lan tek geldim dedim bozuntuya vermedim. okul yolunda yürüyoruz yine o adamı gördüm
la dedim dün bu adamı gördüm ben burda ne iş yapıyor bu yeni mi geldi mahalleye amk . yoo dedi ben de ilk defa görüyorum
kim acaba falan olduk. ne bileyim lafladık lafladık okula geldik. harbiden de bando çalıması varmış okulda amını sikeyimbenim gözler direk çileği arıyor. kime bakıyon la dallama dedi.
la dedim hani o kız var ya bizim. ehehehhe abisi seni dövmüştü olum akıllanmadın mı dedi. sen nerden biliyon lan dedim. bilirim ben olum dedi 
lan dedim bi gariplik var amına koyim. niye lan dedi.
lan sabahın köründe bando çalışması mı olur milleti deli mi sikti amına koyim dedim.
olum kıyafet falan alcaklar işte sonra malzemeleri alcaklar falan 12 1 gibi başlarlar dedi şimdilik bunlar yapcaklar fazla kişi olduğu için uzun sürer dedi
heee dedim. bi de bedenci yeniydi çok uyuz bi karı amk dikdatör gibi yarrak kafalı. baktım çilek orda gıdılanıyor
yanına iliştim hemen. biraz soğuk davrandı tabi . sorcam soramıyorum korkudan.
sen bugün bizim ordamıydın falan diye götüm yemiyor amk.ee dedim nabtın bakalım . napıyım sabahın köründe çağırdılar bizi bando için dedi.
yoldayken de kuzeninin major olduğunu söylemişti. major mu mayor mu ne sikimse işte. önde sopa tutan yarak kafa var ya.
benimde aklımda kaldı bu mu kuzenin dedi. evet de sen nerden biliyosun dedi . la böyle elim ayağım boşaldı amına koyim
titretme geldi bana ama çaktırmamaya uğraşıyorum. sen nerden biliyosun ded? onla da mı çıktın dedi.
yo öylesine sordum dedim. nerden bildin söleee dedi
ya dedim yok bişey
söleee diyor
ulan anlatıcam şimdi direk deli muamelesi yapıcak.
ne bileyim benziyorsunuz dedim
kuzenler birbirine benzer diye geçiştrdimiyi falan diye trip attı amcık. ders zili çaldı işte koştum girdim sınıfa ben matematik işliyoruz sıkıcı sıkıcı konular amına koyim zil çaldı işte
baktım herkes toparlanıyor gidiyor.
lan dedim nereye. la ders bitti manyak diyorlar. düştüm yere onu hatırlıyorum amk. bi afalladım elim ayağım dolandı saate baktım 12.40 falan mı öyle bişilerdi. 
eve koştum apar topar anne dedim böyle böyle ya noluyor kafayı yiyecem ben yardım et. sikko sikko şeyler oluyor anne nolur bişiler yap diyorum
aile doktorumuzu aradık . bana psikoloktan mı falan randevu aldılar bişi yaptılar. 
yarın okuldan çık hemen git dediler. iyi dedim yarın çıkar giderim
insepşın gibi yaşıyorum hayatı amına koyim . ertesi gün sabah okula gidicem babam bırakacak bu sefer ordan işe gidicek.
baba dedim bu adam kim. tanımıyorum olum dedi yeni geldi heralde öğreniriz . hayırdır dedi
ne hayırdır baba dedim geçen anlattım ya dedim. yoooo dedi :s
alla alla diyerek vardım okula . tam uyumalık ders var amına koyim fen bilgisi gibi yarak kürek bişi biyoloji işte
koydum kafayı yine gözleri bi açtım herkes toparlanıyor. 
aldım çantamı psikoloğa gidicem. yolda garip garip adamlar görüyorum amına koyayım
hayatımda ilk defa gördüğüm tipler. la diyorum bunlar kim amına koyim ne işleri var burda
burası elit bi cadde ne işleri var burda bu paçozların ne yarak yemeye gelmişler
yanımdan geçen bana bakıyor amk. neyse girdim ben psikoloğa 
merhaba hoşgeldin beşgeldin
anlat bakalım küçük bey dedi.
başladım anlatmaya ben" hmm " dedi. ee dedim neyim var. 
biraz arkadaş edin dedi. ne alaka amına koyim dedim ya bi ton arkadaşım var benim. ee evden çıkmıyormussun ama annen öyle söyledi dedi. sen muratı tanıyorsun di mi dedi ( oğlu ) he dedim halısaha falan yapıyoruz beraber dedim. ee dedi onlada konuşmuyormussun hiç
ya dedim ben baya sosyalimdir neden böyle diyorsun. hayır ne anlattığımı biliyordum.
kadın hmm dedikten sonra ne anlattığımı unuttum amına koyayım. kadın diyo
sen bana " çileği gördüm ama sonra yoktu okul gittim ordaydı konuştuk " dedin mi diyor.
ciddi ciddi hatırlamıyorum ne dediğimi . 
tamam dedim gidebilir miyim ben. tabi dedi annemi aradı konuştular güldüler ettiler çıktım ben aşşağı indim babam gelmiş almaya.
ne işin var la burda diyo. dedim böyle böyle baba. alla alla benim niye haberim yok
valla annem aradı dedim ya. eve gittik annem beni kenara çekti olum senin ne işin var orda dedi.
lan anne sen aramadın mı dedim. manyak mısın olum ben niye arayayım dedi. 
arama kaydına bakıyorum aranmış ama kim aramış. 
ulan annemin aradığını gözlerimle gördüm lanulan bi an evde işler karıştı. kim aradı sen mi aradın ben mi aradım noluyor kim kimi sikiyor bahçıvan nerde? hangimiz uşağız ulan diye
bi gerilim yaşadık küçük çaplı.
evde yaşananların zaten haddi hesabı yok. salonda oturuyoruz annemle . ben de o ara kızlarla msjlaşıyorum
telsim de 100 sms bedavaydı ozamanlar. teyy teyy
annem durdu dedi ki
alışverişe gitmiştir üstüne düşme. :s
ne nası ya yani nasıl oldu anne nerden anladın dedim.
ehehe vıckk vıckk msj atıyorsun sonra bekliyorsun geç msj geliyor dedi
son attığına cevap vermedi di mi dedi hee dedim.
5 dkkaya gelir dedi
yemin ediyorum gelen msj şu " canım rodiye gittik annemle mont alacaktık cevap yazamadım annene selam söyle "
ben dumur oldum amına koyim. babam geldi anlatıyorum hasiktir ordan diyo ben bugün ne yaptım söyle bakalım diyo anneme annemde sallıyor bişiler gülüyor ediyoruz. ulan biraz önce saat 18:21 di ne zaman 20:00 oldu diye bakıyorum ben. çok değişik bi şekilde zaman geçiyor.
paralel evrenin zaman çizgileri yırtılmış sanki uzay- zaman sürekliliğinde yaşıyorum kafamdan olan alfa ritimleri yüzünen gel gitler yaşarken eeg ile bunları hesaplamaya kadar gittim nerdeyse amk.uzay zaman sürekliliğinde yok olup giderken olayları anlamaya çalışıyorum ama bi sik yok tabi 4 bir yanımı sarmışlar amk 
ne olup bittiği hakkında bile en ufak bir fikrim yok. evde oturmuş bunları düşünüyorum
ama yaşanan zamanla yaşadığım zaman arasında çok fark var ve yaşadığım şeylerde başkalaarının benim orda olmadığımı söylemesi
benim ne yaşadığımı merak ettiriyor. kendi yaşadıklarımı bile tam olarak seçemezken etrafımdakilerin beni sürekli sıkıştırması ve
bana deli muamelesi yapması an meselesi amk.
adamın biriy geliyor bigün bizim eve 
yaşlı başlı bir adam hali vaktı yerinde saç sakal beyazlamış nur yüzlü bir dede gibi.
bizimkiler anlatıyor olayı buna. adam diyor ki " gördüğün şeyler aslında görmediklerin mi " ne diyon yaa diyorum
" gördüğün şeyleri hatırlıyorsun ama aslında sen orda yoksun " diyor. heh diyorum aynen öyle
cin musallat olması çok berbat bişeymiş amına koyim. onlar sana istedikleri şeyi gördürüyorlar istedikleri şekle girip sana görünüyorlar
onları duyuyorsun olayları yaşıyorsun fakat aslında olmamış gibi gözüküyor sonra dumur oluyorsun ama gerçek mi değil mi çözemediğin için kafayı yeme noktasına geliyorsun. cinler yüzünden deliren insanlarda bu yüzden delirir.
gerçek mi değil mi olayına takılarak kafayı sıyırırlar
olayı yaşarsın fakat yaşamamış olduğunun iddia edilmesi üzerine ayrıntıları verirsin millet orada olduğuna inanır
bu sefer sen orada olmadan bunları nasıl biliyorum olayına kapılırsın ve cozutursun.
benim başıma da bu gelmişti bi bakıma. sürekli bana görünüyorlardı ve yaşatıyorlard
fakat gerçek olup olmadığını asla ve asla kanıtlayamıyordumyaşlı amca bi kaç ritüel hazırlamak için işe girişti. bilmem ne celb davetimidir nedir bi ton işlem yapıyor.
duhane-i felatuniyye diye bir tılsım yapmışlar bana ve üstüne musallat etmişler amına koyim
dediği şey de tılsım gibi bişeymiş bi çok şey yaptırabiliyormuşsun insana
adam zaten 2 şeyden şüphelendi.
bi cin olayı bir bu tılsım.
tılsımın çok fazla özelliği var ve saman kağıtlarına ibranice ve arapça yazılmış şekilde bi çok büyü mevcutmuş.
bi kaç yazı göstermişti de annemin kitabnda ona benzeyen şekiller vardı ordan çakozlamıştım durumu.adam bir liste verdi elime amına koyim bunları sürekli okuyacaksın diye
sihir büyü vesvese falan uzak dursun diye okumam gerekiyormuş.

