Deep Web Ayin günleri ~ Deepweb,2018,illuminati,korku,hikaye,cin,hack,credit,card,uzaylı,aog


İnci Sözlük yazarı ve AOG Üyesi |Tugay Sr.| Bilginin arasında jupitere kadar koşanların arasına hoş geldin.Artık başımdan geçen ibretlik/komik anıları Başıma geldi menüsünden okuyabilirsin.

Deep Web Ayin günleri

Ayin , tüm üyeleri ile kutluyor ederken yalnızSolo sabats ve esbatsı gerçekleştirmek zorundaaslında, amadiğer taraftan , hiçbir şey diğer sihirbazları ile karşılamak içinyalnız engeller : ben aralarındakifark olduğuna sizi temin ederim Yalnız kendi festivalleri kutlamak için , ve bir topluluğa bir fark vardıryalnız ihtiyaçları çok daha detaylı, zor ve ciddi takip yapmak beri , birbirlerine yardımcı olabilir daha deneyimli insanlar , ya da uygulamalara daha fazla zaman var.


Enerjisorunu ... Bir cadılar tarafından üretilenenerji yerine yalnız bir tarafından daha inşa edilecek çok daha kolay olduğunu haklısın , tüm sonra , insanların daha fazla sayıda toplanmış ve yalnız bir cadı yalnız. Ben şahsen yalnız olmayı tercih ederim. Çok ciddi bir karardır bir kovan katılmadan , biz bu çemberin içinde çalıştı her şeyi eş - yazarı olarak cevap verecektir. Değil bir kovan açmafuarda bir durak açmak kadar basit olduğunu düşünen insanlar olduğunu da ... O emin değil! Yine de, rahipler ve rahibeler kaide koymak vegüç tarafından taşınan ... ve güç ... bozarsa insanlar var .

Viu cadılar hakkında :
Bazı gelenekler 12 veya 13 üyeleri ile onların coven çalışmak ve 50 üye ve aynı zamanda sadece 3 ile çalışanlar ile çalışmak Yuvalar vardır . Bugöreli özgürlük ve Wicca içinde dogma eksikliği , ama zor olmadığıgerçeği ile açıklanabilir ayin 13 kişilik oluşturduğu gerektiğini kuvvetle teyit olanlar bulmak . Bazı Yuvalar bir hiyerarşi benimsenmesi. BizAna Tanrıça veTanrı ile doğrudan ve açık kanallar var , çünkü ben şahsen , bu konuya verilenönem dağıtmak. Ortaya çıkabilecektehlikeli güç oyunları bahsetmiyorum ... Yine ... Güç yozlaştırır . Ve yine , vs vs vs onların liderleri , sahip diğer dinlerinaynılığı içine düşen ve budurumda değil tehlikesi konuşuyoruz .
Isim konuda . Bazı Onayladı COVEN mezhep veya diğer CIRCLES , GROVES .
Covens , daire ve GROVES ...
Metin Helena Catarina , Portekiz Çeviren .
Paganlar bazı .Antik Forest Grove , vbCrescent Moon , Magic Circle, bir Coven gibi ev isimler ile organize küçük gruplarınbayrağı altında sık sık yapmak , Ama seçkin Yuvalar Circles zaman ,dış çevrelerin ,Groves ve çalışma gruplarınıniç çevreler ? - Eğer aramak gerektiği gibi , bir grup organize karar verirseniz ? Yeni başlayanlar için , bu terimlerin hiçbiri yasal istediğiniz gibi size grup arayabilirsiniz , kayıtlı olduğu , ancak yanlış bazı terimleri kullanmak durumunda ,toplumda yanlış anlamalara neden olabilir , alay edilme ya da yanlış .
Grubunuza Coven ( üyeleri Wiccan'lar sürece , resmen başlatır ) deme . Vekelime " Grove " kullanırsanız , o Druidler zaten rütbe gelişmiş ile karıştırmayın biliyorum . Druidler veya Wiccan'lar ne çoğu gruplar için , " daire " spesifik olmayan bir tatmin edici ama ihtiyatlı bir terimdir , bu nedenle hala büyük olan böyle Çember Sanctuary olarak organize Çember ortaya , ile karışıklıkihtimali olacaktı fanlar aboneler ve arkadaşlar Festivaller , ya da daha da karmaşıklaştıran , bazı Yuvalar ağ Wiccan'lar , böyleLunar Çember cilalı gibi , isimleri ayrılmaz bir parçası olarakkelime "Circle " kullanmak yerine " Cadılar " arasında - ve henüzkelime " Tapınak "ABD'de bazı gibi bir Coven veya " pagan kilise , " başvurabilirsiniz başka bir terimdir ...
Birçok kişi Doğa dinler ve hatta belki de Magic hakkında konuşmak için haftalık karşılayacak bir kaç arkadaş oluşabilir bir çalışma grubunda fikir alarak başlayın . Uygulamada ya da bilgi paylaşımı , eğitimde ilgi Odak , ve bir " çalışma grubu " " Kim kimdir?" Tanımak ve belki bir tane geliyorpagan toplum merkezleri için yeterince güvenli olduğunu , resmi , toplantılarınızda size yardımcı olmak için .
Bir noktadaçalışma grubu , ya da bazıları , pagan dinpratikte daha derin yapmayaihtiyacı hissedebilirsiniz üyeleri ... sizinle ilgili eğer , Orada bağımsız bir pagan daire organize düşünün , ya da olabilir kabul edildiğinde " Pagan Federasyonu " veya vb "Tanrıça Sözleşmesi " , eğer , biraz desteğe ihtiyacı olabilir ve .

Bu ilgi yol ise , size bir kovan oluşturmak için tercih olabilir ... Ama bunu yapmak içinen ihtiyatlı yolu varolan çöven katılmak ve sağlam bir eğitim ve deneyim almak olduğunu etrafında başlatmadan önce kendi sorumluluğunuzdadır . Yine de, bu konuda bazı iyi kitap okuma değil hiçbir deneyimi ile kendilerini ve kurulan daireler adamış insanlar var - ibadet ve iyi bir organizatör , yapmanız mümkün olabilir eğer zor bir yol ama .. .

Önceki
Sonraki »