fatiha
ayetel kürsi
yasin-i şerif
kasır suresinin son ayeti(hü vallahüllezi den sonuna kadar)
cin suresi
ihlas
felak
nas
kelime-i şahadet
eüzü besmele
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
salli ve barik duaları
bu okumalar akşamları yatmadan önce bir bardak suyun üzerine okuyacakmışım ve bunu tertibi 21 gün okuduktan sonra kurtulacakmışım.
bi de evin içinde evi sirkeli su ile sirkelemek evi cinlerden arındırıyormuş
ayda 1 kez de sirkeli su ile yıkanacakmışım. ulan bu kadar şeyi yapsam imam olurum ben dedim.
olsun dedi başına gelenleri dha bilmiyorsun sen sus ve beni dinle dedi.
ne gelmiş ki başıma dedim.adam bir sure gibi bişey çıkardı. elemtere fiş falan gibi değişik birşey yazıyordu işte bunu yapmadan önce 7 gün oruç tutuluyormuş
ee dedim
geceleri herkes yattıktan sonra 100 salavat,100 istiğfar,336 ya musavvir, 313 defa (kaf ,ha ,ya,ayn,sad, arkasından 4444 kere ) o dua okunurmuş.
ve bu olaya 7 gece devam edilirmiş. gerekirse resmine bakarak falan riyazet edilir mi ne yapılırmış ki zarar vermek istediğin kişi uykusunda rüyasında
sürekli kabuslar görsün
görmek istemediklerini görsün diye
adamlar 5 6 tane işlem yapmışlar üzerimde. birinden kurtulsam biri patlak veriyor amınakiben sürekli hayal mayal görüyorum böyle sikko bi adam olup çıkmışım. olmamış şeyleri olmuş diyorum gitmediğim yerlere gittim diyorum ki
olaylar aklımda kalıyor ama ben de ordaydım dediğimde millet siktir çekiyor bana. artık bu dededen ve annemden medet umuyorum başkada çarem yok
erzurumdaki sikkolarda haber vermediler ne yapsak ne etsek bilemediler. 
benim aklımda olan tek bişey var o da " çilek " 
neereye baksam hep o kız var . rüyalarımdaki yerler günlük hayatımda da karşıma gelmeye başlamıştı. yürürken bir anda ormanda buluyordum kendimi
sonra burda ne işim var laan derken bi sik oluyordu ekran değişiyordu böyle gerçek mi hayal mi kestiremiyordum
gözleri açınca başımda insanlar oluyordu. sokağa çıkmaya korkar olmuştum ama evde olunca daha beter oluyordu
sürekli sakinleştirmek için ilaç vermek zorunda kalıyorlardı o zamanda uyuyordum
ee uyuyunca neler olduğunu hepimiz biliyoruz..

canlar gitmem gerenk artık yarın iş * 
geldikten sonra devam edelim demek zorundayım istemeyerekde olsa. gece gece güzel oluyordu milletin tırsması
ben hayalle gerçekler arasında yaşarken karşıma çıkan bu adam biraz da olsa ilaç gibi gelmişti. verdiği şeyleri uygulamaya çalışıyordum
ve elimden geldiği kadar verdiklerini harfi harfi yerine getirmek için herşeyi yapıyordum.
ıssız bir yol düşünün . kuş uçmaz kervan geçmez derler hani. sadece yol var ve 3 4 tane ışıklı direk var yolu aydınlatmak için sikko sikko dikilmiş.
en yakındaki ev belkide 300 400 metre ilerde ve sizin o yolu yürümeniz lazım. hemde tek başınıza ve gecenin 22:00 da.
geç bir saat olarak gözükmesede yolun tehnalığı ver korkutuculuğu zaten insana yetiyor. mahalle eski antik bir mahalle olduğu için
yıkık dökük eski binaları bulmak muhtemel. 2 tane köşk var aralıklarla . gündüz gördüğünüz zaman korktuğunuz bir köşkün yanından geçeceksiniz ve oradan o anda ne çıkacağı belli değil. ki böyle bir durum yaşıyorsun gerçek misin değil misin bilmiyorsn
sürekli paranoyalardasın. hani şöyle düşünün gecenin saat 4ünde evin karanlığında gidip aynaya bakmak ürkütür ya insanı " arkamda bi adam mı var lan " diye bi anda döner fıtıfıtıfıtıfıtı odaya koşar ışığı açarsın. aynı öyle bi durum ne olacağı hiç belli değil.
bu dedemiz bizim mahallenin o taraflarda oturuyor ve ertesi gece benim onuna evine gitmem gerekiyor. babam extra olarak futbol hakemliği yaptığı için
o gece hakemler derneğinde toplantı gibi birşeyi vardı. 
ben hocanın dediklerini uygularım dualar ediyorum falan hani biraz olsun kendime geldim diye annem bana dediki tek başına gidiver hem cesaretini toplarsın biraz olsun kendine gelirsin farkında olursun. mırın kırın ettim ama ulan dedim korkacak ne var daha başıma ne gelebilir ki
hani yolda yakalayıp sikseler koymaz bana kendimi savunma şansım var bi şekilde karşı koyarım bıçaklarım bişi yaparım fakat bunda şansım yok 0 lan
biranda aklını alıyor vesvese ile ondan sonra 26 tane bira içmiş sarhoşsun görmediğin şeyleri görüyorsun triplere giriyorsun.son bi adım attım kapıya ve derin bi nefes çektim. " tamam " dedim ve ayakkabıları giydim. lan kapıdan çıktım bizim evle apartmanlar arasındaki 50-100 metrelik mesafeyi koşar adımlarla geçtim. bizim muhitte 4 5 ev allahtan ışıkları falan var. apartmanları geçtim okul yolundan sağa saptım ki tenha yola geldik. 3 4 dükkan açık market gibi. girdim birine abi dedim bi metro alayım ben bi de kola. aldım nevaleleri metromu yedim colamı tıngırdatıyorum
içimde bir üperme var tabiki. ışıklar yanıp sönüyor bişi oluyor . zaten bozuktu o ışıklar hep aynı şey oluyordu ama o gece korkutuyor tabi insanı
hızlı adımlarla geçeyim diyorum fakat nereye kadar gidebilirim eninde sonunda yorulucam ve yavaşlıcam. 
o an nasıl bir cesaret geldi bilmiyorum ve yavaş yavaş gitmeye karar verdim. olası şeylere hazırlıklı olmak için bir yandan euzubesmele çekiyorum bir yandan bildiğim duaları ediyorum. ilk direğin önüne geldiğimde ışık gitti kafayı kaldırdım böyle yanar döneri gördüm tak dedi söndü
benim aklım gitti. gözümden 2 damla yaş geldi. allahım sen yardım inanmasamda yardım et bilmem ne saydırıyorum böyle .kolayı attım bişiler yaptım yürümeye devam ediyorum ama korkudan ağlıyorum. bi ses geliyor kulağım ta içinde hissediyorum böyle ama içime içime işliyor ses nasıl tırsıyorum.
2 direği geçtikten sonra birşey olmadı. köşkün önünden geçiyorum dedim nolursun bişi olmasın ya. nolursun sakin sakin gideyim buradan
kafamı çevirmemle daha önce gördüğüm beyaz saçlı adamı görmem bir oldu. yavrum ne yapıyorsun bu saatte dedi.
abi dedim biryere gideceğim o yüzden çıktım . acele acele gidiyorum tabi. dur iki dakka sana birşey diyeceğim dedi.
köşkte köşk ama yani kocaman kocaman kapıları var bahçe demirlerle çevrili böyle eski zamanlardan kalma bildiğin köşk.
demirlerin yanına geldi işte sırıtıyor bana. he abi ne oldu dedim. ağlama dedi
ağlamıyorum ki dedim. dikkat et kendine dedi. kafamı çevirdim devam ediyorum 10 adım attım arkama dönüp baktığımda adam yoktu
aannnnnnnnnn diye içimden sayıklıyorum. hızlı hızlı geçtim yolu ilerde mahalleyi görünce içim ferahladı 1 2 araba geçti falan iyice bir rahata geldim
ancak adamın evini nernde olduğunu bilmiyorum işin garip tarafı o . 
anneme sormadım ki ben çıkarken bu adamın evi nerde diye. söylediklerin göre bizim mahallenin o taraflarda oturuyor 300 500 metre ilerde ilk sokakta diye söyledilerdi
zaten kimse sorsam söylermiş. ulan amına koyim gecenin onunda gidip millete bizim hacı rüstemin evi nerede diye mi soracağım ben sik gibi.
ben gecekonduların o tarafa geldim bitane teyze var kapının önünde. daha sormadım bile hiçbişey iyi geceler teyzecim dememle sağdan dön sarı boyalı ev demesi bir oldu.tıtıtıtıtıtamam teteteteyzecim sasağolasın diye kekeledikten sonra hemen sağdan girdim sokağa ben. sarı boyalı ev arıyorum
ulan 5 tane sarı ev var hangisi nereden bileyim ben diye düşünürken bizim hacıyı gördüm. geldin mi bakalım eheh geç hadi dedi.
geçtim içeriye kapıdan girerken besmele çek bilmem ne bana fetva veriyor. eyvallah dedim dediklerini yapa yapa geçtim içeriye.
birazcık dua mua okuturrdu bi takım şeyler yapmış ben gelmeden önce onları bana verdi yedirdi içirdi.
dedi ki yolda beyaz saçlı adamı gördün mü
hocam sen nerden biliyorsun onu dedim.
onu dedi gören 5 10 kişi var . ee yani ? dedim
ulan aslında öyle bi adam yokmuş. 
öyle bir adam yok aslında dedi . gördüğünü sandığın şey gördüğün şey değil dedi.
ulan bi flashback yaptım hemen kafada. " ee geçen gün okula giderken babamda gördü hatta sorarım falan dedi " dedim.
baban başkasını görmüştür ona demiştir. o adamı gören kişilerle daha önce de konuştum bi çok kez geldiler bana 
ama şanslısın o adamı görmüşsün dedi.
lan sevinsen mi korksam mı ağlasam mı bilemedimniye öyle dedin ki dedim adama.
rivayetlere göre musallat olduğunda diğerlerini de görebiliyormuşsun bazı durumlarda. hani kafan gidiyor seni alıp götürüyorlar kendi ortamlarına
oyunlar düğünler cartlarcurtlar fakat seninle ilginenen dışındakileride görebiliyormuşsn.
kötü niyetli olanları oldukları gibi çok iyi ve insan canlısı olanlarıda varmış falan diye anlatmaya başladı.
ee dedim yani ? bidaha görürsen onunla konuş dedi.
ne konuşacağım dedim zaten zırt pırt görmüyorum zank diye önüme çıkıyor ödüm patlıyor korkudan dilim damağıma karışıyor 
nasıl konuşayım dedim. sen olmayan bişeyden bahsediyorsun olmayan bişeyle neyin tatavasını yapayım diye saçmalamaya başladım.
sana verdiğim duaları okuyor muun dedi.
hee dedim. yanındamı dedi evet dedim. tamam dedi tekrar okuyalım hadi itşe. gittim abdest aldım geldim
kitapları açtı . bi yandan okuyor bi yandan bana okunmuş su mu ne fışkıttıryor.
o ne ya dedim. okunmuş sirkeli su mu ne öyle bişey dedi. suratıma suratıma attırıyor lan uyuz oldum amk resmen cumshut yapıyor.
tamam dedim neyse bozuntuya verme sen bak okumana amına koyim
neyse gençler adamın verdiği ritüelleri yerine getiricem diye admaın cumshot fantezisine göz yummak zorunda kalıyorum. tövbe tövbe shame on me
adam makine gibi okuyor bu arada. ne dediğini anlarsan 123123 trilyon verirler . bi başlıyor pismiiiiiii diye adigudu udugudu yarreppi şükrbillahi velelelelelvelvlevle saydırıyor amk. kağıttan dua okuyorum ama kulağım ond amk . fıss fıss okuyor ben de ona bakıyorum falan arada ama kendimi okumaya kaptırmışım baya daldım gittim okuyorum. derken " aminnnnnnn" bi ses geldi irkildim amına koyayım. şimdi dedi senle beraber o sakallı adamı çağıracağız.
beni gittiğin yere götür bakalım dedi.la dedim ne gittiğim yeri ya . sen dedi o adamı nerede gördün gelirken. dedim şte şurda köşk var ya hani
sabuncularınmı eskiden
hee dedi beyaz köşk ee 
eesi orda işte dedim demirlerin arasından konuştuk birazda ne dediğini ayıkamadım dikkat et kendine diyordu sadece onu anladım heralde dedim
tamam dedi yürü gidelim bakalımkapıdan çıktık ve bişey farkettim ben gelirken 4 5 tane sarı boyalı ev vardı. ulan kaza bela gözüm takıldı diğer evlere ama baktım bi tek bu adamın evi sarı
la dedim ne oluyor ya . demin heryer sarıydı şimdi farklı farklı olmuşlar amına koyayım. sokağın köşesinden döndük gidiyoruz işte. aradan 1 2 saat kadar geçti fakat benim geldiğim yol aydınlık amına koyim. ışıklar falan yanıyor sağlam yani. ben gelirken kapkaranlıktı orası.
dedim hocam ben gelirken bu yol böyle değildi. direklerin 4 5 tnesi yanıyordu ki zaten gördüğüm 4 5 direk vardı. ses seda yoktu 
sadece kulağıma uğultu geliyordu. hava esiyor kulağına o gelmiştir ee korka korka geldiğin için kafan başka yerde olduğu için dikkat etmemisindir dedi.
adam mantıklı bir açıklama yaptı amına koyim etrafıma baktım gelirken görmediğim şeyler ordaymış ama bi yerde uyandım ki adamın beni geçiştirip korkutmamak için söyledini farkettim. kola kutusu vardı hatırlarsınız onu gördüm amına koyim o an kafam bastı herşeye.
dedim hocam sen niye öyle dedin bak işte bu kutu kola benimdi yani bunlar yoktu cidden. ya dedim sen yürü şu köşke bakalım.
ulan köşke gittik. demirleri görünce ürktüm yine ben. kapısına kadar kocaman demir kapı amk. onun önünde durdu baktı etti. hmmmm dedi
ne hmmm hocam bana da söyle dedim. içerde ne var görüyor musun? dedi.
yoo dedim. gel bak dedi. biraz yaklaştım içeri doğru baktım şöyle kapının sol tarafında tulumba gibi bişi var kuyu yani su çıkartırıyorlar ordan
ee dedim yani. dedi bunlar böyle yerlerde mesken tutar . sen evden çıkıp çıkıp gidiyormuşsun geceleri baban söyledi
nereye gittiğini hatırlıyor musun dedi.
yok dedim hatırlamıyorum en son hatırladığım şey babamın kucağında olduğum sonra yatağa yatırıyor beni
pekala dedi. 5 dk durduk orda tıngır tıngır eve döndük.
o gece orda kalcaktım ben maneviyat dolu bir ortamda amksaat 1 gibi uykum gelmeye başladı . bitane yatak hazırladı bana işte bu oraya yatacağım ben. hazırladım ettim
abdest aldırdı bana dua ettirdi falan. sabah namazına kaldıracağım seni dedi. sabah namazı uykudan daha değerliymiş öyle bir ayet mi ne varmış onu okutturdu. uykusundan kalkıp sabah namazı kılanın bilmem ne sevap pointi falan fazla oluyormuş işte /rank yazınca görüyorsun pointleri zaten.
la dedim tamam ya hocam yaparık ederik . vurdum kafayı yattım ben. lan garip garip sesler geliyor amına koyiyim ürkmeye başladım uyuyamadım
uyuyamadım diyorum ama gözlerim açık bilincim yarı açık kıpırdıyamayorum
karabasan gibi birşey fakat benimle konuşuyor ben de onunla konuşmaya uğraşıyorum .
ama kıpırdıyamıyorum lan öyle böyle değil. sonra ekran değişti. ellerim bağlı ayaklarım bağlı tam olarak gördüğüm adam
gözleri kırmızı bi adamdı . kısa boylu etten püften bi adam benimle konuşuyor. seninle çok işimiz var çokk zihihihihi diye gülüyor
lan kıpırdıyamıyorum. dua edicem edemiyorum o an aklıma gelmiyor ne diyeceğim
adam cin gibi bişey böyle ekran gidip geliyor bi normal moda geçiyorum bilincim açık etrafı görebiliyorum dolap yatak koltuk falan
bi kendimi bağlı olarak görüyorum kırmızı gözlü adam oluyor . en son o adam bana birşey diyordu ki kfasını döndürüp sağa baktı sonra 
çözüldüm 
hani suya dalıp 50 60 saniye sonra çıktığınızda derin bir nefes alırsınız yaaa " şşşşfhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" diye bi nefes alarak dikeldim resmen yatakta. baktım hocan yanmda duruyor tamam olum sakin ol şampiyon falan moduna girmiş beni destekliyor.
ne gördün dedi banadilim dimağım kurudu . konuşamıyorum zaten adam beni zorluyor biraz.
su getirdi geldi bu ama su getirmeye gittiği 1 dakika içinde ben nasıl korkuyorum. gözüm kapıda amına koyim kapıda hafif aralık 
oda bomboş ve televizyon bile yok. sadece dualar asılı bişeyler asılı ve ben varım odada. kısık bi ışık var ve ışığın tam altında yatıyorum
bildiğiniz ayin modundayız. elime ayağıma titreme girmiş dıdıdıdıdıdıd titriyorum korkudan.
hoca suyu getirdi iç evladım dedi. içtim bi rahatladım kendime geldim.
ne gördün dedi.
hocam kırmızı gözlü bir adam vardı benim ellerim bağlıydı ve bana seninle çok işimiz var deyip duruyordu dedim.
peki adam nasıl birşeydi kısa mı uzun mu dedi.
kısaydı dedim yani baya kısaydı
peki dedi ayakları nasıldı ters mi düz mü
o an kafama dank eden bişey oldu amına koyim. 
adamın vücudu tersti. kafanızı 180 derece döndürülmüş düşünün işte
aynı o model elleri ayakları kuzeye bakıyor kafası güneye
lan o aklıma geldikten sonraaa bana bir titreme geldi
hocammmmmmmm diye diye. hemn oturdu başıma ellerini başımda ovalıyor dua ediyor
beni okuyor işte. gitti ordan bişeyler getirdi muska mı yapacak ne sikimse
başladı yazmaya. sirkeli suyu getirdi serpiştiriyor 
bi yandan dua ediyorhocam dedim nolursun kurtar beni bu illetten artık sıkıldım. kendi hayatıma dönmek istiyorum okulumu özledim okuldaki ortamamı özledim
arkadaşlarımı özledim nolursun dedim.
tamam dedi sen merak etme. biz bunu en kısa zamanda halledeceğiz ama senin herşeyi eksiksiz yapman lazım. 
dedim ne olursa olsn yapacağım herşeyi.
sabah olsun seni namaza kaldırayım sonra tekrar yatarsın okula gitmek istersen gidersin . ondan sonra tekrar gelirsin buraya sana muska yazacağım dedi.
tamam dedim ben yattım.
saat 4 civarıydı ve yine o sesi duymaya başladım.
gözlerim bi anda açıldı tavna bakar şekilde. 
tavanda 4 5 tane kalın gövdeli ağaçtan yapılmış. kolon olarak onlar duruyor çatının altında.
üzerindeki ayrıntıları inceliyorum fakat kafamı çeviremiyorum sağa sola. 
yutkunucam yutkunamıyorum. 
içimde bir titreme var fakat dışımda hissedemiorum titremeyi
öyle garip bir his ki o ... içerden titriyorsun fakat dışarda hiçbişi yok
felç olmuş gibi yatakta uzanıyorsun gözler sadece tavanda ve kulakta o ses... 
gördüğüm şey karşısında korkmamak elde değildi .
çileği gördüm ve yanında kırmızı gözlü abimizi.
çileğe soruyor bu na ne yapalım diye. 
çilekte benden uzak durması için ne yapman gerekiyorsa yap diyor. 
ben hayır demeye çalışıyorum yalvarırım benden uzak durun bidaha çileğe dokunamam diyeceğim ama diyemiyorum ağzım oynamıyor.
en sonunda " çilek bunu ateşe atalım mı " dedi.
çilekte " tamam * " yaptı. gülümsedi yani.
yerden bir tutam odun aldı ve bianda alev aldı odun. yavaş yavaş yanına doğru yaklaştı.
beni bağlayıp yatırdıkları yatağa doğru uzattı . yorganın bi ucundan yakmaya başladı
sonra diğer ucunu yaktı. kafama doğru geldi
yastığın bir ucunu yaktı
sonra diğer ucunu
yorganı toparladı biraz topaç şekline getirip üzerime doğru bıraktı ve üstümü yakmaya doğru getirdi odunu.
kazağımın üstüne doğru tuttu .
o an dedim ki tamam bu sefer kesin ölüyoruz gittik yani
allahım yardım et diye bağırmamla kalkmak bir oldu bir anda dikildim yatağa.
allahu ekber allahu ekberrr diye bir ses geldi sabah ezanı okunuyordu.
hoca başımda duruyor yine.
sonra korkudan bayıldım heralde o kısmı hatırlamıyorumzor bela kaldırmış beni hoca... 
ne oldu hocam dedim çok korktum nolur yardım et dedim. bi yandan ağlıyorum bi yandan konuşuyorum.
seni uyandırdılar dedi . kim dedim ? sen yine onları görüyordun " allahım yardım et " diye bağırdın.
melekler insanları sabah ezanında uyandırırlar fakat çoğu insan ezan sesine kalktığını zanneder dedi.
seni de kaldırdılar ki şükür et dedi ne gördün diye sordu.
anllatım bütün olan biteni. sonra bana ne oldu dedim.
bayılır gibi oldu kendini kaybettin dedi elini yüzünü yıkattım sna toparlandın biraz.
namaz kıldık beraber sonra uyudun dedi.
namaz kıldığımı falan hiç hatırlamıyorum ama sabaha kadar deliksiz bir uyku çekmişim. yazık başımda oturmuş sabaha kadar.sabah oldu kalktım eve gideceğim ordan okula geçeceğim. ben seni bıraktırayım dedi. 
peki dedim oğlu gelmiş işte ogün eve yiyecek içecek getirmiş abiyle de tanıştık sağolsun çok iyi insan güldürdü neşelendirdi biraz bana.
kahvaltı ediyor bana bıcağı uzatıyor bunu yastığının altına koy öyle uyu sonra rüya görürsen aklında yastığının altında bıçak olduğu belirsin hemen çıkar bıçağı doğra onları eheheh diye gülüyor hoca ordan çıkışıyor 
tövbe tövbe estaf.. tövbe tövbe diye. kızıyodu lan abiye * 
kahvaltıyı ettik bi güzel dedi seni eve götüreyim hadi ordan okula geçersin zaten sizin o tarafta işim var hem
tamam dedim abi.
kapının önüne çıktık. son bi kontrol olsun diye çevredeki evlere baktım evet yanılmamışım. bütün evler normal renk bi tek hocanın evi sarı renk fakat ben evden gelirken 4 5 tane sarı ev vardı onu bi kesinleştirdim.
köşkün olduğu yola doğru ilerken yola falan dikkat ediyorum herşey normal evet gördüğüm gibi fakat evler var
ben gelirken evler falan yoktu yol bomboştu orda kafam karışıyor ne oluyor lan diye.
hangi köşk o bakıyım dedi abi bana
abi dedim ilerde soldaki köşk var ya
haa o mu dedi. 
o ev şehit eviymi. ordaki adam çok zenginmiş ama oğlunu savaşta kaybettiği için kafayı yemiş. oğlunuda oraya gömdükleri söylenir 
adam çok iyi bi adammış bak karşıda gördüğün 8 10 apartman var ya dedi
ee dedim
işte onun bağışladığı parayla yapıldı taaaaaa kaç yüz sene oldu ama orası hep restore edildi ve yardıma muhtaçlara verildi dedi
vayy bee dedim.
ee adama ne olmuş dedim.
en sonunda kaybedecek hiçbişeyi kalmadığnı söyleyip herşeyini bırakmış gitmiş fakat 1 hafta sonra evlerinin kuyusunda bulunmuş dedi
benim şalterler attı 
neeeeeeeeeeeeeyyyyyyy diye bi ses çıkmasıyla ödümün bokuma karışması bir olduabi dedim dün gece geldik biz buraya bakmaya yani ondan korktum dedim. korkma korkma dedi yola devm etti.
aklım orda kaldı ama benim . eve vardık işte annem açtı kapıyı nabıyosun anne falan dedik hoş boş 2 muhabbet ettik
hemecik giyindim kitapları hazırladım.
o gün zımba gibiyim ama ne bileyim kahvaltıyı etim kalktım bişeyler oldu değişik bi enerji var içimde yüzüm gülüyor.
okula gittim hemen arkadaşları falan gördüm sohbet muhabbet işte. ee nabtın dün dediler
yalan söylemek zorunda kaldım tabiki. ya dedim işte evdeydim oturuyordum öyle ders mers takıldım sonra anneanneme gittim işte onlarda kaldım gece diyerekten.
iyi madem tamam dediler işte muhabbet ediyoruz . zil çaldı .
baktım herkes çantasını aldı çıkıyor. lan diyorum ne oldu yeni geldik daha
olum manyak mısın lan okul bitti hadi gidiyoruz dediler 
lan dedim yine mi amına koyim yaa. çantamı aldım montu aldım çıkıyorm ama korka korka. insanlara bile bakamıyorum
acaba kaç tanesi onlardan kaç tanesi insan.
ben rüyamı görüyorum yoksa gerçek hayattamıyım diye yine git gel yaşıyorum. o ara çileği gördüm
bana doğru geliyor.
görmemiş gibi yaptım kafamı çevirdim ve yürümeye devam ettim tam kapıdan çıkacakken önümü kesti.
suratına baktım bi şöyle ama konuşmaya korkuyorum çünkü dün gece resmen infazımı vermiş bi kız karşıma geçmiş sırıtıyor.
naber * yaptı. yakamı düzelltti.
benim saçlarım düzdür hemde dümdüz. uzatınca falan emo gibi olurum .
o ara saçlarımda uzundu biraz ve kim olursa olsun saçlarımla oynanmasından hiç haz etmem dalarım direk.
sana diyorum uyuz naber dedi saçlarımı falan bozmaya çalışıyor.
yerini bil dedim ve elini attırdım.
ne oluyor ya dedi. saçlarımıın ellenmesinden hiç hoşlanmam iyi günler dedim yürüyorum peşime takıldı mı amk bu.
bana bak dedi. tamam bi kaç şey yaşandı bitti diye böyle kestirip atamazsn diye sert bir giriş yaptı surat ifadesini görünce korktum
çünkü dün gecede aynı ifadeyi görmüştüm . seni öldürürüm çocuk dedi
ben iptalşakayla karışık seni öldürürüm diyince ben koptum aga hatun yanlış kabloyu kestim amına koyim o an.
benim gitmem lazım diyerek yanından uzaklaştım fakat 5 10 adımda bir kafamı çevirip bakıyordum ona. arkamdan geliyor mu acaba diye
tufan diye bir arkadaşım vardı sağolsun çok baba adamdır ( hala daha öyle ) o zamanlarda belkide içimizdeki en cesur adamdı.
benim problemleri az biraz bildiği için kanka ben sana yardım edeyim yaa hadi beraber gdelim dedi.
eyvallah sağolasın eve kadar geliyosun madem bize gel takılırız dedim bilye onmaya çıkarız dedim.
eyvallah çekti. okul yoluun arkasında kocaman bir cami vardır bizim burda kocaman avlusu olan değişik bi yer aslında.
içinde yurdu var , sahası var , yeşillik alanı var, mescitleri var , dışarıdan gelen öğrenciler için kalacak ayrı bir yeri var ve dediğim yer 150 haneli bir yazlık site düşünün aynı o kadar büyük. 
ya dedi çok susadım gel camiden su içek. iyi dedim lan kafamda camide başıma bişey gelmez diye düşünüyorum
sonuçta cami lan allahın evi diyorlar oraya .
kocaman bir girişi var o caminin ve kapının önüne gelince bizim beyaz saçlı amcayı gördüm. bana bakıyodu bu amca 
ben ses etmeden yürümeye devam ettim ve tufan döndü la bu adam neden sana bakıyor dedi. 
hangisi kardeşim dedim. ya bak yanda işte usul usul seni kesiyor hayırdır kim o dedi. 
ne bileyim birader yaa dedim kafamı çevirdim hafiften bana bakıyor hala dik dik. 
kanka gidip sorayım mı dedi niye bakıyorsun dayı falan diye .
yok ya dedim salla gel camiden suyu içek arka taraftan yurdun oraya çıkarız ordan eve gideriz . iyi madem yaa ama kafama takıldı dedi.
biz çeşmelerin oraya giderken adamda arkamızdan gelince bizim tufan döndü " dayı hayırdır" dedi.
ulan arkamı bi döndüm babam amk :s
+ baba !
+ napıyosunuz burda ?
+ baba senin ne işin var camide ?
+ kahveye gelmiştim baktım siz çıkıyorsunuz seni bekleyim dedim de sen görmedin beni gözünün içine içine bakıyodum ama kafanı çevirip geçtin
+ yok baba olur mu öyle şey yaa
+ olum sen deli misin
tufan : olum harbi baban mı lan ?
ben : hee
t : amcamım kusura bakma yaa sen öyle dik dik bakınca ben korktum bişi yapacan sandım 
+ yok yok önemli değil nereye gidiyorsunuz ?
+ baba su içip eve gidicez işte 
+ tamam atlayın hadi arabaya

dedi ve biz ağırdan atladık arabaya. 
arabanın içinde fısır fısır muhabbet etmeye çalışyıro tufanla fakat benim kafamda hala beyaz saçlı amca var. ulan adamı görüyorum fakat gördüğüm adam bana beyaz saçlı amca olarak gözükürken diğerlerine normal bir insan gibi gözüküyor.eve varmak üzereydik ve tufan döndü 
+ olum sen bu ıssız yoldan mı geliyon lan? dedi.
+ evet olum lan niye ki?
+ korkmuyon mu olum ?
+ hayır olum niye korkayım. alışıyorsun zaten bi süreden sonra
+ neye alışıyorsun olum in cin top oynuyor anasını satayım sen bi de sabahın köründe kalkıyon hava anca aydınlanıyor sonra geliyon milleti apartmandan alıyon . lan olum manyak mısın lan öteki yoldan gel burası çok korkunç ben bile korktum düşün
+ lan olum bak zaten arada ürküyorum sus !
+ eheheh tamam kanka 
dedi ve ben sikleri tuttum. ulan koskocaman tufan bile korktuysa o yoldan ben daha ne diyeyim amına koyim. 
yolda giderken falan dikkat ediyordum tufana etraftaki evleri kesiyor barakaları falan kesiyor. kaş göz yapıyordu bana
hani daha sonra takılırız buralarda bakalım neler varmış gibisinden.
bende olayı ayıkıyordum hemen ok mok bişiler diyordum. 
babamın da bizi aynadan kestiğini farkettim 
+ ne karıştırıyonuz len? diye girdi lafa
+ öyle bakıyoduk ya rıza amca ıssız buralar korktum biraz eheh
+ valla bu araziyi aldılar bakalım ev mev dikecekler de ne zaman dikerler bilmiyoruz tabi
+ valla öteki yoldan gelsin oğlan burası çok tenha yaaa
+ erkek olcaksınız bi de korkaklar sizi swh 
diyerek bıyık altından bi gülümsedi bize. neyse evin önüne geldik insanların olduğu bölüme gelince biraz huzur kapladı beni.
komşuları falan gördüm bi selamladık ettik içeri giricez.
tufan döndü 
+ yavrum arka taraf tarla mı lan 
+ heee
+ olum nası bi manyaksınız lan siz asjhdajksd

yaptı sonra içeri girdik işte . benim odaya geçtik kağıt mağıt falan oynuyoruz tavlayla ilgineiyporuz işte. pencereden bakınca camiyi görmüş

+ lan ne güzelmiş dedi buranın manzarası. bak karşda cami var yanda tarla var öte tarafa 1 2 ev var
sizin it mit de vrdır şimdii ohhh baban keyif adamı valla dedi
he lan heeee dedim oturdum yatağa işte . bu bana soruyor işte senin cinler periler ne alemde lan okulda duydum 1 2 kişidende güldüm baya amk
işin gücün kalmadı onlarla mı uğraşıyon dedi.

ulan şimdi anlatsan bi dertt anlatmasan bi dert
adam dicek amına koyim nasıl bi delinin evine geldim benneyse ben üstü kapalı anlatırken benim odadaki zımbırtıları görmüş. 
la bunlar ne dedi.
dedim aga onlar işte dua falan bana geliyorlar işte ara sıra ondan okuyorum sürekli ben onları dedim
görünüyorlar mı lan dedi.
eh işte gördüğüm kadar dedim güldük ettik. sonra bunun tırstını farkettim biraz da ben konuyu değiştirdim karı kız muhabbeti açtım işte
yok özzgenin amını elledim yok ceydaya dayadım falan gülüyoruz . ben gidiyom la dedi mahallede takılırım 
iyi dedim bunu öte taraftaki yolun başına kadar geçirmeye gidicem. aldım çeketi çıktım kapıdan
laflaya laflaya gidiyoruk
yolun başına geldik hadi kardeş görüşürüz yarın dedim eyvallah dedi yürüdü gitti.
arkamı bi döndüm yine o amca. usul usul yürüyorum bahçenin arasından ama bu sefer gitmeye niyeti yok yanıma kadar geldi
dikkat et kendine. çok dikkat et sakın uyma onlara sakın kanka dedi 
dona kaldım orda bişi diyemedim ıdıdııdıdıdıdıd diye kitlendim bir anda.
son anda atak bi hamle yaparak cesaretimi topladım ve
+ kim onlar , benden ne istiyorlar ? dedim
+ pek yakınad görürsün ama o gün yanında olamazsam üzülürüm hep seni izliyoruz dedi
nasıl yani dememe kalmadan annemin sesini duydum.
geliyorum anneeee diye cevap verdim döndüm adam yok !laaaaaaaaaaaaaaannnn diye topukları göte vurdura vurdura eve gidişim o biçimdi.
babam geldi sonra odama dedi arkadaşın biliyor mu durumu?
yok baba dedim ama okulda biraz dillenmiş deli olduğumu sancaklar yaa dedim güldü bu keltoş
bugün kimi gördün dedi
nası yani ya baba dedim. bana baktın baktın ama görmezden geldin onlar mı ? dedi.
ya baba bi adam geliyor sürekli beyaz saçlı bi adam dedim
öyle biri yok biliyorsun di mi? belki sana bişey musallat falan olmamıştır istersen bi doktor ayarlayalım dedi şok oldum amına koyim
resmen bana şizofren muamelesi yapmaya başladı.
o arada annem bizi dinliyormuş biraz biraz. pat odaya daldı .
sen inanmıyor olabilirsin böyle şeylere fakat onun başına gelen şey belli. daha önce kayınçonada olmadı mı ? onada yapmadılar mı ? dedi
öyle diyince babam bi sus pus oldu kenara çekildi.
annem girdi lafa hemen bugün hocaya gidecen mi dedi
bilmem ki anne dedim yaa haber vermedi kimse dedim. 
bırakayım mı seni oraya dedi bak gidersen memnun olur zaten dedi.
iyi dedim akşam bırakırsın ondan kalırım ben yine ama nolur tek başıma yollama bu sefer dedim.
tamam tamam ben seni bırakırım dedi. ben odada takılıyorum işte dolabı falan düzeltiyorum sik gibi ödevler var ve ne zaman aldığımı bilmiyorum o ödevleri. onlara falan bakıyorum yanıma bi kaç şey alam bari orda gıdılanırım diye hayıflanıyorum. 
annem de o ara eşyalarımı ütülemiş dolabıma yerleştiricek. kay kenara biraz oğlum dedi
kaydım ben takılıyorum tekrardan
" hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" diye bi ses geldi ordan.
noluyo lan diye bi ayaklandım babam patladı geldi içerden noldu dedi
muska bulmuş eşyaların arasında 
herkes bi şok oldu dumur olduk .
apar topar hazırlan dedi bana ben ne bulduysam aldım yanıma hemen atladık gittik hocanın evine 
fakat yolda giderken sürekli beyaz saçlı amcayı görüyorum amk
hani stv de var ya bitane böyle nur yüzlü bi adam aynı onun gibi adam 
her bi evin önünde geçince o adam belirip bana bakıyor.
resmen izleniyorum amk beyaz sakallı adamı takip et tik tak tok modundayız
neyse bi anda araba dönünce kendime geldim
noluyo lan diye.
gelmişizi hocanın evine . valide hemen indi arabandan beni de indirdi
konu komşu bakıyor tabi ne oluyor la böyle diye. kapıyı çaldık falan hoca açtı içeri hg kızım selam selamet derken hocam dedi
bunu bulduk evde ben baktım biraz ama bunlar arapça ben pek anlamam dedi
hoca açacak ama açamıyor. o da korkuyor
bilmediğimiz bişeyse bizim de başımıza bişey gelebilir dedi
bi gitti abdest aldı geldi
anneme sen git tamam dedi
annem meraklı melahat amk gider mi hiç
yok dedi ben de kalacağım neyin nesiymiş
ama abdest alman lazım şudur budur falan bi ton tatava yaptı
neyse madem dedi valide öflene pöflene çıktı gitti.
lan adam bi leğen gibi bişi getirdi
herzamanki menümüz olan sirkeli su geldi
kitaplar geldi dualar geldi
hazırlanıyoruz amk 
görünenlerle görünmeyenlerin savaşı başlıyor birazdan sankihocan başladı hazırlıklara son ayarları tamamladı config dosyalarını yaptı cfgyi girdi tamamdır dedi
ne tamamdır hocam dedim ya.
şimdi bakıcaz bunun ne olduğuna dedi
pekala dedim de sakata gelmeyelim
: ) : ) bana bişey olmaz dedi.
içimden diyorum la ben nolcam anasını satayım adam kendini garantiye alıyorhocan bi katakulli yapıp açtı bu muska gibi şeyi. tövbeler olsun diye diye okumaya devam etti
suya muya batırıyor birşeyeler yapıyor ama ben meraklı ve korkulu gözlerle izliyorum hocayı
ne var onda ne var diyorum.
sana ifrit musallat olmuş dedi
o ne dedim
en güçlülerimi ne kötülerimi ne öyle birşeymiş. laaaaaann dedim ee nolcak şimdi
bu büyüyü yapan her kimse sana çok ilenmiş seni çok kötülemiş
sana ne olursan olsun bunun için demiş ve sen hastalanana kadar bunlar senin peşini bırakmaz dedi
kafayı yiyene kadar devam ederler bunlar ama ben seni elimden geldiğince kurtarıcam yardım edicem
sakın yoludann sapma sakın diyor
adam telaşa kapıldı amk
adamın suratındaki ifade zaten beni bi değişik yaptı böyle enteresan bi adamı izliyorum o an.
dualar ediyor celbler yapyıro bişeyler bişeyler. ulan zank dedi beyaz saçlı adam göründü suda
elini uzatıyor bana . dona kaldım ... 
suya bakıyorum adam elini uzatıyor sesini duyuyorum gel diyor
bana 
nereye diyorum içimden ama adam cevap veriyor sen biliyorsun diyor
bilmiyorum diyorum yolu bulursun sen gel sadece diyor
kafamı kaldırdım hocaya baktım
hoca ağlıyor amkhocam dedim noluyor ben de başladım ağlamaya
kafamı suya çevirdim kırmızı gözlü elemanı gördüm tekrar o an bir zıplamışım olduğum yerden öyle böyle değil
2 tan çerçeve vardı yere düştü onlar durduk yere
fiskosun üstündeki saksı yere düştü. hoca hem ağlıyor hem okuyor
en son bi hamle bana oku demeyi ihmal etmedi.
geberiyorum ama korkudan ben de başladım bildiğin şeyleri okumaya
gözlerimi sudan ayıramaz oldumlan bişiler oldu bana o an kafamı çeviremiyprum başka yöne
ısrarla oraya bakmamaı istiyor 
ısrarla onunla göz göze gelmemi istiyor
benim kafa git gide yaklaşıyor suya fakat ben çekmeye çalışıyorum ama arkadan bişey ittiriyor beni . 
suyun yansımasından hocaya bakayım dedim hiç bişi görünmüyor herşey bulanık 
ordan bi elin beni tuttuğunu gördüm
yerimden zıpladımlan kalkamıyorum yerimden 
ürktüm geri çekileceğim fakat bişey beni tutuyor bildiğiniz
kollarımda sıcaklar var nasıl yanıyor ellerim kollarım terlemeye başladım 
kafamı sudan ayıramıyorum ne oluyor ne kalıyor hiç bişi düşünemiyprum
okuyamaz hale geldim
fatiha okuyayım diyorum
elhamdurullllllllll elehhhhhh elhhahhaa diye kalıyor giremiyorum lan duaya
bişey bloke ediyor kafama
ama gözler hala gözlerimde ellerimi tutmuş birisi
sonra daha önce gördüğüm sahneyi gördüm
bi masa gibi bişeyin üstündeyim ellerim falan bağlı
bi an bi hamle oldu kendime gelebildim zannettim o an dualar aklımdan patır patır döküldü
rahatlama geldi bi bana
kafamı çevirdim hocan nasıl ağlıyor ama öyle böyle değil hıçkıracak adam neredeyse
ama okumaya devam ediyor bi yandan.
bi süre durdum hocaa baktım 
o okuyunca ben de okumaya başladım. 
abartısız bi yarım saat sadece o bana baktı ben ona ve o şekilde okumaya devam ettik
en son hoca bitirdi okumayı
oğlumm güzel oğlumm okuuuu diyor
okumaya devam ediyorum başımı falan okşuyorr oku diyorrrrrr
ne zaman ki imansız yakalanırsın o zaman ki seni alırlar 
ne zaman ki onların istediği yerlere gidersin o zaman seni alırlar okuuu diyorr
sonunda durdu kalktı su getiricem dedi ama arkasından gitmemek eldemi
ben de gelicem dedim mutfağa kadar beraber gittik fakat 10 metrelik yer bana 1000 km gibi geldi
sürekli tetikteyim
gözüm hep orda burda
acaba bişey oynacak mı
acaba bişeyler düşcek mi
ordan biri çıkacak mı
tekrar görecek miyim ?
aynaya bakmaya korkuyorum zaten
camlara bakamıyorum korkudan
ışıklara bakıyorum yanıp sönüyor mu diye
duyduğum seslerin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum
derken su içtim bira zkendime geleyim dedim rahatlıyım dedim
ama odaya geri dönünce gördüklerim beni şok etti
odada ne var ne yok dökülmüş
leğen bile dökülmüş yerler ıslanamış yatağım ıslanmış fiskos devrilmiş 
elim ayağım boşaldı elimdeki bardağı düşürdüm korkudan
etrafa iyice bakıyorum ama nasıl korkuyorum
perdelere bakıyorum oynama var mı diye 
gayet sakin duruyorlar
toplasan 40 saniye geçti odadan çıkmamaızın ve odadaki ne var ne yok
devrilmiş
hoca girdi odaya çık dedi odadan gel sen buraya. çıktım ben kenarıda duruyorum
hemen apar topar oğlunu aradı gel biz al diye
15 dakikada geldi fakat o 15 dakika içinde olanlara inanamazsınız.
hoca eline aldı kitabı okuyor oradan sureler bilmem neler 
ben de bana verdiği kitapları okuyorum
ışıklardan 1 tanesi sürekli yanıp sönüyor durmadna
hocanın yattığı odanın kapısı 5 6 kere açılıp kapandı en son şangırtt diye bi ses geldi ki camlar mamlar inmiş.
salondaki raf devrildi 3 4 bardak düştü yere beni geçtim altımıza sıçıcaz artık
deli gibi titriyoruz.
pat diye dış kapı açıldı
baba niye kapıyı açmıyorsunuz sabahtır zili ça... dedi
noldu diye bile sormadı hadi hadi gidelim çabuk dedi

patır kütür indik atladık arabaya hocanın cemaaet evi mi ne varmış oraya gidiyoruz
5 10 dakikalık yolculuktan sonra vardık cemaaet evine içeri girdiğimde beyaz saçlı amcayı gördüm 
köşede bi yerde oturmuş ağlıyor.
onu görünce bi durdum kapıda 5 10 saniy baktım biraz
sonra baktım ki herkes bana baıyor ne gördün oğlum hayırdır dediler
bişi yok dedim 
köşeye baktım tekrar hiç bişi yok .
beni içeri aldılar 4 5 tane eleman vardı beni onlarla bıraktılar ama ben dedim nolur bırakma beni hocammm
tamam dedi sen korkma dur burda 
çocuklara dedi okuyun durmayın

ben içerde elemanlarla duruyorum adamlar benle normal sohbet etmeye çalışıyorlar amk
ee kardeş sen nerdensin okuyor musun hayırdır neden geldin bizim evimize bilmem ne 
nasıl bi sinirlendiysem artık bi susun la bi susun dedim
pat kapı açıldı
olum gel çabuk dediler.
beni aldılar odadan 
4.kata çıktık 5 6 tane kodaman oturuyor orda
baktım yine leğen yine su yine aynı olaylar olacak offffff dedim içimden
nolur dedim yaa nolur bidaha yaptırmayın aynı şeyi
olum korkma diyorlar gel . 1 adım atıyorum fakat deli gibi titriyorum korkudan
en sonunda koyverdim kendimi başladım ağlamaya nolur yapmayın 
lütfen diye diye
adamlar bişeyler taktılar bana dua mua varmış içine tekrar oturduk oraya 
2 tane kodaman bana dediki
şimdi suda bişi gördüğün zaman bize haber ver
tamam dedim ben bekliyorum ama nasıl bir korku var içimde
ulan 1 2 dakika geçti suda bişeyler beliriyor bi tuhaflık var
daha önce gördüğüm bişey değil gibi 
ama evdeyken direk önce amcayıgördüm sonra kırmızı gözlü elemanı gördüm
abdiyi zaptiyi kaybettim.
şimdi burdan ne çıkacak diye merak ediyorum
tam kestiremesemde şöyle bişey belirdi
http://imgim.com/20115252316.jpg 
bu tarz değişik bişey
http://fizy.com/#s/13crvd 
la dedim ne oluyor bianda bişeyler çıkmaya başlayınca ürktüm ben .
hocanın eline dokundum mu ne yaptım
bismillah falah çekti bir başladı okumaya 
sudaki görüntü netleşiyordu abartısız insan sureti gibi bişey fakat sakallı makallı böyle kıp kırmızı gözlü biri gözüküyor
görüntü netleştikce ben korkuorum ama kafamı kaldıramıyorun yine ordan
kitledi beni oraya . su bi hareketlenmeye başladı değişik bişi oldu
bi anda birisi kafamı çekti kendine doğru
baktım hoca yine ağlıyor deli gibi
etrafa baktım o an için bişi yok ama diğer hocalardan 1 2 tanesi de gördü mü hissetimi ne yaptı bilmiyorum adamların gözünen yaşlar akıyor okurken
ben iyice afalladım ne yapacağımı bilemedim bi oraya bi bakıyorum bi onlar abakıyorum
bi etrafa bakıyorum
gördüğüm şeyler beni iyice delirtiyyor
kendi ölümümü çarpılmamı izliyorum resmen lan
sonunda ordada bişiler devrilmeye başladı 
yukarıdaki resim düştü önce yere 
ödüm patladı fakat benden başka kimse etrafa bakmıyor
herkes bana kitlenmiş
ben onlara tek tek bakıyorum
sonra suya bakıyorum su iyice bulanıyor
görüntü gidip geliyor
en son gördüğüm şey 
sürekli olarak gördüğüm beyaz saçlı amcanın acı içinde kıvranışıydısol köşede yatıyor deli gibi kıvranıyor adam fakat bi anda hocalardan biri döndü ona doğru
allahım sen yardım et allahım sen yardım
et git gitt diye ona bişeyler söylüyor noluyor lan dedim o da mı görüyor ne oluyor
başladılar deli gibi okumaya ama nasıl sallanıyor oturdukları tabureler
leğen ters dönecek o biçim oldu
deli gibi sallanıyor içindeki su dökülüyor
en son kapının açılıp kapandığını gördük hep beraber
haşırt diye bi kilitleme sesi geldi
http://fizy.com/#s/1h6lwu 
bi sessilzik oldu herkes birbirine bakıyor ama dudaklar hareket ediyor sürekli okuyor adamlar. biri ayağa kalkmayı denedi fakat kalkamadı
zınk diye çöktü yine. diğerleri desen ağlıyor okuyor
yerde yatan beyaz saçlı amcayı arıyorum ben fakat demin ordaydı nereye gitti derken bakıyorum
gözüme benim hocanın yerde yattığını gördüm 
adam cebelleşiyor resmenelimi uzatıcam adama dokunuyorum ama hissetmiyorum kendimi
deli gibi terlemişim boncuk boncuk ter akıyor. üzerimden kimse bana dokunmuyor , dokunamıyor.
öylece kalmışım ortada sik gibi amk . kfam bi anda leğene döndü suya baktım hala orda mı diye
bi el baya bildiğiniz kafamı aldı suyun içine götürüyor
cebelleşiyorum ellerini çekmeye uğraşıyorum ama ellerim yanıyor.sonunda bi an için kurtuldum ondan aldım leğeni tersine çevirdim kalktım ayağa bakınıyorum ulan odada kimse yok :s
nereye gittiler bunlar diyorum pat diye kapıya koştum kapı kitli
nasıl bağırdığımı bilmiyorum ama en sonunda biri gelip kapıyı açtı
hoca nerde dedim ya hoca nerde
yukarda dedi
pata küte çıktım 1 kat yukarı hocam dedim ne oldu durum nedir
lan bi baktım benim hoca yatıyor orda tıkanmış adamdedim ne oldu neden beni bırakıp çıktınız.
biz bişi yapmadık sen kendin çıktın biz okuyorduk seni o kadar güçlü ki sana musallat olan şey sen ne yaptığının farkına bile varamıyrsun biz odadayken sen başka bişeyler söylemey başladın
bi anda cam çerveve inince biz de ayağa kalktık fakat kapı kitlendi seni sakileştirmek isterken sen hocaya dokundan hoca böyle böyle oldu dediler
lan resmen içine girmiş dediler bana
ben olan bitenin farkında değilim fakat onlar gördüklerini ve benim yaptıklarımı bana anlatıyor. 
hocamın yanına gittim özür diledim hocam dedim
adamın sağ elinde hafif bi yanık gibi bişey vardı böyle çok sıcaktı orası zzatn buz tutmuş oraya adam 
dua ediyor ben ona baktıkça. 
sen dedi 
sen dedi başka bişey demiyor adam
sen diyorum
oğlum dedi ağlamaya başladı okuyor bi yandan diğer hocalarda okuyor. 
lan odaya geri döndüm baktım hani hiç insan işine benzemiyor odada olanlar
aşağı katlardan 3 4 öğrenci gelmiş onlar bile korkmuş . dediler hocam ne oldu bişey olacakmı biz gideli mi hocam korkuyoruz biz de ama elemanlar benim yüzüme bakamıyorlar.
o saniyeneden sonra en son hatırladığım ellerimi ayaklarımı tutup bana banyoda abdest aldırmaya çalıştırdıklarıydı
bi an için kendime geldim ve kendim aldım abdesti onlarda yanım duruyorlardı
o ara neler olmuş neler
bunlar beni tutup banyoya götürürken ben kendimde değilmişim bağırıp çağırıyormuşum ateşler içinde yanıyormuşum
zor bela banyoya sokmuşlar beni abdest aldırmak için o ara elime ne geçtiyse fırlatmışım bunlara ben
terden ölüyormuşum ama o kadar sıcakmışki buz gibi suyla yıkansamda bana fayda etmez hale gelmişim.
zaten soğuk su çarpıyorlarmış yüzüme ki o ara kendime geldim
napıyorsunuz siz dedim yaa.
abdest aldım kendim ve bana anlattılar neler yaptıklarımı
daha sonra bunların yanında aşağı inip başka bir odaya geçtik
beni bi köşeye oturttular bunlar kendi aralarında fısır fısır konuşuyorlar ne dediklerinide anlamıyorum
o ara benim hocayı gördüm tekrar tekrar özür diledim adamdan . bilinçsizken oldu sorun değil olur böyle şeyler diyerek geçiştirdi
başıma gelenleri gördükleri için hafif bi tırsma vardı aslında bunlar
çünkü neyle karşı karşıya olduklarını biliyorlar ama tam olarak ne yapacaklarını bilmiyorlardı
tek başıma kaldım lan saki orda hepsi bakıp bakıp konuşuyorlar ama beni sikleyen yok amk
neyse bunlar bi karar verdiler karar kıldılar bişeyler bişeyler. sonra bana ne yapacaklarını söylemeye başladıar
sana musallat olan şey çok güçlü sürekli iman etmen lazım
sürekli okuman lazım seni hazırlıksız yakalamamalı
sonuçları çok kötü olur dediler.
annemi babamı arayıp haber verdiler işte durumdan haberdar ettiler. 
annem çıktı geldi 1 saat sonra konuştular olayları anlattılar.
annem bir yandan ağlıyor bi yandan bende kalmak istiyorum diye diretti
pekala dediler yan evde kadınlar kalıyor annem oraya geçti bu kodamanlar yine aynı tezgahı hazırladılar bana bu sefer
onlarda bakıp göreceklermiş bu işlerden anlayan 2 kişi kalacaktı odada bi de 1 tane çok iyi bilen bi kadın varmış onu getirtiler
kadın kalp gözü mü açık artık neresi açık bilemem ama ben ne görüyorsam aynısını görüyor
ben ne duyuyorsam aynısını duyuyor onlarla konuşuyordu öyle bi kadın
beni yatırdılar gece sürekli okuyorlar başımda 112313 tane dua muska bilmem ne
bi kişi yanımda kaldı o da benimle beraber kalacak 
adam sürekli okuyor fıfıfıfıfıfıfıfı diye sesler geliyor dudaklarını okuyordum biraz biraz
o ara uykuya dalmışım ben.
sabah kalktık okula gideceğim dedim
annem izin almış 1 hafta kadar herşeyi ayarlamışlar etmşler
ben kahvaltıyı ettim
falan derken okuyoruz sohbete mohbete aldılar beni biraz olsun kafam dağılsın diye
namazları kıldık ettik
akşama doğru hazırlan dediler
niye dedim 
gidiyoruz hadi dediler
nereye dedim
sen hazırlan dediler
iyi madem ne diyi mdedim hazrlandım
hazırlandık bindik arabalara gidiyoruz annem ve diğer kadın öteki arabada
bizim arabada 3 hoca ve ben gidiyoruz
annemler önden gidiyor işte kadının evine gidecekler 
neyse vardık eve kadın dedi bu eve giricez
kadın kapıyı açtı girdik içeriye biz oturduk bekliyruz
kadın bi ton şey gtirdi etti değişik bir kabı vardı onun
suyun içinden göreceğim dedi sen de göreceksin ama sakın korkma
dedi
lan öyle diyince ben temelli tırstım
hocalar okuyor ediyor kadın kağıtlara birşeyler yazdı kabın içine koydu sadece annem ve 1 tane hoca kaldı odada bi de biz
diğer 2 hoca yan odada okuyorlar sürekli.
biz oturduk
annem elimi tutacktı bi anda kadın atladı " sakın " dedi. öyle diyince annemde tırstı.
kadın okumya başladı birden böyle su da bişey belirdi.
hiç görmediğim bişeydi. daha önce onu görmedim yani
kadın bana baktı görüyor usun dedi
evet dedim ama korkmuyordum o an çünkü zararsız gibi duruyordu ve kadınla temas halindeydi
sonra birden bana döndü surat
söylediklerini anlamıyordum 
sanki kafamda yankılanıyordu ama anlamıyordum ne dediğini
kadın bana bakarak oku dedi 
okumaya başladım ben birden kırmızı göz belirdi yine amk 
bi anda görünce ürktüm tbi zıplar gibi oldum 
kafamı çeviremiyorum yine kitlenmişim oraya 
kadınının sesi geliyor bi yerden
bi yerden kırmızı gözün sesi geliyor . bildiğin gülüyor sudaki adam bana
kadın sürekli okuyor ona döndü bi anda 
kafamı bi kaldırdım kadından terler akıyor gözünden yaşlar akıyor.
bana döndü elinde bi kağıt vardı kağıdı yaktı sonra yana bak dedi 
bi an su normal hale döndü herşey bitti geçti gitti diyorum
yana baktım annem fenalaşmış uzanmış boylu boyunca
" su " diyor.
hemen koştular su aldılar geldiler
lan bi ses geldi içerden " vadullah hocam yetiş" diye
herkes kalktı gidiyor ben kalkacaktım baktım annem yatıyor
hem korkyorum hem annemle yalnız kalacağım tamamen savunmaz o an düşündüm kendi canım mı annem mi diye
sonra ne diyorum lan ben dedim annemi kucakladığım gibi aldım elleme elleme dedi o kadın
bıraktım oraya annemi. kadın suyu getirdi hemen ben de yanda ne oluyor diye merak ettim
odaya giricem almadılar beni içeriye amk
diyorum hocam ne oldu nolur söyleyin bişey yok bişey yok annene bak dediler
içeri geldim annem düzeldi biraz
oğlum oğlum diye ağlıyor bi yandan okşuyor beni o da okuyor 
ben onlara yapacağımı bilirim diyor ağlamaya devam ediyor
ama benim kafa hala içerde 
sakinleştirdim ettim
annemi hemen kalktım yan odaya giricem artık kaçarı yok
pat diye açtım kapıyı bir de ne göreyim... 
bi tane hocanın üstü komple yanmış yüz üstü yatıyor yerde onu kaldırmaya uğraşıyorlar
adam yaşıyor ama kendinde değil
diğeri desen zikir çekiyor allahu ekber diye ben dona kaldım orda
kıpırdayamadım 15 20 saniye.
etrafa baktım saksıların 1 2 tanesi devrilmiş perdeler düşmüş
sokak o evin penceresine bakıyor fakat koca koca evler var önünde rüzgar alması imkansızken vuuu diye rüzgar sesi geliyor ara ara
hoca kaldırlar ettiler sırtına merhem sürüyorlar hastaneye götürücekler
hoca beni gördü gözleri kocaman oldu
yaklaşmaa banaa yaklaşmaaaa sen yaptınnn sen yaktın beniii diyor
diğer adam hala zikir çekiyor kimse durduramıyor onu
kafayı yemiş gibi allahu ekber diyor okumaya devam ediyor 
sürekli bana bakıyor sürekli ama. sonunda geldi sarıldı bana allahım sen koru yarabbim allahım sen koru yarabbim dedi tütütütüt bişiler yaptı değişik enteresan bi şekilde.
noldu falan dediler
benim hoca geldi hemen eve diğerleri hastaneye gitti zikir çeken kaldı bi de kadınla annem var
adam anlattı olayı
okuyorduk diyor çerçeve indi yere saksı indi yere yanacaksanız dedi
yanacaksınız dedi o ara zihni hoca korktu okumaya devam etti ama üstünü yaktılar 
sen geldin dedi bna. ben dona kaldım kanım dondu
o ara içerdeydim ben nasıl gelebilirim.
sen yaktın diyor adam bana . 
ben bişey yapmadım dedim
sana ne gelmiş ne musallat olmul bilmiyorum ama ben ölmek istemiyorum bu çok güçlü bişey 
allah hak yolundan ayırmasın kimseye musallat etmesin saydırıyor bu hatim indirecek 5 dkkada devam etse.
annem girdi içeri diyor o yandaydı nasıl olacak ben fenalaştım, aynur hanım fenalaştı
size ne ara bişey oldu 
ama ortada garip bişey var aynur hanım hiç konuşmuyor
içeri geçtik biz annemle oturuyoruz annem üzülüyor ağlıyor
bi toparladı kendini . kalalım mı dedi . anne dedim sen git nolursun sana bişey olursa ben dayanamam 
annem saçmalama olur mu öyle şey bilmem ne diyor falan
aynur girdi içeriye siz gidin dedi.
fikret hocam siz kalın bi tek diğer herkes gitsin dedi.
çok emin bi tavır takındı . bi dikleştirdi o an duruşunu
ben bile güvendim o an ona.
anneme sarıldım bi kez daha.
zikir çeken adam pılını pırtını topladı fırladı gitti annemide babam almaya geldi
biz kaldık mı 3 kişi evde.
kadın bana ne dese beğenirsin. sen suda ne gördün?
o adamı gördüm yine dedim bana gülüyordu saçma sapan şeyler söylüyordu.
ben suda seni gördüm diyince ben iptal oldum ... 
yardım istemişim kadından nolur yardım edin anneme dikkat et demişim
o ara kadına baktıktan sonra yana bak demişti bana zaten anneme bakınca fenalşatığını gördüm
ben anneme yardım edin diyince anneme bişiler olmuş
yan odadaki hocalarda beni görmüş ne hikmetse
fikret hoca bu nasıl olur diye kafa yoruyor ordan burdan kitaplar çıkartıp okuyor
bu ne olabilir nasıl olabilir diye
o gece fikret hoca da orada misafir olarak kalacak.
kadın 30 35 yaşında bi kadın fikret hoca 60 65 yaşında bi moruk. kadın ölecek ama kibarlıktan
amcacım amcacım diye diye. nedense ona uyuz oldu her amcacım dediğinde ümüğünü sıkasım geliyodu ne bileyim kafasına falan vurasım geliyordu.
1 2 gün kaldıktan sonra kadın dışarı çıktı ben geleceğim dedi
o 1 2 gün içinde hiç bi sorun olmadı 5 vakit namaz kıldım sürekli okudum 
bi an olsun bile okumamazlık etmedim
ve hiç bir sorun yaşamadım günlük hayatıma devam ettim
televizyon bile izledim rahat rahatkadın 2 3 saat sonra yanında 1 adamla geldi. adama bütün olayları anlattı
1 2 saat kadar sürdü.
adam bana ne gördüğümü 
daha çok kimi gördüğümü
gördüğümde bana neler yaptıklarımı
bana neler dediklerni
kaç kişi gördüğümü soruyordu
lan sanki cinayet işledim behzat reyiz sorguya çekiyor beni
ben de güzel güzel anlatıyorum. çilekten girdim
beyaz sakallı şehit babası amcadan çıktım 
tamam dedi
bunlar yarım saat 1 saat konuştular sonra beni çağırdı odaya
şimdi bunu halledeceğiz ama önce korkmaman 
lazım direnmen lazım dedi
konuşman lazım dedi
iyi peki dedim yani başıma daha ne gelebilir ki dedim
bana bi sure verdi onu ezberlettirdi ordan bi kaç kısmı
10 15 dakka boyunca onu ezberlemek için uğraştım
sonunda harfi harfine ezberledim.
ben sana oku dediğimde bunu okuyacaksın tamam mı dedi
tamam dedim
ben sana oku dediğimde bunu okuyacaksın tamam mı dedi
ee tamam anladım dedim
ama bak oku dediğimde dedi
yahu tamam anladım dedim.
gülümsedi nazikçe 
herkesi çıkardı odadan 
siz gidin dedi
1 saat sonra gelin dedi

işte herşey o andan itibaren başladı... 
hoca beni bi yere oturtturdu. boynuma birşeyler astı ve okumaya başladı
okudukça elindeki sirkeli suyu bana serpiştiriyor yüzüme gözüme sürüyordu
lan bi garip olmaya başladı. yattığım yatak sallanmaya başladı onu farkettim
ellerimi tuttu bi anda adam korkmamam için
okumaya devam ediyor. 
ama yatak nasıl sallanıyor öyle böyle değil televizyonn üstündeki alet edebatlar düşmeye başladı
ben görüyorum olan biteni fakat konuşamıyorum dilim tutuldu sanki.
hoca okuyor ama hocayı duyamıyorum artık
bi süreden sonra ses gitti
sadece görüntü var . 
ses kartı yandı bi anda.
hocaya baktım etrafa bakıyor olanları gördükçe dahada hızlı okumaya başladı dudaklarını okuyodum makineli tüfek gibindi
bi an yüzümü iyice kavradı bana bakıyo
dudaklarından okuuuu dediğini anlıyorum ama kestiremedim
neyi okucam lan falan oldum
okuuuu diyor
4 5 sefer okuuu dedi sonra dınkkkkk dedi
ben başladım okumaya sureyiiii.
adam gözlerinden yaşlar geliyor ellerine sürekli su döküyor ama adam
ne oluyor lan dememe kalmadan bana döküyor suyu
üstümdekilerin çok sıcak olduğunu farkettim bian
soyundum amına koyim
yanıyorum cayır cayır
" gözlerimi bi açtım kendi yatağımdayım... başımda annem ve hoca var... "
diğerleri nerde dedim ? 
kim diğerleri dediler ... 
aynur ? fikret hoca? vadullah hoca ne bileyim zihniyle fikret?
onlar kim dediler.
başımda duran adamı tanıyorum gibime geliyor . ben sizi nerden tanıyorum dedim herkes bi durdu 
ilk defa geliyorum buraya dedi.
yok dedim ben sizi bi yerden tanıyorum siz bana bi sure verdiniz sürekli oku oku diyordunuz evet siz o adamsınız ya dedim
herkesi dışarı çıkardı
sadece annem ben ve o kaldık
anlatır mısın bize neler olduğunu dedi.
dün çileğin abisi ve arkadaşları beni sıkıştırdılar ve ondan uzak durmamı söylediler ben de tamam dedim.
daha sonra yolda giderken annesinle yürürken gördüm çileği ve kadın bana bakıp sırıttı dedim
eve geldim yemeği yedim yattım. sonra okula gittim işte diye başladım bütün hikayeyi anlatmaya ben bunlara
annem atladı nasıl yani dedi
oğlum sen dünden beri 40 derece ateşle yatıyorsun evde sokağa falan çıkmadın dedi.
bize büyü yaptılar dedi anlattı annem herşeyi bana.
biliyorum anne dedim kimin yağtını neden yaptığını
hoca bana soruyor sen bana gördüklerinin hepsinin isimlerini say diye
ben saydım işte fikret hocaydı şuydu buydu bilmem neydi.
tamam dedi yarın tekrar geleceğim o zaman görüşelim 
iyi tamam dedik hoca çıktı 
içeri bizimkiler girdi hemen babam falan sarıldı bana
ağlıyor
anneannem geldi başımı okşuyor allah bağışladı seni bize oğlumm diyor
etrafımda 3 arkadaşım var ve onlardan biri tufan
o da senin odanın penceresinden camii gözüküyor len dedi
ben bu sahneyi yaşamıştım sanki dedim içimden amk
kalkıyorum bakıyorum etrafta bi problem var mı diye ama hiç bi sorun yok gayet güzel herşey.
okuldan arkadaşlar geliyor 
geçmiş olşun karşim durumun nasıl iyi misin diye
la diyorum ne oluyor içimden ama bozuntuya vermiyorum iyi diyorum geçiştiriyorum
ne yapacağımı bilemedim
o kadar şey yaşadım son 10 günde ama herkes bana 1 gündür kan ter içinde yandığımı söylüyor doktora götürmüşler iğne yemişim yine de fayda etmemiş en sonunda babam kapıdaki yağı farketmiş anneme anlatmış büyü olduğunu anlamışlar derken hocaya haber vermişler
hoca geliyor benim başıma 1 gün boyunca uğraşıyor
sonunda kendime gelmişim.

bana anlatılan bu 
hasta muamelesi yapyırlar bana
kimseyide inandıramıyorum amına koyayım. herneyse gece oldu işte yatakta debelniyorum babam geldi yanıma
benim yatak kocamandır çift kişilik yatakta yatarım ben yoksa rahat edemem amk.
babam uzandı kafamı okşuyor muhabbet ediyoruz.
küçükken hep babamla yatardım ben sarılır uyurdum ona
üşüdüğümde ayaklarımı ayaklarının arasına atardım kafamı okşaya okşaya hikaye anlatır uyuturdu beni.
kafamı okşarken ağlamaklı olduğunu farkettim yanımda ben de sarıdım babama o gece babamla uyudum amk
neyse sabah kalktık işte
annem geldi uyandırdı güzel bir kahvaltı hazırlamış
cevizli çemeninden kırma zeytine kadar herşey var yok yok kahvaltıda
kahvaltıyı ettik . hocanın yolunu tuttuk annem babam ben
hoca dedi sizi bir yere götüreceğim
iyi dedik 
sormadık bile nereye gideceğiz.
yolda giderken ben bakınıyorum sürekli etrafa gördüğüm yerlerin yanında geçecekmiyiz diye.
beyaz köşkü görünce
buraya geldim ben dedim geçen gün 
burda kuyu var dedim 
daha önce bir olay olmuş falan şehit olayını anlattım
beyaz sakallı amcayı anlattım
hoca şaşırdı biraz
bunu bu civarda 3 4 kişi bilir sen nerden duydun dedi
ee geldim buraya diyorum o adamıda gördüm dedim anlattım ettim
adam ses çıkarmadı amk bizimkiler şok oldu bana bakıyor
yola devam ettikçe nereye gittiğimiz hakkında aslında biraz fikir sahibi oldum
mezarlık yoluna girdik amına koyim. babam dedi hocam hayırdır burada ne yapacağız
sabredin az dedi güldü
sonra girdik mezarlığa biz
dedi sen cemaat evi diyordun bi de fikret hoca diyordun falan dedi anlattırdı bana olayı
lan saydığım isimlerin tek tek kabrine gittik
hepsi 30 40 yıl önce ölmüşler.
bir cemaat evinde hocaymış bunlar. daha sonra bu evde patlama olmuş ve nedeni anlaşılamamış hala
6 kişi ölmüş ölenlerden 4 ü benim gittiğimde gördüğüm hoca.
daha sonra fikret hocanın kabrine gittik.
o da bi gece evinde ölü bulunmul kalp krizinden
çok iyi bir adammış hep mahalledeki fakirlere yardım edermiş şu bu hepsinin bi ton hikayesi var
ama ben o adamların hepsini gördüm amk
dedi sen çok mübarek bir insanmışsın kalbinde hiç kötülük yokmuş ki hepsi sana yardım etmişler
bu çevrede hepsi bilinir bu tarz olayların olduğu hep bilinir. bi çok kişi onları görmüştür
konuya komşuya onlar yardım etmiştir öyle söylenir sanada yardım etmişler.
öyleki sana musallat olan şey sana kötülükleri gösterip kötülük yapmaya çalışırken seni kötlüğe iterken onlar sana yardımcı olmuşlar
gördüğün yerde beni sana getirmişler 
senin başına gelecekleri sana göstermişler dedi
kanım dondu amına koyayım
gördüklermin hepsini bana musallat ettikleri şey göstermiş
vesvese mi vermiş ne yapmış bilmiyorum aklımı başımdan almış
zaten 1 gün boyunca sayıklamışım.
ne konuştuysam duymuşlar bütün konuşmalarıma bütün herşeye şait olmuşlar 
kelimesi kelimesine hemde. daha sonra konuşurken söylediğim yerlere gittik hep o evlere
mekanlara okulla piknik yapmaya gittiğimiz sandığım yere kadar gittik ki harbiden çadır vardı orda amına koyim
hoca okuyor üflüyor yanımızda
bizimkiler ibret alıyor
bi yandanda annem kin kusuyordu karşı tarafa ve hamle yapma sırası bize geçmişti

hoca büyü yapmanın ne kadar günah olduğu ve tehlikeli olduğu konusunda fetvalar veriyor
ben hala yaşadığım şeyin etkisindeyim amına koyim. 10 gün gibi gelen şey bende sadece saatler içinde yaşanan bir olaymış... 
bunu öğrenip durup durup şaşırıyorum kendimce.
hoca durdu dedi ki " sakın ola ki aynı hataya siz düşmeyin. yapılan kötülük cezasız kalmaz siz etmeyin eylemeyin"
babam annemi dürtüklüyor sana diyo bak sana diyo diye
neyse ayrıldık ordan falan eve geldik o ara anneme baktım hemen odasına dalmış amk
kitapları çıkarmış etmi bişeyler hazırlıyor

görür görmez atladım.
anne ne olur bak ben neler yaşadım ettim yapma sen girme o günaha işleme bırak allahından bulsunlar
benim hatrım için dedim.
babam bi yandan anneme atlıyor ben bi yandan ama annemin gözünden resmen kin akıyor lan öyle böyle değil
hani kan davası modunda.
zor bela ikna ettik annemi. tek dediği şey " herşey olacağına varır fakat bazen olacakları kestirmek mümkündür. o yüzden ben söylemiyorum siz sadece bekleyin kendiniz görün " dedi.
pazartesi okulun ilk gününde okula gittim
bütün arkadaşlarım başıma toplandı naber lan iyileştin mi
olum ölecekmişsin çok hastayımışın falan kafama vuruyorlar tokalışıyoruz eğleniyoruz
öğretmenlerle konuşuyruz falan derken ders bitti tam çıkacam kimi gördüm ???
baktım çilek geliyor suratı 2 büklüm olmuş dokunsan patlayacak.
beni görünce bana doğru gelmeye başladı 
geri geri yürümeye başladım amk bi an olanlar aklıma geldi ama pat dedi sarıldı bana başladı ağlamaya.
bütün sınıf bize bakıyor.
noldu falan diyorum sadece ağlyor
neyse sakinleştirdim bunu ben falan sınıftakileri çıkardık ettik 8 10 kişi var oturduk noldu falan diyoruz
elini yüzünü sildi biraz kendine geldi
ne oldu anlat bak sinirlneiyorum dedim. tamam kızma dedi ama sümüpünü çekiyor amk vışşkk vışşkk diye o an iğrendim biraz neyse.
hafta sonu akrabalarını görmeye gideceklermiş. bunun özel dersi olduğu için teyzesinde kalmış 
abisi babası annesi ve babannesi konyaya gitmişler.
yolda trafik kazası geçirmiş ailesi.
babannesi ve abisi hayatını kaybetmiş anneside ağır yaralnmış.
babasında hiç bişey yok adam da çizik yok sapa sağlam çıkmış tırın altından.
onu anlatıyor.
ulan bi kafam gitti geriye düşündüm ettim
bana büyü yapan babannesiydi beni dövenler abisydi
hak yerini buldu dicem o an kız daha beter olacak
kızın hiç bişeyden haberi yok
yakın arkadşalar var onlar ağlamaya başladılar duyunca üzüldüler acısına ortak oldular
ben bişey diyemedim çektim gittim eve amına koyim 
hemen anneme anlattım olayı
ben size geçen gün ne demiştim dedi.
olacakları bazen kestirmek mümkündür dedi kendiniz gördünüz mü dedi
babamla ben de bi şüphe uyanmadı değil. ( hala daha bilinmezlikler içinde bu konu tabi annem işe el attı mı atmadı mı bilemiyruz )
akabinde 1 2 saat sonra hoca aradı olanları sordu
duyduk hocam dedim
takdiri ilahı 
yapılan bir kötülük cezasız kalmaz 
başları sağolsun dedi blmem ne falan kapattı telefonu işte
o günden sonra çileği bi daha grmedim zaten okuldan kaydı alınmış memlekete gitmişler
annesinin sol tarafı felç olmuş suratı muratı kaymış diye duyduk
öyle işte panpalar 

Önceki
Sonraki »